Wybory Prezydenckie 2010
Re: Wybory Prezydenckie 2010
Jako ze bardzo to ciekawe wiec jeszcze troche.
No i nauka na przyszlosc
No i nauka na przyszlosc
ale jaja! ta baba co tam pierdzieli o robieniu mgly "z butelki z powietrzem w Modlinie" najprawdopodobniej dzwonila jakies dwa tygodnie temu rowniez do "szkla kontaktowego" aby protestowac przeciwko Kaczynskiemu...
stare ubeckie metody prowokacji panie pomurek...
Tak wiec << najprawdopodobniej dzwonila >> jest jednoznaczne z tym ze dzwonila bo jak inaczej rozumiec twoja konkluzje na zakonczenie ?godzilla pisze:ale jaja! ta baba co tam pierdzieli o robieniu mgly "z butelki z powietrzem w Modlinie" najprawdopodobniej dzwonila jakies dwa tygodnie temu rowniez do "szkla kontaktowego" aby protestowac przeciwko Kaczynskiemu...
Nie wiesz czy dzwonila ale wiesz ze stara ubecka prowokacja.
Ty to masz rozlegla wiedze albo jestes proroczy niczym glowonog Paul.
Dobrze ze cala reszta jest wystarczajaco wiarygodna.
"najprawdopodobniej dzwonila" i "stare ubeckie metody"...pomorzak pisze:Nie wiesz czy dzwonila ale wiesz ze stara ubecka prowokacja.
Ty to masz rozlegla wiedze albo jestes proroczy niczym glowonog Paul.
Dobrze ze cala reszta jest wystarczajaco wiarygodna.
po prostu ogladam czasem "szklo kontaktowe" i inne programy gdzie opluwaja i nabijaja sie z roznych rzeczy, ludzi, zachowan....
i czasem przebija sie jakis charakterystyczny glosik, opluwajacy, szydzacy, ktory pozostaje w pamieci ze wzgledu na jakies totalne glupoty albo ze wzgledu na szczegolna zjadliwosc i nienawisc w glosie...
nie twierdze przeciez ze to ta sama osoba, ja tylko to przypuszczam bo widze jak latwo mozna zagrac do jednej bramki, wystarczy tylko maly oddzial wyszkolonych prowokatorow, ktorzy beda dzwonic np. do Radia Maryja i pierdo.lic tam beznadziejne glupoty, ktos glupi to pusci na antene a czuwajacy nad wszystkim ubecy to nagraja i puszcza w media, np. na youtube...
co do reszty materialu tutaj zaprezentowanego to nie bede sie wypowiadal szczegolowo ale jestem za... sprawe powinna dokladnie zbadac jakas uczciwa komisja a Pietrzak, chociaz kiedys z niego drwilem to teraz sluchajac tego co mowi ostatnio zaczalem zmieniac zdanie o nim... on tylko zadaje pytania i trzyma sie faktow...
a WY WSZYSCY, ktorzy nienawidzicie Polski, bedziecie walczyc wszelkimi mozliwymi sposobami aby nie dopuscic aby PRAWDA wyszla na jaw...
i ja to rozumiem... gdybym nalezal do WASZEGO klubu - tez bym tak robil...
mala kratka przy nazwisku J. Kaczynskiego o milimetr mniejsza od tej przy nazwisku Komorowskiego.... chodzi o formularze do glosowania na prezydenta...
PEWNIE TEZ PRZYPADEK, CO?
Jesli popatrzec na wyniki wyborow to na ile milionow szacujesz Polakow nienawidzacych Polski ??godzilla pisze:[
a WY WSZYSCY, ktorzy nienawidzicie Polski, bedziecie walczyc wszelkimi mozliwymi sposobami aby nie dopuscic aby PRAWDA wyszla na jaw...
i ja to rozumiem... gdybym nalezal do WASZEGO klubu - tez bym tak robil...
mala kratka przy nazwisku J. Kaczynskiego o milimetr mniejsza od tej przy nazwisku Komorowskiego.... chodzi o formularze do glosowania na prezydenta...
PEWNIE TEZ PRZYPADEK, CO?
Jarek przegral to znaczy ze wiekszosc nienawidzi swojego wlasnego kraju bo ci co kochaja glosowali na Jarka ??
Ty biadolisz ze ci inni sa tacy beee ale sam jednoczesnie robisz dokladnie to co innym wmawiasz.
A z tymi kratkami to juz tak oficjalnie czy dziala to tak jak wiekszosc sensacji.
Ja wiem ze masz potrzebe przekonac samego siebie ze robisz cos dla Polski.
