porozmawiajmy o faszyzmie niemieckim....

Gdzie dwóch Polaków, tam trzy światopoglądy.
godzilla

porozmawiajmy o faszyzmie niemieckim....

Post autor: godzilla »

sklaniam sie ku prosbie kolegi Bingoo i otwieram ten watek dla kolegow Niemcow, ktorzy bez tego tematu zyc nie moga... jednoczesnie prosze kolegow Niemcow aby tutaj pisali a nie niszczyli innych watkow, ktore poruszaja sprawy typowo polskie...

vielen Dank!
klown

Re: porozmawiajmy o faszyzmie niemieckim....

Post autor: klown »

Otwórz jeszcze wątek dla szwajcarów, mongołów i tatarów, panie "polak" z XIX wieku.

Tam bedziesz mógł poszaleć, jak kiedyś...Też cię wtedy zauważono, z wpiep... się na każdy temat:

<<<<Arek Kasprowski cytuje Poldescha
Zürich, 18. 12. 2007
Nawet Godzill czy Binesmann, ktorzy nic innego nie robia tylko pisza "pier*** " i zawsze maja cos do powiedzenia.>>>> (cytat z pewnego śwajcarskego foruma).
godzilla

klown pisze:<<<<Arek Kasprowski cytuje Poldescha
Zürich, 18. 12. 2007
Nawet Godzill czy Binesmann, ktorzy nic innego nie robia tylko pisza "pier*** " i zawsze maja cos do powiedzenia.>>>> (cytat z pewnego śwajcarskego foruma).
lo matko bosko! ale stare czasy...

wiesz kto to jest ten pan Arek?
zauwaz ze dostal bana na tamtym forum i to chyba dozywotniego jeszcze za czasow Bernarda, ktory forum stworzyl i trwa to do dzisiaj chociaz forum prowadzi Stowarzyszenie...

tak wiec poszukaj pan panie pajac innego cytatu... ja pana serdecznie pierd...tralala...

i pierd... lonc pana serdecznie prosze o nie schodzenie z tematu...
mialo byc o faszyzmie niemieckim a nie o Szwajcarii, Mongolii czy Tatarstanie...
whiskeyprint1

Post autor: whiskeyprint1 »

Tobie, to poza Reflexem, mało kto wywalił prawdę w oczy, żeś niedouczony, ignorancki, uniwersalny dyletant – głos zabierający w każdej sprawie – od narodzin Chrystusa po śmierć Kaczyńskiego.
------------------------------------------------------------------------------------------
przypominam ze "procz reflexa" - glownie ja! - stosujac inna metode niz rx - metode obnazania skazonej nienawiscia zawartosci lub jej brak umyslow dwoch (zawsze) obecnych-niewidzialnych

moim zdaniem jedyna metoda (ktora przyjalem) jest sluszna uwaga wielokropka by ignorowac i wdzieczny jestem administracji ze wprowadzila opcje wylaczania wpisow - sadze ze gdyby jej nie bylo trwalby nadal ten smietnik ktorym bylo porzednie forum

co do wyrazenia "niemiecki faszyzm" - zreszta bezpodstawnego - dziwi jednynie ze pisze go osobnik mieszkajacy w szwajcarii ktora jest w tej chwili strikte faszystowskim krajem (nalezy wziasc tylko do reki - lub czytac w internecie szwajcarska prase) ktorej rzad bazuje na na czlonkach partii faszystowskiej (a ta temu zarzutowi nie zaprzecza) - zreszta referendum na temat minaretow jest tylko drobnym dowodem faszyzmu
godzilla

whiskeyprint1 pisze:osobnik mieszkajacy w szwajcarii ktora jest w tej chwili strikte faszystowskim krajem (nalezy wziasc tylko do reki - lub czytac w internecie szwajcarska prase) ktorej rzad bazuje na na czlonkach partii faszystowskiej (a ta temu zarzutowi nie zaprzecza) - zreszta referendum na temat minaretow jest tylko drobnym dowodem faszyzmu
pan dochtur klamal, klamie i bedzie klamal...
nie ma w Szwajcarii partii faszystowskiej i prosze usunac te kalumnie z forum!
wynik referendum jest dowodem na istnienie wolnej demokracji szwajcarskiej....

moje posty sie usuwa a takie swinstwa sie toleruje, tak samo jak debilne stwierdzenie ze Niemcow ktos zmuszal aby popierali hitlera a Polacy przyjeli komune z radoscia...

