diabelski irokez

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
Reflex
Kontakt:

Re: diabelski irokez

Post autor: Reflex »

Ale pieprzysz Whiskeyprint. Jak to sie stalo, ze nie zauwazyles na przyklad problemu kiboli, rzeczywiscie spoleczna zaraza? Tez procesje, tez rodzaj religii, tyle ze brutalne i niszczace srodowisko. Czemu przeszkadzaja Ci ludzie wierzacy w Boga i wymyslony ksiadz?
A moze Ty potrafisz tylko o Ignacu z suchej beskidzkiej i wiecznie zywym leninie? Podejrzewam ze miss piggy boisz sie ruszyc. Pokazesz mi jaja?
Juz sie ciesze na odwet.
pomorzak

Post autor: pomorzak »

Reflex pisze:Ale pieprzysz Whiskeyprint. ...
.......Pokazesz mi jaja?
:oops: :shock:
whiskeyprint1

Post autor: whiskeyprint1 »

ciemnosc nastaje
Załączniki
glos1glo.JPG
glos1glo.JPG (47.4 KiB) Przejrzano 7081 razy
bracia1bra.JPG
bracia1bra.JPG (34.3 KiB) Przejrzano 7081 razy
godzilla

Post autor: godzilla »

pomorzak pisze: :oops: :shock:
niech mu ktos powie ze jaja to se moze w sklepie kupic... zbok jeden...
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

Hahahaha. Jak ja Cie lubie pociagnac za sznureczki. Jak ochoczo wierzgasz nozkami. Przeciez dales mnie do wrogow i znowu klamales? To ze ty znasz juz tylko jaja nabialowe sie nie dziwie. Meskich nigdy nie miales
Whiskeyprint pokazal jedno jajko, konsekwentnie mnie ignorujac, co daje mi slodka bezkarnosc :lol:.
Ale opublikowac satyry na Pania Merkel sie w niemczech nie odwazy.
pipek

Post autor: pipek »

marycha

Post autor: marycha »

Pipek, podlizywanie to Ty z domu wyniosles, czy nabyte?
Niedawno na forum kiedy zaproponowalam dla odmiany zamiast w kolko o kosciele podyskutowac o zabobonach, wrozbach i czarach /ciemnogrod dla mnie prawdziwy/ byles oburzony, Ty sobie nie zyczyles, podniosles larum ze nie bedziesz, ze co to itp., A co sam robisz?
Zawiaz sobie czerwona wstazeczke na raczke zeby kto jakiego uroka na ciebie nie rzucil, tak bedzie lepiej.
marycha

Re: Re:POLECAM

Post autor: marycha »

+ zaloczniki: "Oblicze krola ciemnosci" i "Egzorcyzmy"

Noo, na mysliweczka kochaneczka achacha, to on mi nie wyglada. Nie jestem mu rada i sorry ale chleba z maslem to mu tez nie dam.
Ze strachem w oczach pragne zapytac czy ten "Krol ciemnosci" to przeor panskiego zakonu? On prosze pana to jakas straszna egzeme ma i ja sie nie dziwie, ze on sie panu sni po nocach i pana nawiedza. Czy pan sie, przepraszam,
przypadkiem nie moczy? Bo ja to bym zaraz.
A ten drugi to prosze pana jakis zadzumiony czy co? Oba jakas zaraze maja czy cus!
Jedna pani powiedziala, ze nalezy spalic suszona szalwie odymic wszystkie pomieszczenia i zle duchy nie beda nawiedzac. Oby mnie to ominelo. Tez sobie zawiaze czerwona wstazeczke...
godzilla

Post autor: godzilla »

ChiefKrähe pisze:Film ze swej strony jest po prostu gigantisch.
film jest taki sobie... Mad Max byl lepszy swego czasu...
to ze zrobili glownego bohatera ksiedzem jest tylko nowe a wszystko inne juz bylo w dziesiatkach innych filmow...
whiskeyprint1

Post autor: whiskeyprint1 »

pani marysienko,

obraza uczuc religijnych jest konstytucyjnie zabroniona i karana wyrokami wiezienia i katorgi w kamieniolomych pod kontrola xiedza jezuity - sam doswiadczylem za bigamie - bigamia lamie uczucie religijne xiedza ktoremu odbilem narzeczona - wiec wiezienie wpierw a potem kamieniolomy i dlatego mam spracowane rece na ktorych zgrubkenia maja wielkosc polskich plackow kartoflanych i sa grube jak podeszwy moich zimowych butow - ale to sluszna kara

ja nodle sie ostatnio by wprowadzono do naszej wspanialej konstytucji mowiacej o hodowli zwierzat domowych - paragraf o zakazie obrazy uczuc politycznych ktore podlegalyby karze rozstrzelania

zbieram podpisy - czy moge liczyc na pani aprobate?
ODPOWIEDZ