Co moze byc piekniejszego jak wirtualnie bronic ukochanego kraju przed wyimaginowanym wrogiem.
To dokladnie tak jak Legionisci Radia Maryja. Nareszcie maja cel i czuja sie potrzebni.
Mechanizmy stare jak swiat bo zakorzenione w ludzkiej psychice.
To ze sa manipulowani nie przyjdzie in nigdy do glowy.
Twoja droga rozwoju jest tez dosc typowa.
Jest obojetne czy jestes wyznawca Kaczynskiego czy Tuska.
Twoje bialo-czarne widzenie swiata sprawia ze sam szukasz swojego pana ktory bedzie toba sterowal.
Whp bedziesz zawsze zwalczal bo on reprezentuje to przed czym ty uciekasz, samodzielne myslenie.
Zawsze trzymalem sie z daleka od fanatykow. Religia i przekonania polityczne nie maja zbyt wielkiego znaczenia.
Fanatyk podepnie sie pod wszystko bo jemu chodzi o deptanie innych ludzi i usprawiedliwienie tego jakims szczytnym celem.
Nie licze na zrozumienie.
Pozdro
Chyba się poddam i spasuję. Szubrawiec Rydzyk nawołuje do pojednania łżąc jak z nut! Niewątpliwie utalentowany Pietrzak ocipiał zupełnie. A podobnie myśli przecież ok. 8 milionów polaków, czyli słuchaczy Radia Maryja i elektorat Kaczyńskiego. Obłuda i fałsz do potęgi. Dla mnie ta dawka jest zbyt silna, bo ja to biorę jednak na poważnie. „Głupi źli ludzie” jak pisze Czechow w zakończeniu swojego opowiadania sala nr 6. Pójdę się wyrzygać. Przepraszam.
Galwas
Galwas
to sa oglupione masy wyborcze... oni sie nie licza... chodzi o tych, ktorym tak zalezy na tym aby nigdy nie wyjasniono co sie stalo pod Smolenskiem i kto jest za to odpowiedzialny... tylko o to...pomorzak pisze:Jesli popatrzec na wyniki wyborow to na ile milionow szacujesz Polakow nienawidzacych Polski ??
Jarek przegral to znaczy ze wiekszosc nienawidzi swojego wlasnego kraju bo ci co kochaja glosowali na Jarka ??
w telewizji dzisiaj pokazali faceta, ktory mial taki papier... zeskanowali to w duzej rozdzielczosci i porownali obie kratki, ta Kaczynskiego miala o milimetr mniejsze boki... pewnie przypadek, co?pomorzak pisze:A z tymi kratkami to juz tak oficjalnie czy dziala to tak jak wiekszosc sensacji.
nie robie nic dla Polski tylko sam chcialbym wiedziec czy to byla zwykla katastrofa lotnicza czy ktos moze pomogl aby na taka wygladala...pomorzak pisze:Ja wiem ze masz potrzebe przekonac samego siebie ze robisz cos dla Polski.
nie jestem wyznawca ani jednego ani drugiego... to co mi dalo bardzo do myslenia zaraz po katastrofie to milczenie J. Kaczynskiego... tak sobie pomyslalem ze ktos mu wytlumaczyl - jak bedziesz podskakiwal to.... nasze rece sa dlugie i nikt nam nie podskoczy... i dlatego on zamilkl w sprawie smierci brata...pomorzak pisze:Jest obojetne czy jestes wyznawca Kaczynskiego czy Tuska.
czy on potrzebuje adwokatow? ja go olalem bo w pewnym momencie zrozumialem co on soba reprezentuje... a byl czas ze moglem pomyslec ze moglismy zostac jesli nie przyjaciolmi to chociaz dobrymi kumplami... ale mi przeszlo...pomorzak pisze:Whp bedziesz zawsze zwalczal bo on reprezentuje to przed czym ty uciekasz, samodzielne myslenie.
on mysli samodzielnie o tym co sie dzieje w Niemczech i o tym smialo pisze... o frau melken itp., opluwa demokratycznie wybranych przedstawicieli Wielkiego Niemieckiego Narodu...
I w tym samym momencie zabrania wszelkiej krytyki Polakom na temat polskich rzadow...
GDZIE TU JEST MIEJSCE NA SAMODZIELNE MYSLENIE???
sorry ale tu przeginasz.... ty widzisz fanatyzm w tym ze NAGLE polski rzad zapalal tak wielka miloscia do Rosji ze wszelkie pytania o niejasnosci w zwiazku z katastrofa pod Smolenskiem uwazasz za przejaw FANATYZMU?!?!?!??????????pomorzak pisze:Zawsze trzymalem sie z daleka od fanatykow. Religia i przekonania polityczne nie maja zbyt wielkiego znaczenia.