stwierdzenie za pan dochtur puscil "baka z wkladka" jest nadal aktualne...
klown

godzilla pisze: pan dochtur klamal, klamie i bedzie klamal...
nie ma w Szwajcarii partii faszystowskiej i prosze usunac te kalumnie z forum!
wynik referendum jest dowodem na istnienie wolnej demokracji szwajcarskiej....

moje posty sie usuwa a takie swinstwa sie toleruje, tak samo jak debilne stwierdzenie ze Niemcow ktos zmuszal aby popierali hitlera a Polacy przyjeli komune z radoscia...

stwierdzenie za pan dochtur puscil "baka z wkladka" jest nadal aktualne...
A "kolega" kłamczuszek nie kłamie, nie kłamał i (obiecywał) nie będzie kłamał...
Bo faktycznie, nie ma we Szajcaryji partii z nazwą "faszystowska". Partie z taką nazwą były w pierwszej połowie XX wieku w Hiszpanii, Italii, Szwajcarii...nawet Germania swoją partię faszystowską nazywała po prostu "nacjonalistyczną".
Jak tą, obecną, w kraju - hehehe - demokratycznym:

http://de.wikipedia.org/wiki/Partei_Nat ... _Schweizer

Ależ nie, ludziska! To nie jest partia faszystowska! Ona sie tylko do tradycji tej przedwojennej, faszystowskiej odwołuje... Nie wolno? W demokratycznym kraju?

Uważaj, "kolego" - jeszcze dojdą naprawdę do władzy i wtedy tych z dwoma paszportami... oj, pogonią.
godzilla

klown pisze:A "kolega" kłamczuszek nie kłamie, nie kłamał i (obiecywał) nie będzie kłamał...
Bo faktycznie, nie ma we Szajcaryji partii z nazwą "faszystowska". Partie z taką nazwą były w pierwszej połowie XX wieku w Hiszpanii, Italii, Szwajcarii...nawet Germania swoją partię faszystowską nazywała po prostu "nacjonalistyczną".
Jak tą, obecną, w kraju - hehehe - demokratycznym:

http://de.wikipedia.org/wiki/Partei_Nat ... _Schweizer

Ależ nie, ludziska! To nie jest partia faszystowska! Ona sie tylko do tradycji tej przedwojennej, faszystowskiej odwołuje... Nie wolno? W demokratycznym kraju?

Uważaj, "kolego" - jeszcze dojdą naprawdę do władzy i wtedy tych z dwoma paszportami... oj, pogonią.
i rzad szwajcarski "bazuje" na tej partii, ktora ma 30 aktywnych czlonkow???

wuhap klamal, klamie i bedzie klamal bo ma to we krwi...
klown

godzilla pisze: i rzad szwajcarski "bazuje" na tej partii, ktora ma 30 aktywnych czlonkow???

wuhap klamal, klamie i bedzie klamal bo ma to we krwi...

Dziubasku, kiedy Adolf z wąsikiem karierę zaczynał, miał pewnie też cuś koło tego... Uważaj więc.
A na twoim miejscu modliłbym się (można, nawet ateistą będąc), żeby Kaczorki do władzy nie doszły. Miałbyś troszkę, jako dresik z pitbulem, na mazurskiej wsi przechlapane. Tam takich "karków" nie lubieją, oj nie...
Tak nawiasem - a co ty masz we krwi?
godzilla

klown pisze:A na twoim miejscu modliłbym się (można, nawet ateistą będąc), żeby Kaczorki do władzy nie doszły. Miałbyś troszkę, jako dresik z pitbulem, na mazurskiej wsi przechlapane. Tam takich "karków" nie lubieją, oj nie...
Tak nawiasem - a co ty masz we krwi?
jakie znowu "kaczorki"?
juz ci sie w oczach dwoi czy troi?
zdaje sie ze jednego "kaczorka" juz odstrzeliliscie...

ja mam we krwi wszystko co mi potrzebne do zycia a jezeli ty widzisz podwojnie to pewnie masz tam metyl...
klown

godzilla pisze: jakie znowu "kaczorki"?
juz ci sie w oczach dwoi czy troi?
zdaje sie ze jednego "kaczorka" juz odstrzeliliscie...

ja mam we krwi wszystko co mi potrzebne do zycia a jezeli ty widzisz podwojnie to pewnie masz tam metyl...
Dla inteligentnych inaczej:

"Kaczorki" - w Polsce : synonim, określenie zwolenników i popleczników Jarosława (wcześniej Braci Kaczyńskich).
ODPOWIEDZ