rzeczywistosc

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
whiskeyprint1

Re: rzeczywistosc

Post autor: whiskeyprint1 »

marycha » N cze 12, 2011 9:20 pm
Teza o braku roznic miedzy kobieta a mezczyzna pochodzi z katechizmu feministek i jest rownie dorzeczna jak ta,ze instynkt macierzynski zostal wymyslony przez mezczyzn by lepiej gnebic kobiety i zmusic je do wychowywania dzieci,na co kobieta z natury nie ma ochoty.Na ten idiotyzm wpadla Simone de Beauvoir,okret flagowy ruchu feministycznego.

Kolejna manipulacja, panie whp. Pan doskonale wie, jesli pada slowo faszyzm, zwykle niektorym kojarzy
----------------------------------------------------------------------------------------------

nie wiem dlaczego i ten text przypisuje pani whp ktory go nie napisal
ó rozumiem - tak na wszelki wypadek opierdolic whiskeyprinta

kowal zawinil a szewca powiesili

czy bie tak?
ChiefKrähe

Post autor: ChiefKrähe »

Mylisz sie Marycha,ja nie uwazam ze jestes glupsza od malpy.Wrecz przeciwnie,uwazam ze jestes madrzejsza od malpy.Wierze rowniez ze masz meza,naprawde.To nie jest prawda,ze kobiety twojego pokroju nie maja zadnych mezow i to juz od dawna - ty go dalej masz.Wysokiego i muskularnego.Nawet gdybys z twarzy byla rownie wstretna jak Lady Gaga,wysocy i muskularni mezczyzni przepadaja za kobietami o twojej inteligencji i osobowosci.Przede wszystkim inteligencji.Gdyby zatem ktos ci zwrocil uwage,ze sa lepsze srodki na menopauze niz kompensowanie tego i owego fantazjowaniem na internetowym forum,powiedz mu ze ty nie masz zadnej menopauzy tylko muskularnego meza.I dwoch wysokich jak ich ojciec synow.A gdy zdarza ci sie niekiedy zaplakac (ktoz z nas od czasu do czasu nie musi) twoje rosle trio uchyla ci nieba wtedy.
Niestety,nie moge dluzej zostac przy tobie,musze leciec na procesje a juz jestem spozniony.Dzisiaj sa Zielone Swiatki,najwazniejsze swieto panstwowe w Niemczech,a ja jak co roku niose krzyz na czele procesji.
marycha

Post autor: marycha »

Szanowny panie whp-CK. Az tak bardzo panu zalezy, zeby mnie wykurzyc z tego forum? Moze zamiast probowac mnie osmieszyc nie pierwszy juz raz, po prostu niech mnie pan ladnie poprosi, moze rozpatrze pozytywnie.

Ten panski post bardzo niegrzeczny i obrazliwy swiadczy tylko o tym jak bardzo boi sie pan kobiet i o tym jak jest pan slaby, po prostu cienias i tchorz.
Nie udalo sie z feministka, to moze stara panna z menopauza. Niech pan sie nie obawia, pan tez nie jest w moim typie. Czy takie kobiety jak ja sie panu podobaja czy nie, nie obchodzi mnie wcale.
Nie moge sobie przypomniec czy uskarzalam sie do pana, ze dokucza mi menopauza. Ja naprawde czuje sie swietnie. Nie uwazam za nic szczegolnego i wyjatkowego posiadanie rodziny, chyba tu na forum wiekszosc ma, zeby az fantazjowac. Zreszta napisalam tylko, jakie widze roznice miedzy, miedzy. To, ze ma pan kompleksy, nie jest muskularny i moze kurdupel, nie znaczy zeby sie na mnie wyzywac. Niektore kobiety takich jak pan po prostu nie lubia. Ja juz nie zapytam, jaki jest panski ideal kobiety, bo wiem. Nie ma czegos takiego. Zaden. Pan juz moze tylko mowic co pana w nich brzydzi. Wracajac do menopauzy, nie wiem czy pan wie, ze mezczyzni tez ja maja tylko inaczej sie to nazywa. Moze sie objawiac roznie np. napady lekowe, nawiedzenia, widzenia, swiry i brednie, klamstwa, wystepowanie w dwoch osobach i konwersacja ze soba /to juz ciezkie przypadki/, a czasami podawanie sie za swietego ignaca, ktory wkrotce bedzie papiezem i potem zeby mial relikwie niesione w procesji. No wie pan takie rozne. No ale na szczescie to pana nie dotyczy.
Co do mojej menopauzy, to pan ma racje. Tylko to inaczej troche wyglada. Prawda jest taka, ze jak pan slusznie wczesniej podejrzewal, ja jestem pederasta, moj maz tez jest pederasta, a zadnych synow nie posiadam, tylko tych dwoch mlodych to wie pan....no wie pan....
Zadowolony?
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

Nie wiem czy Mickiewicz byl antyfeminista, czy byl krzywdzony przez kobiety. Wiadomo, ze gdyby nawet nie napisal Pana Tadeusza, dzieki wierszowi Kobieto Puchu Marny zostalby slawny.

