wpis jednorazowy

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
pipek

Re: wpis jednorazowy

Post autor: pipek »

godzilla

Post autor: godzilla »

Reflex pisze:A przeciez temat rzeka, mozna dyskutowac calymi dniami uzywajac argumentow, podajac konkretne przyklady, poznajac glebiej zagadnienie, uczac sie jednoczesnie. Marzenie scietej glowy.
no to PODYSKUTUJ NA TEMAT a nie bierz sie za ocenianie innych dyskutujacych!
podaj FAKTY, KONKRETNE PRZYKLADY, poznaj glebiej zagadnienie i ucz sie jednoczesnie!!!

ale nie, reflex sie tylko przypier.doli i schowa do dziury...

dziekuje galwasie za dobra rade ale na razie nie odczuwam potrzeby... jest tyle bardziej pier.dolnietych ode mnie na tym swiecie ze oddam im chetnie moje miejsce w kolejce do psychiatry...
tekajot

Post autor: tekajot »

Panie Godzilla miej pan dobre serduszko i oddaj to miejsce panu Galwasowi..chyba bardziej mu tego trzeba niż niejednemu na tym forum. Może zrobić głosowanie, komu bardziej potrzebna rzeczona usługa w zakresie zdrowia psychicznego?
godzilla

tekajot pisze:Panie Godzilla miej pan dobre serduszko i oddaj to miejsce panu Galwasowi..chyba bardziej mu tego trzeba niż niejednemu na tym forum. Może zrobić głosowanie, komu bardziej potrzebna rzeczona usługa w zakresie zdrowia psychicznego?
a zrob glosowanie, chetnie zaglosuje... tylko nie zapomnij o nikim z tu obecnych... lub nieobecnych...
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

no to PODYSKUTUJ NA TEMAT a nie bierz sie za ocenianie innych dyskutujacych!
Ja nie oceniam dyskutujacych, tylko ciebie i tobie podobnych.
Nie widzialem od lat, jednego twojego postu, ktory mozna by nazwac glosem w dyskusji.
godzilla

Reflex pisze: Ja nie oceniam dyskutujacych, tylko ciebie i tobie podobnych.
Nie widzialem od lat, jednego twojego postu, ktory mozna by nazwac glosem w dyskusji.
a ja oceniam ciebie... i twoje klony...
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

a ja oceniam ciebie... i twoje klony...
Interesujce. Ciekawe ktorego mi zazdroscisz najbardziej?
godzilla

Reflex pisze: Interesujce. Ciekawe ktorego mi zazdroscisz najbardziej?
a zastanowiles sie troche nad tym co piszesz?
czego ci mam zazdroscic, klonow?

przeciez gdybym chcial to natrzaskalbym tu z dziesiec klonow, tylko po co?
adresow mailowych mam pare a numer IP do rejestracji nie jest trudno zmienic... zeby ladnie wygladalo...
marycha

Post autor: marycha »

lady_lost pisze:Galwasie,
marnujesz swój talent. Byłbyś ( o ile nie jesteś) fantastycznym felietonistą. Posiadasz lekkość pisania, ogromną mądrość życiową i wplątane w to wszystko inteligentne poczucie humoru. Więcej nie napiszę, choć miałabym jeszcze wieeele do powiedzenia, ale zaraz okrzykną mnie Twoją Kochanicą, nie zważając na mój habit!
Pozdrawiam i pisz! pisz! jak najwięcej ;)
Typowy w czystej postaci narcyzm.
Droga lady, /prosze pana/ ja cie bardzo prosze nie podawaj sie tu za kobiete, bo kobieta trzeba byc, nie da sie jej udawac.
Nawet przyslowiowa blondynka /z czym sie nie zgadzam, bo wymyslili to matoly, ze blondynki glupie/, stara sie wypasc jak najlepiej i nie napisalaby cos tak glupiego. Nie chce mi sie juz zgadywac czyj to klon, bo tego juz za duzo na tym foru. Najbardziej pasuje mi to na Galwasa /bo mu sie nudzi/ ale czy to juz ma jakies znaczenie? Mozna sie pogubic. Nalezy zadac pytanie, czy gdyby wystepowal pod prawdziwym nazwiskiem tez by gral rozne role i dlaczego to robi? Robi to pospolity tchorz.
marycha

Post autor: marycha »

miltonka pisze:
pytanie sie o ilosc wypitego alkoholu tylko ze wzgledu na przytoczona tu "modlitwe o pogode ducha" stosowana w programie anonimowych alkoholikow jest conajmniej nietaktem

alkoholizmu nie mozna wyleczyc ale mozna nie pic i byc trzezwiejacym alkoholikiem . no, coz na chamstwo i glupote jeszcze nie wynaleziono lekarstwa .

Ktos tu niedawno napisal, ze Matka Kurka to alkoholik no i nie nalezy go chyba cytowac bo jakze alkoholika traktowac jak czlowieka wiarygodnego.
To bardzo ciekawe, bo tutaj na forum pisze pieciu alkoholikow i panu Reflexowi to nie przeszkadza?
Temat alkoholizmu poruszany byl tu wielokrotnie. Pamietam, jak kiedys dwoch panow omal nie zlinczowali Reflexa, bo nie chcial zalozyc ich butow. Znaczy sie nie rozumial nieszczescia jakie ich spotkalo.
Teraz tekajota nazywa sie chamstwem i glupota za reakcje na post Galwasa.
Ja przepraszam, ale gdyby tak umialy pisac dzieci- ofiary alkoholikow, narkomanow, gdyby zechcialy napisac tutaj teraz zony alkoholikow to forum by sie zatrzeslo.
Mozna byc trzezwiejacym alkoholikiem, ale tzw. suchym czyli tylko nie pic, nic nie robic ze swoim zyciem i nadal oczeliwac poklanow i uwielbienia, ze sie udalo i jakis czas nie pije. Jest to niewatpliwie wielki sukces ale nie nalezy oczekiwac owacji od innych. Czy forum musi byc miejscem spotkan AA? Nie, chyba ze inni zecha w tym uczestniczyc.
Dwie cnoty lacza wiekszosc trzezwiejacych alkoholikow. Prawie zawsze wyklinaja na kosciol i na zony. Oni nie wierza, ze sila wyzsza tzn. Bog pomogl im w trzezwosci, oni obwiniaja nieistniejacego Boga o swoje nieszczescia. Obwiniaja rowniez swoje zony, ktore ich porzucily bo mialy dosc. W kazdym razie wszyscy sa winni tylko nie oni sami. Jak dlugo to trwa, tak ciagle istnieje zagrozenie, ze jestem suchym alkoholikiem i nic sie nie zmienilo. Moge w kazdej chwili zapic.
Nie jest tajemnica, ze sa sympatyczni alkoholicy i bardzo konfliktowi. Sympatyczny to taki, co i pomoze i nie awanturuje sie i ogolnie jest ok. Konfliktowy to taki, co wokol siebie tworzy atmosfere nieprzyjemna.
We wszystkich przypadkach alkoholikow cale otoczenie jest chore, najblizsi, przyjaciele i ludzie, ktorzy musza sie z nimi stykac. Dopiero po wielu latach trzezwosci, niektorzy osiagaja stan pokory i nikogo nie obwiniaja, nie sa agresywni nie atakuja ludzi, ktorzy im wypominaja.
Nie wiem czy Galwas pije bo nie widzialam. Sadze jednak, ze jego najlepsze teksty sa po promilach, a strzela do staruszkow, jak jest trzezwy, bo chce mu sie umrzec, i chce zeby wszyscy z nim umierali.
ODPOWIEDZ