Czytam i rechoce ze smiechu. Godzilla pisze:
podczas gdy ja mam serdecznie w dupie to co pisze pomorzak i gdyby nie umieszczal mojego nicka w swoich durnych komentarzach to nawet bym sie na nich na dluzej niz sekunde nie zatrzymywal...
Razem z cycem napisał ze dwie setki ociekających gnojem postow na pomorzaka i dalej pisza.
Cyc twierdzi ze nie wie co ja pisze, ale najwięcej postow w swoim zyciu poswiecil Merkel i Reflexowi.
I żaden z nich się nawet nie zająknie.
Poorzakowi możecie z ninel na plecach naskoczyć na pukiel. Bije was smiechem, spokojem i klasa na lenb na szyje o logice i dystansie nie wspomnę.
Jednak co was najbardziej unieszczesliwia, to zycie prywatne pomorzaka, którego nigdy nie mieliście.
Super rodzina, spełnione zycie, osiagniecia na polu społecznym, sympatia ludzka, gdzie pokazal się pomorzak zawsze wykwitaly uśmiechy, gdzie pojawiali się Cyc i godzilla wialo smrodem.
Wbijcie sobie w swoje obaj w robaczywe glowy bo serca wam już dawno pognily, ze z tym nigdy nie wygracie, bo to sa wartości ponadczasowe a wasz syf nienawisci nie ma zadnego znaczenia, nic nie zmienia a wy zawsze będziecie tylko dwoma zawszonymi kundlami petajacymi się pod pomorzaka nogami.
Jeżeli jednak uważacie ze rzygajac nienawiscia na forum cos zyskujecie, PISZCIE i ch.uj swiety z wami.
Na pewno będziecie lepsi w ilości wyzwisk i epitetów, w kłamstwach i ilości rzygowiny.
Ale z ludzmi uczciwymi i prawda nigdy nie wygracie, bo jesteście smierdzacymi i moralnymi zerami.