marycha pisze:
Panie whp wlasnymi slowami
Rzadzic kazdy moze.... czyki Stuhr o rzadach PO
marycha pisze:
Szanowny panie, ja czasami mam wrazenie, ze pan pisze do gazety a nie na forum. Niechze sie pan wreszscie przestawi na dyskutowanie na temat a nie ocenia autorow czy to cytatu czy wlasnych opinii. Ja rozumiem, ze pan ma wielka potrzebe popisywania sie wlasnym intelektem, ze nie cytuje pan nawet filozofow a ich slowa przypisuje sobie najczesciej. Pana sprawa, choc czesto usmiecham sie pod nosem.
ten pan, doktor filozof sie zblaznil tutaj wielokrotnie... ostatnio dzisiaj swoim "wstydem" za sytuacje pod palacem prezydenckim w Warszawie....whiskeyprint1 pisze:A Godzille pan sam prowokuje, czyz nie?
-------------------------------------------
nie! on sam (siebie)
capito?
A jakie to niby polskie produkty,przepraszam że pytam,mogłyby reklamować Chevron,Conoco,Exxon lub Marathon?Koncerny obiecały Sikorskiemu promować Polskę w USA
Szef polskiej dyplomacji Radosław Sikorski rozmawiał w Nowym Jorku z przedstawicielami amerykańskich koncernów zrzeszonych w nowo powstałej Polsko-Amerykańskiej Radzie Biznesu. Obiecali oni promować w USA polską gospodarkę, nadal mało znaną za Oceanem.
Było to pierwsze spotkanie czołowego reprezentanta rządu RP z Radą, grupującą firmy, które działają już na polskim rynku, i utworzoną w celu umocnienia polsko-amerykańskich więzi ekonomicznych.
W spotkaniu, które odbyło się w środę po południu (czasu lokalnego), uczestniczyli przedstawiciele około połowy z 20 koncernów działających w Radzie, w tym kilku firm naftowych: Chevron, Conoco Philips, Exxon Mobil i Marathon Oil.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1355,title, ... omosc.html
...a kto, jak nie car Romanov byl sie udal na pielgrzymke do Jekatierinburga - awhiskeyprint1 pisze:w texcie zapomniano wymienic koncern watykan
car nie byl pielgrzymowal
amen