Wybory Prezydenckie 2010

Gdzie dwóch Polaków, tam trzy światopoglądy.
whiskeyprint1

Re: Wybory Prezydenckie 2010

Post autor: whiskeyprint1 »

pomorzak pisze: --------------------------------------------------------------------------------

Wychodzi ze rydzykowe to elektorat PO ?
Ale najbardziej rajcuja porady miszcza dyrektora.
Tego nie przebije ani jeden z jego wyznawcow.

A co do twojej propozycji to liczysz ze jak przestanie sie samodzielnie myslec to swiat bedzie prostszy ?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A co do twojej propozycji to liczysz ze jak przestanie sie samodzielnie myslec to swiat bedzie prostszy
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

musialem zacytowac calosc ale tez w ostatnim zdaniu zawarta jest cala prawda prawd

(na tym zestawie jest jeszcze taki clip gdzie nawiedzona duchem swietym pana rydzyka mowi do sprzedawczyni "ty kurwo" i brakuje >zapewne< fragmentu w ktorym wali ja rozancem)

jest to znakomicie funkcjonujacy syndrom noszacy nazwe "mysliciele do wynajecia" - sa to myslicie podnajeci przez proletow umyslowych niezdolnych do myslenia - wiec posluguja sie metoda zapozyczen sadzac juz potem ze to ich wlasne "myslenie" - to rodzaj tresury ktora nie tylko funkcjonuje - aleć przede wszystkim - w religii i w wojsku z ta roznica ze jedni maja juz zwapnione umysly a drudzy jeszcze nie rozwiniete - ze drudzy pod presja pewnego przymusu (co mozna poniekad usprawiedliwic) a ci pierwsi z wolnego wyboru i z natchnienia laska pana naszego - tu trzeba dodac ze prolecki motloch szczegolnie potrzebuje wodza bo gubi sie w rozterce pustoty umyslowej - pustote trzeba czyms wypelnic - wiec u prymitywow funkcjonuje rodzaj demagogii prymitywnej co w dwuosobowym wydaniu funkcjonuje rowniez na forum talkpolonia

narod polski rozdarty jest na dwie czesci - osiem milionow i reszta - czy kiedys te proporcje ulegna zmianie - tego nie wiem - smiem watpic - jedna rzadzi xiadz onanista (uwodzony i gwalcony przez rozancowe pieknosci - zob. clip - "one mnie napadly a ja do nich - nie tutaj - nie tutaj - zapewne w kosciele chcialy dokonac z nim czynu lubieznego?) a drugą ludzie nieznani - a bog sie smieje - ma kupe uciechy ze swych owieczek

boze chron cara i nie wyglupiaj sie!
amen
whiskeyprint1

jesli..........(whp)

Post autor: whiskeyprint1 »

jesli byliscie w bruxeli to z pewnoscia zauwazyliscie fontanne ktora jest "pomikiem" nagiego - z wypietym brzuszkiem chlopczyka ktory sika siusiakiem - zazywa sie on "pis" - majac z prawem wiele wspolnego bo mowi o prawie pisowania wszystkich ludzi (w niemczech cos takiego nazywa sie pisen - u doroslych a pipi - u dzieci - zas w polsce przypomina o tym slowo "pisuar" - czyli miesce w ktorym sie "pisuje" - i jesliby ktos podejrzewal - ten pomnik postawiono i tego wyrazenia uzywalo sie juz przed powstaniem partii prawo i sprawiedliwosc - czyli rowniez "pis" - tu nalezaloby sprawdzic czy partia uzyla swej nazwy za zgoda lub bez zgody bruxelskiego "pisa" i pisuaru ) - i wyraza sprawiedliwosc poniewaz prawo do "pisowania" maja wszyscy ludzie - oczywiscie zdrowi i nie chorujacy na pecherz - ci zas ktorzy choruja na pecherz i nie moga pisowac sa uciskani przez pecherz i pis - rzezba bruxelskiej fontanny wyraza i podkresla ze wszyscy ludzie sa rowni wobec prawa do sprawiedliwego "pisowania"

boze chron cara
amen
godzilla

Post autor: godzilla »

pomorzak pisze:Wychodzi ze rydzykowe to elektorat PO ?
Ale najbardziej rajcuja porady miszcza dyrektora.
Tego nie przebije ani jeden z jego wyznawcow.