Fanatyk podepnie sie pod wszystko bo jemu chodzi o deptanie innych ludzi i usprawiedliwienie tego jakims szczytnym celem.
Nie licze na zrozumienie.
Pozdro
na to moge jeszcze raz stwierdzic ze ci co TERAZ probuja uciszyc sprawe tej katastrofy dzialaja przeciwko interesom Polski...
to wszystko i ja nie widze tu miejsca na zaden fanatyzm...
tez nie licze na zadne zrozumienie... dla mnie zrozumiale byloby gdyby polski rzad zrobil wszystko w sprawie wyjasnienia tej katastrofy...
a Galwas jak widze dalej chce aby nikt nic nie wyjasnil... ale jemu sie nie dziwie, dostaje prawdopodobnie jakas ubecka czy kagiebowska emeryturke, wiec musi dbac o interesy swojego "zusu"...
A prawda, Godzilla, nie jest nigdy ani biala ani czarna, tylko lezy gdzies posrodku, jest po prostu szara.
Fanatyzm w jedna czy druga strone jest bardzo niebezpieczny, poniewaz zwiazany jest z nienawiscia, a ta rujnuje i wzmaga nienawisc do wszystkich innych myslacych inaczej.
Dotyczy to tak fanatyzmu religijnego jak i politycznego.
Odpowiedzia na fanatyzm jest zrozumienie tej drugiej strony, a przynajmniej jej proba.
Odpowiedz fantyzmem jest dolewaniem oliwy do ognia.
Przeczytaj ksiazke napisana przez Dalai Lama "The Wisdom of Forgiveness", ktora kiedys polecal Salon Nowojorski, jesli sobie zyczysz. Da Ci inne spojrzenie na pewne sprawy. Bez wybaczenia nie da sie normalne zyc, czegokolwiek by to dotyczylo. Inaczej czlowiek sam siebie emocjonalnie "zjada".
Cenie sobie Whp za jego niezalezne myslenie i niezwykle otwarty umysl.
Jest Niemcem, ale rowniez Polakiem, a moze najpierw Polakiem, a pozniej Niemcem.
Niewazne sa korzenie z jednej czy drugiej strony, wazny jest czlowiek!
Aloha!
Fanatyzm w jedna czy druga strone jest bardzo niebezpieczny, poniewaz zwiazany jest z nienawiscia, a ta rujnuje i wzmaga nienawisc do wszystkich innych myslacych inaczej.
Dotyczy to tak fanatyzmu religijnego jak i politycznego.
Odpowiedzia na fanatyzm jest zrozumienie tej drugiej strony, a przynajmniej jej proba.
Odpowiedz fantyzmem jest dolewaniem oliwy do ognia.
Przeczytaj ksiazke napisana przez Dalai Lama "The Wisdom of Forgiveness", ktora kiedys polecal Salon Nowojorski, jesli sobie zyczysz. Da Ci inne spojrzenie na pewne sprawy. Bez wybaczenia nie da sie normalne zyc, czegokolwiek by to dotyczylo. Inaczej czlowiek sam siebie emocjonalnie "zjada".
Jest Niemcem, ale rowniez Polakiem, a moze najpierw Polakiem, a pozniej Niemcem.
Aloha!
wiem ze prawda jest szara... i nawet wiem dlaczego, nawet gdyby udowodniono ze to byl zamach i znaleziono by winnego po stronie rosyjskiej, to polski rzad moglby im naskoczyc... z duzego rozpedu.... moznaby Rosji wypowiedziec wojne i tez jej naskoczyc... a Putin by sie z tego smial razem z frau melken i nikosiem z paryza...xyz pisze:A prawda, Godzilla, nie jest nigdy ani biala ani czarna, tylko lezy gdzies posrodku, jest po prostu szara.
Aloha!
zawsze podziwialem Putina za jego skutecznosc... i dalej go podziwiam nawet gdyby to na jego rozkaz rozwalili prezydenta... bo to by znaczylo ze jest supermenda! lepsza nawet od tych kolejnych amerykanskich prezydentow, ktorzy wszedzie "demokracje" zaprowadzaja, ale tylko tam gdzie im to finansowo pasuje...
a wuhap dlatego ze jest czlowiekiem to stracil w moich oczach bardzo duzo... bo czlowiek nie musi byc menda... moze czlowiekiem pozostac... tym bardziej ze czlowiek (wuhap) DOSKONALE wie jak funkcjonuje polityka i jakie sa w niej zaleznosci... jego korzen mnie nie interesuje...
Mnie tez panie whp