Prezydent Polski

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
Reflex
Kontakt:

Prezydent Polski

Post autor: Reflex »

Czuje ulge... Pozdrawiam tych co czuli jak ja i tych ktorzy chcieli inaczej.
Teraz pomagac a nie przeszkadzac.
Załączniki
Prezydent.JPG
Prezydent.JPG (74.99 KiB) Przejrzano 11263 razy
pomorzak

Re: Prezydent Polski

Post autor: pomorzak »

Matka Bronisława Komorowskiego: zaufajcie mu

Bardzo się podzieliliśmy, ale ja go znam i daję słowo: ta druga Polska nie zawiedzie się na nim - mówi Jadwiga Komorowska, matka zwycięzcy niedzielnych wyborów. .......

........Polska jest podzielona.

- To prawda. I dlatego tak dobry, mądry jest ten wybór Polaków. Zaraz po ogłoszeniu wyników syn wzywał przecież do pojednania. Bo Bronek zawsze starał się łączyć, nie dzielić. Nigdy, od dziecka, nie było w nim takich skłonności, żeby ludzi szczuć na siebie. On ma szansę zatrzeć ten podział.

Niektórzy twierdzą, że zasypanie tego podziału będzie najważniejszym zadaniem jego prezydentury. Ale czy to jest w ogóle możliwe?

- Ja, jako matka, jedno mogę powiedzieć i obiecać tej drugiej Polsce: zaufajcie mu, znam go i daję słowo, że nie zawiedziecie się na nim. Ale wie pan doskonale, że zgody potrzebna jest też wola drugiej strony. Trzeba wierzyć, że to jest możliwe.

Obrazek
Vito

Post autor: Vito »

Ano wygraliśmy. Nie czuję jakiejś szczególnej euforii, raczej zmęczenie tą kampanią wyborczą, ale jestem zadowolony.

Pozdrawiam
godzilla

Post autor: godzilla »

Vito pisze:Ano wygraliśmy. Nie czuję jakiejś szczególnej euforii, raczej zmęczenie tą kampanią wyborczą, ale jestem zadowolony.

Pozdrawiam
myslisz ze sie z toba podziela kasa?
watpie...
pomorzak

godzilla pisze: myslisz ze sie z toba podziela kasa?
watpie...
A ty drogi Godzillo glosowales bo ci obiecali podzielic sie :?: :?: :?:
godzilla

pomorzak pisze:A ty drogi Godzillo glosowales bo ci obiecali podzielic sie :?: :?: :?:
tak, nawet mi to na pismie dali...
whiskeyprint1

Post autor: whiskeyprint1 »

naturalnie - ja go doskonale rozumiem bo w szwajcarii mieszkaja tylko i wylcznie miliarderzy dlatego z trudem odda polowe swego majatku biednej polsce
pomorzak

godzilla pisze: tak, nawet mi to na pismie dali...
no to teraz rozumiem twoje rozgoryczenie

taki interes przeszedl kolo nosa :o
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

no to teraz rozumiem twoje rozgoryczenie
Hehehe. Jezdzil biedak glosowac daleko, kilka razy tankowal w najtanszych stacjach benzynowych, psa po drodze karmil wlasna piersia tylko po to zeby w efekcie zobaczyc radosc reflexa? Toz to dla niego masakra!
Chociaz do tego ze zawsze jest przegranym powinien sie dawno przyzwyczaic.
godzilla

Reflex pisze:Hehehe. Jezdzil biedak glosowac daleko, kilka razy tankowal w najtanszych stacjach benzynowych, psa po drodze karmil wlasna piersia tylko po to zeby w efekcie zobaczyc radosc reflexa? Toz to dla niego masakra!
jezdzilem glosowac niedaleko bo tylko 105 km w jedna strone... jesli to dla ciebie jest daleko a mieszkasz podobno w usa to ci wspolczuje...
tankowac nie musialem kilka razy bo wystarczy ze zatankuje raz i w zaleznosci od tego czy przestaje tankowac gdy pistolet sie sam wylacza czy gdy tankuje "pod korek" to przejezdzam na jednym zbiorniku od 850 do 1100 km... moja Dacia pali ok. 5 litrow diesla na setke....

co do psa i jego karmienia to faktycznie za pierwszym razem go wzielismy do Berna i gdy uslyszalem jak zaczal plakac gdy odeszlismy od samochodu jakies 100 metrow to za drugim razem sobie darowalismy, zostal w domu z synem...

glosowalem po to zeby zobaczyc zatroskana gebe tuska przed ogloszeniem wynikow i tu sie nie rozczarowalem... co do tego czy sie cieszyc czy plakac i jak ta "wygrana" sie odbije Polakom to sie zobaczy z czasem... czy bedzie to lekkie czkniecie czy trwale bekanie smierdzaca kapusta...

zdanie reflexa i jego radosc czy smutek mi lataja kolo doopy... ja jestem tutaj szczery i na forum pisze to co sie dzieje naprawde, niczego nie udaje...

czego o reflexie powiedziec nie mozna....

ps
co do tankowania w "najtanszych stacjach benzynowych" to jest z tym roznie... ogolnie paliwo w Szwajcarii jest niezlej jakosci i faktycznie, staram sie nigdy nie tankowac na stacjach przy autostradzie (drozsze przecietnie o 10% niz gdzie indziej) tylko tankuje tam gdzie wiem ze leja paliwo dobrej jakosci... mam taka stacje niedaleko miejsca gdzie pracuje, jest to mala stacyjka, ktora obsluguje jedna osoba i tam tankuje... na tym paliwie przejezdzam zawsze minimum 850 km a jak zatankuje w "markowej" stacji typu Shell czy BP to musze tankowac przy 800 km... a tam jest tez DROZEJ...

raz na jakis czas tankuje w BP diesel ultimate i ten leje pod korek, wtedy jade 1100 km a nawet wiecej zanim mi sie zapali kontrolka... to paliwo jest podobno niezlej jakosci i faktycznie samochod spala go mniej... tyle ze jest sporo drozsze...

teraz zadowolony?
ODPOWIEDZ