A co do twojej propozycji to liczysz ze jak przestanie sie samodzielnie myslec to swiat bedzie prostszy ?

nie wychodzi wcale jaki to elektorat z rydzykowych tylko to ze PO ma sztab prowokatorow do walki w mediach... tak jak to sie dzieje na forach internetowych tak samo dopuszczam mozliwosc ze wiekszosc z tych glupkowatych telefonow wykonuja ludzie PO za ich pieniadze...

ja nie proponuje przestac myslec... to juz sie stalo i WIEKSZOSC ludzi mysli wylacznie sporadycznie....

a pan dochtur niechze sie przestanie wpieprzac w rozmowy... nie czyta calosci moich wypowiedzi a odnosi sie wylacznie do odpowiedzi na nie, wiec jest to bez sensu...

mozesz mu ten fragment zacytowac?
dziekuje
pomorzak

Post autor: pomorzak »

godzilla pisze: ja nie proponuje przestac myslec... to juz sie stalo i WIEKSZOSC ludzi mysli wylacznie sporadycznie....
Zapewne zaliczasz sie do tych co jednak mysla.
Ja tez samego siebie do takich zaliczam.
I co teraz ??? :o
godzilla

pomorzak pisze:Zapewne zaliczasz sie do tych co jednak mysla.
Ja tez samego siebie do takich zaliczam.
I co teraz ??? :o
trzeba to przemyslec...
marycha

Post autor: marycha »

Prosze pana, panie Galwas

Czy moglby pan tego nie robic na forum. Bo ja jestem taka "obrzydliwa", ze jak ktos... to ja zaraz tez. Szczegolnie po tej dawce z o. Rydzykiem.

z gory dziekuje
godzilla

marycha pisze: Prosze pana, panie Galwas

Czy moglby pan tego nie robic na forum. Bo ja jestem taka "obrzydliwa", ze jak ktos... to ja zaraz tez. Szczegolnie po tej dawce z o. Rydzykiem.

z gory dziekuje
i jak galwas, ulzylo?

jak was ojciec Rydzyk brzydzi to trzeba by wprowadzic zakaz umieszczania materialow na jego temat... w koncu jest wolnosc wypowiedzi to i wolnosc blokowania wypowiedzi moze byc, ktora jest rownoznaczna z wolnoscia wypowiedzi administracji....
marycha

Post autor: marycha »

Godzill, zle zrozumiales. Brzydza mnie te komentarze, to ciagle poruszanie tematu o Rydzyku. To jakas paranoja. Po prostu za duzo tego. Czsami ma sie odruchy wymiotne. Ze tez ludzie nie maja umiaru.
godzilla

marycha pisze:

Godzill, zle zrozumiales. Brzydza mnie te komentarze, to ciagle poruszanie tematu o Rydzyku. To jakas paranoja. Po prostu za duzo tego. Czsami ma sie odruchy wymiotne. Ze tez ludzie nie maja umiaru.
coz, ja tez nie jestem jego zwolennikiem ani nie lubie sluchac jego wypowiedzi... chodzilo mi raczej o ten zalew filmikami, ktore maja cos pokazac a ja nie bardzo wiem co... osobiscie nie wierze nawet aby Rydzyk byl tak naprawde wrogiem PO... oni sie tylko o wplywy (czytaj "kase") kloca...

w wypowiedziach J. Kaczynskiego w czasie kampanii wyborczej bylo tyyyyyle elementow wspolnych z "kampania" Komorowskiego ze mi sie wtedy naprawde rzygac chcialo, a z tymi bezczelnymi przytulankami do "lewicy" to Kaczynski raczej na 100% przeholowal i PRZEZ TO uwalil te wybory....

na 100% by wygral gdyby uzyl smierci brata i atakowal rzad za zle postepowanie w kierunku wyjasnienia przyczyn katastrofy i zadal rozliczania ubekow i ich wspolpracownikow.... bo tylko w ten sposob mialby zagwarantowane glosy wszystkich tych, ktorzy na niego wczesniej glosowali i MIALBY SZANSE zebrac jeszcze tysiace nowych zwolennikow...

w momencie kiedy zaczal "robic misia" z oleksym i cala ta byla komuna to przegral... ja to tak w tej chwili widze...

a on zaczal udawac kogos kim nie jest i niby to zyskiwal paru nowych wyborcow ta swoja "lagodnoscia" a z drugiej tracil tych co by na niego zaglosowali gdyby byl twardy, bezczelny i stanowczy....
pomorzak

Post autor: pomorzak »

Jarek sie dwoi i troi bo jak by nie patrzec to wybory sromotnie przegral.
W PiSie chlopaki i dziewczyny glodni wladzy a prezes nie jest w stanie ich nakarmic.
Moze jeszcze do kolejnych wyborow dadza mu przewodzic ale jesli i tym razem przegra to Jarka wykopia.
Moim zdaniem to ta prezydentura miala zapewnic Jarkowi honorowe odejscie.
Nie udalo sie wiec musi walczyc dalej.
Ciekawe jak dlugo da rade, bo mlode wilki w stadzie wietrza juz swoja szanse.
ODPOWIEDZ