ladne podsumowanie... znaczy ze ci, ktorzy pozostali to sa wszyscy nie...................?marycha pisze:Nie pytam ilu ludzi przez ciebie przestalo tu zagladac, domyslam sie, ze wszyscy normalni.
Lista kłamców smoleńskich
Re: Lista kłamców smoleńskich
I tym samym sugerujesz, ze nie jestes normalna i w tym jednym przypadku nie bede sie z Toba sprzeczal.Nie pytam ilu ludzi przez ciebie przestalo tu zagladac, domyslam sie, ze wszyscy normalni.
Koalicja Cie denerwuje? Nie martw sie, nie jest potrzebna - sami sie z godzila izolujecie.
Pisz do mnie marycha, uwielbiam Cie czytac, szczegolnie, kiedy tak zabawnie podskakujesz. Widze Twoj wojenny taniec, na boska na klepisku, z tasakiem w reku a piersi Ci tak cudnie faluja..
Dlatego jestes u mnie na liscie przyjaciol.
ze tez glaby z administracji nie dadza takiemu chamowi bana....Reflex pisze:Pisz do mnie marycha, uwielbiam Cie czytac, szczegolnie, kiedy tak zabawnie podskakujesz. Widze Twoj wojenny taniec, na boska na klepisku, z tasakiem w reku a piersi Ci tak cudnie faluja..
Dlatego jestes u mnie na liscie przyjaciol.
Godzil, chociaz Ty nie przekrecaj. Napisalam o tych co nie zagladaja na forum.
Reflex, Ty wyraznie nie potrafisz sie pogodzic, ze nikt z uczestnikow forum nie pisze zeby przypodobac sie Tobie. Nikt. Wszyscy piszacy sa niezalezni, szczegolnie nie wyobrazam sobie wymienionych przez Ciebie panow, z ktorymi na sile chcesz utworzyc koalicje przeciwko komu i czemu? Koalicja mnie nie denerwuje, smieszy raczej. Mozna miec podobne poglady, ale w koalicji obowiazuja jakies reguly. Wtedy nie jest sie niezaleznym. Niezalezny jest Godzil, niezalezna jestem ja. Zapomnij zebym pisala cokolwiek zeby podobaly sie Tobie. To Twoj problem jesli sie z czyms nie zgadzasz a nie musisz. Tylko Ty tego nie rozumiesz.
Ja sobie tancze taniec wojenny, a Ty ze swoja koalicja tancz swoje. Staraj sie dobrze bo w komisji siedza Ci, do ktorych tak bardzo chcesz sie przykleic. Podskakujesz niezle tylko szeleczka Ci ciagle spada, ale ogo
lnie nie jest zle.
a co ja tu niby przekrecilem?marycha pisze:Godzil, chociaz Ty nie przekrecaj. Napisalam o tych co nie zagladaja na forum.
ty sie domyslasz ze przez reflexa odeszli WSZYSCY NORMALNI, ergo - ci co pozostali sa nienormalni...
nawet forumowy blazen wyciagnal taki wniosek, wiec nie mozesz mnie winic ze probuje myslec logicznie...
Zalosna babo. Twoja zlosc pomieszala Ci w glowie a o madrosci Twoich postow wstyd nawet wspominac. Jestem na tym forum od 12 lat i kto mnie zna, wie doskonale ze NIGDY, nie wchodzilem w zadne sitwy czy koalicje, nikt nigdy nie pisal tutaj zeby sie komus przypodobac. Dla kilku osob mam od lat zwyczajny ludzki szacunek, co takie prymitywy jak Ty natychmiast okrzykna proba przypodobania sie. Moja sugestia, ktora zreszta wyszla od Galwasa w poscie do Whiskeyprinta byla recepta na uchronienie sie przed wasza natarczywa glupota i chamowatymi awanturami a nie proba budowania kolalicji - slowa ktorego znaczenia nawet nie rozumiesz.Reflex, Ty wyraznie nie potrafisz sie pogodzic, ze nikt z uczestnikow forum nie pisze zeby przypodobac sie Tobie
A teraz mozesz sie rzucac, puscic w majtki, poskarzyc sie godzilli, mnie to zwyczajnie smieszy..
bydle, cham i swinia... a administracja to toleruje...Reflex pisze: Zalosna babo. Twoja zlosc pomieszala Ci w glowie a o madrosci Twoich postow wstyd nawet wspominac. Jestem na tym forum od 12 lat i kto mnie zna, wie doskonale ze NIGDY, nie wchodzilem w zadne sitwy czy koalicje, nikt nigdy nie pisal tutaj zeby sie komus przypodobac. Dla kilku osob mam od lat zwyczajny ludzki szacunek, co takie prymitywy jak Ty natychmiast okrzykna proba przypodobania sie. Moja sugestia, ktora zreszta wyszla od Galwasa w poscie do Whiskeyprinta byla recepta na uchronienie sie przed wasza natarczywa glupota i chamowatymi awanturami a nie proba budowania kolalicji - slowa ktorego znaczenia nawet nie rozumiesz.
A teraz mozesz sie rzucac, puscic w majtki, poskarzyc sie godzilli, mnie to zwyczajnie smieszy..
Godzill, na chamie garnitur dobrze lezy dopiero w 5 pokoleniu.
Uczciwy czlowiek po to zyje, aby miec wrogow./Dostojewski/
No i mamy wroga. Ciekawe czy on tak naturalnie pokrzywiony, czy zycie go pokrzywilo.....?
Uczciwy czlowiek po to zyje, aby miec wrogow./Dostojewski/
No i mamy wroga. Ciekawe czy on tak naturalnie pokrzywiony, czy zycie go pokrzywilo.....?
Panie....czemu jednak spogladasz na ludzi zdradliwych i milczysz gdy bezbozny polyka uczciwego....
Oczekuje odrobiny szacunku od Pana, ktorej ja Panu nie skapie. Mysle, ze pan istotnie wchodzi w wiek, kiedy jeszcze ma ochote ale tak naprawde nie pamieta na co, jak napisala Aloha. W kazdym poscie ma pan inne nastroje.
Nie bede sie znizala do panskiego poziomu. Zapytam tylko czy robi pan z siebie chama za darmo?