Moje archiwum towarzyskie

O wszystkim i o niczym nocne Polaków rozmowy.
bea_mezlot

Re: Moje archiwum towarzyskie

Post autor: bea_mezlot »

tusku pisze: no to robia sie grupy wzajemnego popierania....
to sie nazywa towarzystwo wzajemnej adoracji

wy, my i reflex , bo on do "my" nie wstapi bo ja tam jestem
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

jak to nie wiesz? wspolny wrog - Niemiec nas zjednoczyl....
W mysl zasady "kupa mosci panowie". Kilku naszych forumowiczow bez tego ani rusz.
Samotnie czuja sie slabi i niewydolni. :lol:
W ogole fantastycznie sie was czyta stare pier_doly. Roo tradycyjnie grozi sadem, pipek im bardziej skurczony, tym gesciej podskakuje, bea z boku dogaduje a Tusku sobie z calosci dworuje.
Niezly kabaret starszych podnieconych soba panow.
pomorzak

Post autor: pomorzak »

tusku pisze: ja nie mam pamieci jak komputer i zapominam wiele rzeczy ale popatrz na ten watek:

http://talk.polonia.net/viewtopic.php?f ... 4454#p4454

kolega wuhap (niemiec) przypisuje mi na chama rzeczy, ktore wypisywal kolega gensek...
wmawia mi to juz po raz dziesiaty bodajze i gdy ktos to przeczyta to JEMU uwierzy bo NIKT poza Roo tego nie dementuje.... bo im to "lata kolo dupy"....

a pan wuhap idzie za przykladem tych czasopism, ktore publikuja informacje o "polskich obozach koncentracyjnych, w ktorych jacys (pewnie polscy) nazisci mordowali szlachetnych przedstawicieli jednej jedynej nacji....

takiego postepowania pewnie ucza na studiach filozoficznych, ktorych ja nie mialem okazji poznac...

a potem taki Pan Pomorzak wywala mi w twarz ze to ja potrzebuje wroga.... wrog sam sie ujawnia... mnie on do niczego nie jest potrzebny....
Nie mam zamiaru sie przepierac ale ciagle pokazujesz na innych.
Co tam, wierze ci na slowo ze chcesz wszystkich kochac ale sa swintuchy co sie nie daja.
Na dann ... Prost Mahlzeit. :D
bea_mezlot

tusku pisze: a wuhap jesli ma totalna skleroze to niech idzie do lekarza albo sie do trumny szykuje a nie probuje mnie wciagac w perwersyjne zagrania innych...

godzil nie wiesz czy ty jutro nie bedziesz lezal w trumnie

tez sie szykuj

a whp nie jest moim bohaterem ,idolem

jest tylko dla mnie czlowiekiem
bea_mezlot

tusku pisze:
a ciebie nie nauczyli ze do starszych trzeba z szacunkiem?
wez pod uwage ze ten czlowiek wyjechal z Polski juz prawie trzydziesci lat temu a piszac robi mniej bledow niz rzesze glabow z wyzszym wyksztalceniem zyjacych w samej Polsce....
w ktorym miejscu uwlaczylam wiek roo?

zwrocilam uwage na blad ortograficzny , jesli sie chce zablysnac na szczegoly nalezy zwracac uwage

slowo "ludziu roo" jest konsekwencja wypowiedzi jego ,ze wiekszosc piszacych tu jest maszynami, bezmyslnymi na dodatek
Zablokowany