rzeczywistosc
-
ChiefKrähe
Re: rzeczywistosc
Galwas-Marycha-Simone,
twoje serce to smietnik.
Mam racje ChiefKrähe?
twoje serce to smietnik.
Mam racje ChiefKrähe?
-
ChiefKrähe
No pwenie ze masz racje,ChiefKrähe.
NO, i tak trzymaj.
-
whiskeyprint1
Ja nie jestem pana wrogiem wiec pokochac nie moge.
--------------------------------------------------------------
wiec zada pani przyjazni tylko?
smutno mi
bo tak liczylem na milosc ktorej
mi brak
pomimo ze przyjazni sie pani
ze swym
mezem ktory milosc udaje a
wrogiem
pani jest strasznym oczym
pani nie wie
czy wie pani dlaczego nie
przycina sie koniom ogonow?
--------------------------------------------------------------
wiec zada pani przyjazni tylko?
smutno mi
bo tak liczylem na milosc ktorej
mi brak
pomimo ze przyjazni sie pani
ze swym
mezem ktory milosc udaje a
wrogiem
pani jest strasznym oczym
pani nie wie
czy wie pani dlaczego nie
przycina sie koniom ogonow?
-
ChiefKrähe
Musze ci Galwas powiedziec,ze twoja dotychczasowa formula Marychy troche sie zuzyla,najwyzszy czas na jej kompletny redesign.Znaczy sie prawie kompletny - nie chcemy niepotrzebnie dawac malpom powodu do radosci.
Moze melancholia?Marycha wpada w melancholie,po tym jak poznala sens zycia lecz wnet go zapomniala a nie zdazyla zapisac.Wowczas my wszyscy moglibysmy jej pomagac w przypomnieniu sobie jaki jest jej sens zycia.
Albo milosc,ale nieszczesliwa,bo tylko taka jest ciekawa.Marycha zakochuje sie nieszczesliwie,a my wszyscy pomagamy jej przypomniec sobie,w kim sie nieszczesliwie zakochala.
Moze melancholia?Marycha wpada w melancholie,po tym jak poznala sens zycia lecz wnet go zapomniala a nie zdazyla zapisac.Wowczas my wszyscy moglibysmy jej pomagac w przypomnieniu sobie jaki jest jej sens zycia.
Albo milosc,ale nieszczesliwa,bo tylko taka jest ciekawa.Marycha zakochuje sie nieszczesliwie,a my wszyscy pomagamy jej przypomniec sobie,w kim sie nieszczesliwie zakochala.
ponoc najlepszy; GABRIELE AMORTH CK wiecej nic nie moge dla ciebie zrobic
Po raz drugi pyta mnie pan o konia.
Kon powiedzial, ze chetnie by pana kopnal ale ma pan hemoroidy.
Czysty nonsens, najwieksze pudlo jakie widzialem na tym forum. Mam conajmniej 10 dowodow, ze Marycha to nie Galwas. Znam Go od kilunastu lat, zawsze pisal pod wlasnym nazwiskiem (nie nickiem), nigdy nie mial problemow z pisaniem tego co czuje i myslii. Za powazny na takie zabawy.
Ja z kolei dlugo sie zastanawialem czy CK to nie wlasnie Galwas. Obu Panow cechuje wysoki poziom i latwosc pisania.
Ja z kolei dlugo sie zastanawialem czy CK to nie wlasnie Galwas. Obu Panow cechuje wysoki poziom i latwosc pisania.
Reflex, na litosc boska chociaz ty zachowaj powage. Zabawianie sie w dedektywow, kto kim jest to dziecinada.
Jezeli uwazasz tekst CK za wosoki poziom, to ja Ci wspolczuje.
Pisze tutaj od niedawna, moze rok. Przez dlugi okres czasu tylko czytalam co niektorych. Jezeli zachowasz dystans, czytasz to inaczej. Ja sie nie domyslam, ze whp-Ck to ta sama osoba. Ja jestem przekonana inaczej nie pisalabym o tym. To bardzo zlozony problem i nie bede go rozwijac bo nie miejsce na to.
Arogancja i chamstwo powinno byc pietnowane. To normalna reakcja zdrowego organizmu.
Jak sie ktos rozpedza to sciana zawsze sie znajdzie.
Ja nie bendem ponetnie rzucala biedrem, bo ktos chrzani jak prezydent.
Jezeli uwazasz tekst CK za wosoki poziom, to ja Ci wspolczuje.
Pisze tutaj od niedawna, moze rok. Przez dlugi okres czasu tylko czytalam co niektorych. Jezeli zachowasz dystans, czytasz to inaczej. Ja sie nie domyslam, ze whp-Ck to ta sama osoba. Ja jestem przekonana inaczej nie pisalabym o tym. To bardzo zlozony problem i nie bede go rozwijac bo nie miejsce na to.
Arogancja i chamstwo powinno byc pietnowane. To normalna reakcja zdrowego organizmu.
Jak sie ktos rozpedza to sciana zawsze sie znajdzie.
Ja nie bendem ponetnie rzucala biedrem, bo ktos chrzani jak prezydent.
Maryniu jestes przewrazliwiona. CK oceniam za caloksztalt nie za posty twierdzace, ze Ty i Galwas to ta sama osoba. Pomylic sie moze kazdy, to nie umniejsza jego poziomu i talentu.
Ja wiem, ze jestes wrazliwa kobieta, ale wlasnie dlatego dystans jest potrzebny Tobie. Uwierz mi, tutaj NIKT nie przywiazuje wagi do tego, co jedni zlosliwie pisza o drugich. Przejmuja sie (czytaj wk-wiaja) tylko adresaci zlosliwosci. Po prostu sie usmiechnij. Jak nie masz do czego to mozesz wyjatkowo dzisiaj do mnie.
Ja wiem, ze jestes wrazliwa kobieta, ale wlasnie dlatego dystans jest potrzebny Tobie. Uwierz mi, tutaj NIKT nie przywiazuje wagi do tego, co jedni zlosliwie pisza o drugich. Przejmuja sie (czytaj wk-wiaja) tylko adresaci zlosliwosci. Po prostu sie usmiechnij. Jak nie masz do czego to mozesz wyjatkowo dzisiaj do mnie.