rzeczywistosc

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
whiskeyprint1

rzeczywistosc

Post autor: whiskeyprint1 »

rzeczywistosc widziana przez bardzo rozowe okulary przez slepca z krainy czarow ktory wszystko wie - wie ze jest dobrze ale bedzie jeszcze lepiej - wie - bo ma komputer -------------

rolnicy - mowie o hesji bo to wiem - zaorywuja pola - co w lecie do tej pory bylo niespotykane - wiec zaorywuja salate - ogorki i inne warzywa jako skutek rzadowego kretynizmu - zaplaci podatnik - a w tym czasie konferuje "politykierka krajowa" na temat - jak usprawnic komunikacje pomiedzy instytucjami w sytuacji kryzysowej - bo instytuty badawcze (jak np instytut kocha i inne) podlegaja roznym ministerstwom zatem dzialaja pod dyktando polityki krajowe i rownoczesnie polityki federalnej - czyli nikt nic nie wie ale wszyscy sie kloca - skutkiem tego sa decyzje o niejadlanosci ogorka ktoremu przeczy inny instytut i tak dalej - zatem sa to (w wiekszosci) decyzje polityczne nie opierajace sie na dokladnych badaniach lecz na przypuszczeniach

dzis-wczoraj minister finansow brd wyslal do wszyskich kolegow unijnych ostrzezenie by zastanowic sie nad sensem dalszego zastrzyku pienieznego (w granicach 110-120 miliardow euro) dla grecji ktore nigdy nie zostana zwrocone -.a raczej darowac grecji zadluzenia - choc juz dzis wiemy ze bedzie na odwrot - bo gros zadluzenia jest na rzecz niemieckich bankow i do innego rozwiazania nie dopusci frau piggy wysoce zaprzyjazniona z roznego typu ackermanami i innego rodzaju prywaciarzami bankowymi - korupcja trwa - ale dzis juz wiemy ze grecka prywatyzacja idzie na rzecz chinskiej triady ktora upodobala sobie ten kraj celem "prania pieniedzy" - korupcja trwa dalej - ale na rozowo i z widokami na przyszlosc widzianam przez zmkniete oczy - cos w rodzaju alleluja i do dprzodu - weiter so deutschland!

w miedzyczasie mala piggy lize dupe wysokiemi prezydentowi ktory odwdziecza sie upominkiem-nagroda-medalem ktory lepiej byloby przetopic na armaty potrzebne w afganistanie i libii - facet ktory zapewne nie wie co czyni i w moim pojeciu jest jeszcze znaczniejszy w glupim gadulstwie od busza

wiec zyje sobie w bananie wraz z nikita - z tym ze zauwazylem ze tu smierdzi - nikita nic nie czuje bo ma chroniczny katar - charakterystyczna i znamienna w bananie chorobe - a ja mysle sobie gdyby tak zdjac skorke z tego banana zobaczylibysmy ze wsrodku jest gowno frau piggy i jej wspolnoty rzadowej

zastanawiam sie czy nie utworzyc partii ktorej statutowym celem byloby budowanie specjalnych wiezien dla politykierow - wiem ze to nic nie da - wpierw musialbym przekupic sadownictwo a na to pieniedzy nie mam bo codziennie place wiecej podatkow a bulki z dnia na dzien drozeja - i musialbym zlikwidowac immunitety (wszystko wolno)

capito?
whiskeyprint1

Re: rzeczywistosc

zima idzie
capito?
Załączniki
piggyABC-ooo.jpg
piggyABC-ooo.jpg (47.03 KiB) Przejrzano 6284 razy
nikita

Post autor: nikita »

...ach, wie süss :D ...
szuszu

Post autor: szuszu »

zastanawiam sie czy nie utworzyc partii ktorej statutowym celem byloby budowanie specjalnych wiezien dla politykierow - wiem ze to nic nie da - wpierw musialbym przekupic sadownictwo a na to pieniedzy nie mam bo codziennie place wiecej podatkow a bulki z dnia na dzien drozeja - i musialbym zlikwidowac immunitety (wszystko wolno)
-------------------------------------------------------

to w zasadzie zupelnie dobry pomysl. niechby sie najpierw wykazali dobrymi metodami samosierzadzenia , a wtedy z tej enklawy moznaby wyptypowac kandydatow , ktorzy mogliby ten eksperyment na nas poglebiac.
ChiefKrähe

Post autor: ChiefKrähe »

Na ogon Stworzyciela,Angela Merkel to niewinna kobieta!
Tylko w monarchii krol moze byc lepszy lub gorszy od swego ludu,w demokracji wladza jest taka jak lud z ktorego pochodzi,w tym sensie Merkel to najwyzej symptom.
Co nie znaczy ze nie powinno sie pietnowac zla - jak najbardziej sie powinno.Kto chce zwalczyc zlo,ten najpierw musi naznaczyc je pietnem,aby niechcacy nie zwalczyl czego dobrego.
marycha

Post autor: marycha »

Mysle, /czasami mi sie zdarza/, ze problem pani Merkel polega wylacznie na tym, ze jest kobieta i do tego chrzescijanka. Pan panie whp niecierpi ani jednego ani drugiego. Nieszczesna p. Merkel ma podwojnego pecha.
Gdyby chociaz byla pederasta, albo satanistka to i owszem zyskala by troszku. A tak ma przechlapane.
Gdzie temu Siarkozjemu do niej czy innemu dupkowi....
godzilla

