Czesc ...

O wszystkim i o niczym nocne Polaków rozmowy.
marek hubert

Re: Czesc ...

Post autor: marek hubert »

dzieki godzilla, nikita,tajkot, no i malina. pozwolcie mi sie przyzwyczaic do tej strony by moc cokolwiek sensownego napisac. lata swietlne temu nabieralem wprawy w sprawnym operowaniu strona uczestnika...
i teraz po paru latach niebytu, pozwolcie mi sobie to wszystko przypomniec.

marek hubert.

ps.godzilla, jesli moj poprzrzedni post na forum odnosnie przeprosin uczestnikow forum za moje wczesniejsze wpisy jako "marberta", ciebie dotknal lub urazil w jakis sposob (nie zamierzony przezemnie),
to bardzo cie teraz godzilla przepraszam za nie przemyslane przeprosiny do sympatycznych i przemyslanych osob.

ps2.malina z monkiem sam bardzo chetnie bym porozmawial ale nie wiem czy on by tego chcial?!
marycha

Post autor: marycha »

:lol:

I jeszcze prosim o kotka w avatarze, ktoren byl ladny.

Ps. Nikito, otworz prywatna szkolke a bede pierwszym Twoim uczniem, obiecuje - pilnym.
marycha

Post autor: marycha »

marek hubert pisze:Witam Was Wszystkich.

Pozdrawiam Was moja internetowa rodzino.
Marek Hubert.
Witaj panie Marek Hubert. Ja jestem taka co sie wzrusza ale nie jestem pewna czy pan tak serio?
My tu prosze pana to jestesmy ognisko forumowe tzn. my przy ognisku sie spotykamy i pieczemy kartofelki. Tylko kartofelki, swinki nie mozemy bo sie panu whp zle kojarzy. Nestorem forum jest p. Reflex, ktory oby zyl wiecznie dba o ognisko jak o znicz olimpijski, zeby nigdy nie zagaslo. Dorzuca drewienek tematycznych, zacheca, zaprasza...przyjdzcie do mnie wszyscy a ja was pokrzepie. Zasiada przy ognisku 13-tka uczestnikow, przynosza kartofelki i kazdy wrzuca swoje.
Zaczyna sie rodzinnie wszyscy spiewaja ...plonie ognisko w lesie, wiatr smetna piosnke niesie, przy ogniu zas druzyna gawede rozpoczyna......Kartofelki sie pieka, wszyscy czekaja, kto zacznie...No i sie zaczyna..
Nestor robi przeglad, ko przyszedl bez krawata, w adidasach, bez szminki, krysztalowej szklanki - won!
Przy ognisku??? A kartofelki?????
No i sie zaczyna. Najlepiej wypada wiara i s bo pod krawacikiem, ale po co przyprowadza obcych co to czapki przy stole nie zdejmuja, tak?
Reflex nawrzuca goracych kartofelkow do fartuszka i rzuca, ty won! ty tez won! ty mozesz zostac!
wolno mu wszak dba o ognisko.
Wszystkie chwyty dozwolone, kazdy odbija swoim stylem. Z przysiadu, wyskoku, z kolanka, lokcia, z glowki.
Kartofelki lataja we wszystkie strony.
Pan whp strzela z glowki, Reflex odbila kijem bejsbolowym, Tekajot z lokcia i pietki, Godzil bierze na klate zeby mu Pomorzak odpadl od piersi, ktora ssie i szepce...Godziu, a Ty....
Pipek rzuca gdzie popadnie i leci do lasu zeby doniesc....chrustu.
Galwas lata i strzela i niechby tam, bo slepe naboje ale krzyczy mi do ucha
- lapy do gory pisioru bury!!!! albo lapy do gory katolu bury!!!!!
Do kobiety? Pisioru??? To on nie iwe, kto ma pisiora? To ja mu sola po oczach. A co?
Skromny nikita, przynosi tylko dwa kartofelki. Jeden dla siebie drugi na whpa. On nie rzuca. Delikatnie paluszkiem pokula kartofla do whpa, whp mu odkula i tak jednym kartoflem obskocza temat.
Moja forumowa kolezanka Aloha, tez nie rzuca. Rozdaje swoje i mowi ...peace be with you....peace be with you. Taka juz jest i juz.
Wielokropek, tylko zaglada, nie chce oberwac kartoflem.
Almagus, tworzy w swojej samotni i nie wychodzi, zeby mu sie swieze powietrze do pluc nie dostalo.
A ja Marycha z torba soli siadam miedzy Godzila a tekajotem bo przy nich najbezpieczniej i serwuje sol.
Temu przysole, tamtemu dosole.... Ogolnie jestem ok. pieszczocha i bardzo muzykalna. Amatorsko. Fortepianu nie bede targac do lasu, bo co Godzil pomysli? Moge zaspiewac przy ognisku pare szlagierow z harcerstwa no i z pielgrzymki :P :lol: Ale gdzie tam, nie dopuszcza.
I tak prosze pana Huberta wyglada nasza rodzinka przy ognisku, ktore niech wiecznie plonie.
Jezeli lubi pan pieczone kartofelki, zapraszamy. Pan Reflex powiedzial ....przyjdzcie do mnie wszyscy a ja was pokrzepie....
marek hubert

Post autor: marek hubert »

czesc marycha. moje lacza w sieci sa dosc slabe i dlatego przeoczylem twoj post. przepraszam.
coz moge teraz dodac od siebie, po tym co napisales..., po paru latach.
jedzmy rzodkiew, jedzmy rzepe a bedziemy mieli krzepe...
a ziemniaki z ogniska tez sa dobre i zdrowe dla nas...
pozdrawiam, marek hubert.
ODPOWIEDZ