-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------pomorzak pisze: --------------------------------------------------------------------------------
Wychodzi ze rydzykowe to elektorat PO ?
Ale najbardziej rajcuja porady miszcza dyrektora.
Tego nie przebije ani jeden z jego wyznawcow.
A co do twojej propozycji to liczysz ze jak przestanie sie samodzielnie myslec to swiat bedzie prostszy ?
A co do twojej propozycji to liczysz ze jak przestanie sie samodzielnie myslec to swiat bedzie prostszy
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
musialem zacytowac calosc ale tez w ostatnim zdaniu zawarta jest cala prawda prawd
(na tym zestawie jest jeszcze taki clip gdzie nawiedzona duchem swietym pana rydzyka mowi do sprzedawczyni "ty kurwo" i brakuje >zapewne< fragmentu w ktorym wali ja rozancem)
jest to znakomicie funkcjonujacy syndrom noszacy nazwe "mysliciele do wynajecia" - sa to myslicie podnajeci przez proletow umyslowych niezdolnych do myslenia - wiec posluguja sie metoda zapozyczen sadzac juz potem ze to ich wlasne "myslenie" - to rodzaj tresury ktora nie tylko funkcjonuje - aleć przede wszystkim - w religii i w wojsku z ta roznica ze jedni maja juz zwapnione umysly a drudzy jeszcze nie rozwiniete - ze drudzy pod presja pewnego przymusu (co mozna poniekad usprawiedliwic) a ci pierwsi z wolnego wyboru i z natchnienia laska pana naszego - tu trzeba dodac ze prolecki motloch szczegolnie potrzebuje wodza bo gubi sie w rozterce pustoty umyslowej - pustote trzeba czyms wypelnic - wiec u prymitywow funkcjonuje rodzaj demagogii prymitywnej co w dwuosobowym wydaniu funkcjonuje rowniez na forum talkpolonia
narod polski rozdarty jest na dwie czesci - osiem milionow i reszta - czy kiedys te proporcje ulegna zmianie - tego nie wiem - smiem watpic - jedna rzadzi xiadz onanista (uwodzony i gwalcony przez rozancowe pieknosci - zob. clip - "one mnie napadly a ja do nich - nie tutaj - nie tutaj - zapewne w kosciele chcialy dokonac z nim czynu lubieznego?) a drugą ludzie nieznani - a bog sie smieje - ma kupe uciechy ze swych owieczek
boze chron cara i nie wyglupiaj sie!
amen