szanowna pani
tego co pani napisala nie warto nawet cytowac fragmentu - i nie o to chodzi ze jestem staruszkiem idiota ktorego nalezy ratowac (zycze pani moich przezyc i mojej przyszlosci bo jedno bylo doskonale a drugie zapowiada sie dobrze) i niezdroszcze pani smazenia jajecznicy - bo poza ta mentylnosc pani nigdy nie wyjdzie nawet hdyby cytowala najjswietsze fragmenty nowego testamentu lun manuela kanta - kuchnia wiąze i leczy
idzie o to ze pani w jakiejs pseudo-humorystyczno-neosarkasytcznej fomie (tym sposobem) obraza ludzi ktorzy do pani nie napisali jednego slow i nigdy pani nie obrazali - jak czyni to pani w naiwenej formie sadzac ze to jest tak zabawne ze az nieczytelne i trzeba powiedziec ze miesiace pani nieobecnosci sa dowodem roli na tym forum - bo od czasu jej ponownego wlaczenia - nastaly awantury
co gorzej usiluje pani te fakciki usprawiedliwic /w twxcie wyzej/ swietoscia modlow na kleczaco i ratowaniem starszkow . kretynow - trzeba bynnaprawde nieswiatlym i ograniczonym by nie zrozumiec pani podlych intencji
powiem uczciwie i po raz ostani - pani chcialaby byc kobieta - ale zaledwie jest kobiecina z "bylymi jajami"
pozostal pani jedynie baryton wypluwanych zdan ktorych celem jest ugodzic i twierdze ze wlasnie na tym polegala i polega pani dzialanosc - bo do tej pory nie zauwazylem by kiedykolwiek podjela pani jakikolwiek temat dyskusyjny- albo zakrywajac ubopgosc mysli cytatem wielkosci i dobroci jakiegos wybranca - albo - by w nystepnym poscie stosowac chamstwo produkcji wlasnej ktorego jakims catatem rabindranata tagore wymazac sie nie da
jeszcze raz i po raz ostatni oswiadczam ze nie interseuje mnie pani postawa polityczna - kazdy ma prawo reprezentowania takiej jaka uwaza za sluszna lecz twierdze i oswiadczam ze pani chamnstwa w zaden sposob tym usprawiedliwic nie mozna
capito?
czy wszyscy jeszcze zyja...!
-
whiskeyprint1