to sie nazywa towarzystwo wzajemnej adoracjitusku pisze: no to robia sie grupy wzajemnego popierania....
wy, my i reflex , bo on do "my" nie wstapi bo ja tam jestem
to sie nazywa towarzystwo wzajemnej adoracjitusku pisze: no to robia sie grupy wzajemnego popierania....
W mysl zasady "kupa mosci panowie". Kilku naszych forumowiczow bez tego ani rusz.jak to nie wiesz? wspolny wrog - Niemiec nas zjednoczyl....
Nie mam zamiaru sie przepierac ale ciagle pokazujesz na innych.tusku pisze: ja nie mam pamieci jak komputer i zapominam wiele rzeczy ale popatrz na ten watek:
http://talk.polonia.net/viewtopic.php?f ... 4454#p4454
kolega wuhap (niemiec) przypisuje mi na chama rzeczy, ktore wypisywal kolega gensek...
wmawia mi to juz po raz dziesiaty bodajze i gdy ktos to przeczyta to JEMU uwierzy bo NIKT poza Roo tego nie dementuje.... bo im to "lata kolo dupy"....
a pan wuhap idzie za przykladem tych czasopism, ktore publikuja informacje o "polskich obozach koncentracyjnych, w ktorych jacys (pewnie polscy) nazisci mordowali szlachetnych przedstawicieli jednej jedynej nacji....
takiego postepowania pewnie ucza na studiach filozoficznych, ktorych ja nie mialem okazji poznac...
a potem taki Pan Pomorzak wywala mi w twarz ze to ja potrzebuje wroga.... wrog sam sie ujawnia... mnie on do niczego nie jest potrzebny....
tusku pisze: a wuhap jesli ma totalna skleroze to niech idzie do lekarza albo sie do trumny szykuje a nie probuje mnie wciagac w perwersyjne zagrania innych...
w ktorym miejscu uwlaczylam wiek roo?tusku pisze:
a ciebie nie nauczyli ze do starszych trzeba z szacunkiem?
wez pod uwage ze ten czlowiek wyjechal z Polski juz prawie trzydziesci lat temu a piszac robi mniej bledow niz rzesze glabow z wyzszym wyksztalceniem zyjacych w samej Polsce....