Kobieto! puchu marny! ty wietrzna istoto!
Postaci twojej zazdroszczą anieli,
A duszę gorszą masz, gorszą niżeli!...
Przebóg! tak ciebie oślepiło złoto!
I honorów świecąca bańka, wewnątrz pusta!
Bodaj!... Niech, czego dotkniesz, przeleje się w złoto;
Gdzie tylko zwrócisz serce i usta,
Całuj, ściskaj zimne złoto!
...
i tak dalej...

Nalezy pamietac, ze Pan Bog stworzyl kobiete z zebra Adama dla mezczyzny a nie odwrotnie, ze to Ewa skusila niewinnego Adama do grzechu. Ja jednak uwazam, ze kobiece kuszenie - kontynuacja pierworodnego grzechu, to najprzyjemniejsza cecha kobiety od poczatku swiata a jesli jeszcze potrafi przyrzadzic schabowego ze sliwkami czy kaczke faszerowana - pilnuje zeby w lodowce nie braklo zimnego piwa - niech sie swieci Dzien Kobiet... pod jednym tylko warunkiem:
- zeby duzo nie gadala i nigdy, przenigdy nie dotykala pilota od telewizora. Kto ma w domu pilota, ten ma wladze - jest niekwestionowana glowa rodziny.
whiskeyprint1

Re: konska rzeczywistosc

Post autor: whiskeyprint1 »

Szanowny panie whp-CK. Az tak bardzo
---------------------------------------------

cieszylbym sie - szanowna pani marysiu -gdybym umial wyrazac sie tak zwiezle jak ck
jesli nie widzi pani roznic - oznacza to ze jest pani kiepskiego zdrowia
czy moglaby mnie pani pokochac?
rad bylbym o tym wiedziec

czy wie pani dlaczego konie maja podkowy?
nikita

Post autor: nikita »

whiskeyprint1 pisze:Szanowny panie whp-CK. Az tak bardzo
---------------------------------------------

cieszylbym sie - szanowna pani marysiu -gdybym umial wyrazac sie tak zwiezle jak ck
jesli nie widzi pani roznic - oznacza to ze jest pani kiepskiego zdrowia
czy moglaby mnie pani pokochac?
rad bylbym o tym wiedziec

czy wie pani dlaczego konie maja podkowy?
...jo wiym! jo wiym! - keby konie NIE mieli podkowy, to by poradziyli plywac, abo nawet furgac (jako pegazusy) - a tak, bo podkowy som ze rzelazwa, to nie poradzom ani furgac, ani plywac, i to je gut tak - tak tszimac :P :P ...
ChiefKrähe

Post autor: ChiefKrähe »

Galwas-Marycha,
a ty co taki dziwny dzisiaj.
marycha

Ty obrzydliwy, pokretny i zaklamany manipulancie. Byla feministka, stara panna z menopauza, i nic. Liczyles, ze posypia sie na moja glowe epitety? Co ty jeszcze wymyslisz? zostalo ci jeszcze napisac, ze mnie znasz i jestes ten maz co mnie zucil. Moze ktos uwierz. Sprobuj.
Podpuszczasz Galwasa, bo liczysz, ze sie oburzy i sypnie cos na moj temat. Obrzydliwe.
Galwas, moze jest wrogiem kosciola i stoimy po przeciwnych stronach, ale nie jest SWIREM. Nie gada ze soba, jak ty. Ja tez tego nie potrzebuje. Dlatego, ze uwazam, ze wypisujesz bzdury, gotow jestes mnie rozdeptac. To co wypisujesz to juz perwersja.
Z choroba nie mozna walczyc, chorobe trzeba leczyc. Tylko, ze ty nie jestes chory. Opetany.
marycha

Skadze, ide zapytac konia.
marycha

Nie widze panie fingerprint!
Jak nie mozna pokonac wroga w walce, to nalezy sie z nim zaprzyjaznic. Jak widze te metode zastosowal pan co do niektorych. Ja nie jestem pana wrogiem wiec pokochac nie moge.
ODPOWIEDZ