Post autor: godzilla »

marycha pisze:Mysle, /czasami mi sie zdarza/, ze problem pani Merkel polega wylacznie na tym, ze jest kobieta i do tego chrzescijanka. Pan panie whp niecierpi ani jednego ani drugiego. Nieszczesna p. Merkel ma podwojnego pecha.
a ja mysle ze pan wuhap trafnie ocenia kanclerza Niemiec, niezaleznie od jego (w tym przypadku jej) plci...

jak do tej pory niewiele przeklaman znajduje w jego tekstach, ktore opisuja niemiecka polityke czy gospodarke...

a to czy akurat baby rozpierd.alaja kraj czy faceci to kwestia trzeciorzedna... w Szwajcarii przez dlugi czas rzadzili wylacznie faceci a pierd.olic sie zaczelo dopiero gdy baby dopuscili do swojego klubu...
pierwsza, ktora sie zapisala duzymi literami w mojej pamieci to bedzie pani drejfus, ktora wprowadzila obowiazkowe ubezpieczenia chorobowe... niby dlatego zeby nam wszystkim (k***) dobrze bylo i zeby milionerzy tez placili...

od tamtej pory minelo pare lat i teraz placimy juz o kilkaset procent wiecej a milionerzy jak sie leczyli w najdrozszych prywatnych klinikach tak sie tez i tam lecza majac w dupie motloch...

paniusia byla wyznania akurat nie chrzescijanskiego a wrecz przeciwnie... co pewnie nie ma wiele do rzeczy, chociaz...........
godzilla

Post autor: godzilla »

a tu przyklad z polskiego podworka:
paniusia kopacz z platformy rozpierdziela wlasnie struktury w czasie byc moze prawdziwego zagrozenia...
"Rzeczpospolita": Ministerstwo Zdrowia odwołuje wielu krajowych konsultantów. W sumie jest ich prawie 70. Niespodziewanie resort zdrowia skończył współpracę z kilkunastoma, nie wyjaśniając dokładnie powodów.

Część z nich spodziewa się dymisji wkrótce, część już została o niej poinformowana. Jednym z nich jest prof. Andrzej Zieliński, krajowy konsultant ds. epidemiologii, który przygotowuje m.in. komunikaty na temat epidemii E. coli w Niemczech.

– Dostałem list, w którym minister informuje mnie, że nie wywiązywałem się z obowiązków, a równocześnie prosi o ich pełnienie do czasu powołania nowej osoby – opowiada prof. Zieliński. – Odpisałem, pytając, jak mam pełnić obowiązki, z których się rzekomo nie wywiązuję. Chciałbym też wiedzieć, co takiego resort ma mi do zarzucenia. Odpowiedzi jeszcze nie mam.
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/niespodz ... omosc.html
whiskeyprint1

Mysle, /czasami mi sie zdarza/, ze problem pani Merkel polega wylacznie na tym, ze jest kobieta i do tego chrzescijanka. Pan panie whp niecierpi ani jednego ani drugiego. Nieszczesna p. Merkel ma podwojnego pecha.
-----------------------------------------------

pani marysiu

wpierw musielibysmy zadac pytanie czy jest to wogole kobieta - ja tego nie dochodze - bo dobrze wiem jak kobiety wygladaja - nawet chrzescijanki - ale w przypadku piggy nie jestem pewny - pozostawiam to innym

chrzescijanka - powiada pani - gut - corka pastora - zatem musi
ale co powiedziec na jej niechrzescijanskie idee ktore realizuje(!)
co powiedziec na jej dederowskie metody rzadzenia (basta! - nie ma sprzeciwu)?
co powiedziec na temat jej przewrotnosci ("nie - a wlasciwie tak!)?
czego skutkiem jest w bananie powstanie okreslenia "merklizm"?
dlaczego wiekszosc ludzi jej nie cierpi?

ze elita polityczna - ktora niektorzy nazywaja "sola ziemi" reprezentuje zero w sensie idei panstwa - ze nie ma posrod owej elity nikogo kto godny bylby kanclerskiego stolka jest oczywistoscia ktorej przyczyna jest ze od dziesiatkow lat slodkokapitalistyczne media urabialy narod do sredniego stopnia glupoty i marazmu umyslowego - wiec jakze sposrod takiego narodu wybrac elite polityczna - elita umyslowa jest - ale musi sie ona ukrywac w podziemiach - pod powierzchnia-gruba skorupa ludzkiej-spolecznej-panstwowej-ustawowej i administrycyjnej glupoty - i kto wie czy nie jest to charakterystyczne dla calego narodu - a piggy jest tego symbolem

capito?
nikita

Post autor: nikita »

...bo my Niemcy to mamy tak, ze kiedy nam sie powodzi dobrze, to stajemy sie nerwowi, i ( poniewaz moze byc tylko gorzej ) zaczynamy marudzic, ze juz jest zle, a niehybnie bedzie jeszcze gorzej...
Dopiero kiedy jest naprawde zle (rok 1945) zabieramy sie do wspolnej pracy i... tworzymy "cud gospodarczy" :lol: :!: :!:
...a kobiet, to whp na ogol po prostu nie lubi - szczegolnie kobiet niemieckich: obchodzenie sie z niemieckimi kobietami whp kiedys porownal do zoofilii...
Obrazek[/URL][/img]

Obrazek[/URL]

Uploaded with ImageShack.us[/img][/img]
ODPOWIEDZ