O takom Polskie ...IV

Gdzie dwóch Polaków, tam trzy światopoglądy.
pipek

Re: O takom Polskie ...IV

Post autor: pipek »

a chociazby tym
http://wyborcza.pl/1,75248,11724508,Wat ... tniej.html
O chalira!!!

Jak już na poważnie zaczną wyrzucać bandziorów z bazylik,to trzeba będzie 95% papieży wywalić na zity pysk...

A tak przy okazji,skoro już mowimy o takich duperelach;
BBC dokonało komputerowej rekonstrukcji twarzy Jezusa.
Wyszedł im taki oto przyjemniaczek:

Obrazek

Nie ma siem czym przejmować - rekonstrukcja dokonana na podstawie "odbicia' z Całunu Turyńskiego wyglądała jeszcze gorzej..
bialy

Post autor: bialy »

tekajot

Post autor: tekajot »

Wykształciuch nie myśli, zupełnie zatracił zdolność myślenia jest tępy i nie potrafi wykonać kilku ruchów myszka, aby odnaleźć źródło zamieszczonego obrazka, po prostu matołectwo z przeszłości. Trzy zet: zakuć, zdać, zapomnieć – to podstawowe czynności wykształciucha.
Wykształciuch ma mnie za idiotę uważając, że jestem tym kim nie jestem u uważa że złapał mnie na gorącym uczynku. Wykształciuch nie potrafi logicznie pomyśleć, że gdybym był tym, za kogo mnie uważa to nie zamieściłbym tego wycinka z jakiegoś czasopisma, w którym reklamuje się jakaś australijska stacja radiowa. A wystarczyło kliknąć prawym przyciskiem myszki potem lewym przyciskiem na słówko właściwości i wykształciuch zobaczyłby źródło tego wycinka takie samo jak źródło fotki zamieszczonej poniżej wycinka. Obydwa otrzymałem w poczcie.

Wcześniej wykształciuch usiłował nawrócić mnie na katolicyzm i skierował mnie do zapoznania się z nauką Jezusa z Nazaretu odnośnie kupczenia w Domu Boga.

Kilka postów dalej zamieścił obrazek komputerowej rekonstrukcji twarzy Jezusa i ironicznie napisał, że wyszedł im taki oto przyjemniaczek.
Wiadomo, co miał na myśli pisząc „przyjemniaczek”.
Wykształciuch przypomniał mi o naukach kogoś, z kogo sobie szydzi.

Mógłbym zaprotestować że obrażono moje uczucia religijne.
Musiałby to być ktoś inny niż wykształciuch, ktoś, kogo bierze się poważnie.
Jak można brać poważnie faceta po czterdziestce, który na jakimś wiejskim jarmarku każe sobie wymalować pół facjaty i obnosi się z tym między ludźmi, zamieszczając na dodatek fotkę na forum. O takich mówiło się, że: tylko mu nabiał ogolić i do przedszkola posłać. Jak dziecko, jak dziecko, postarzeć to się postarzał, ale czy wydoroślał?
.
tekajot

bialy pisze: to ja juz
wim jaki
on bochatyr
a z tymi
paszportami jego
to naprawde
tato mi mowil
ze paszporty tak
od zara
to raczej mieli
kolaboranci i
przydupasy
sekretarzy
ciekawe ciekawe
Tato wie z pierwszej ręki. Po godzinach pracy w ramach dbałości o rodzinę wyrobił paszport synusiowi i przyniósł go do domciu w kieszeni niebieskiego mundurka. Potem wysłał synusia do hameryki, żeby wdrażał ideologię czerwonych pająków i prostował - zgodnie z otrzymywanymi instrukcjami.
pipek

Mógłbym zaprotestować że obrażono moje uczucia religijne.
Aj waj,towarzyszu TKJ - najpierw trzeba by wykazać,że posiadacie jakiekolwiek uczucia religijne.
Deklarujecie się tutaj jako katolik,a każdym swoim postem udowadniacie,iż nauki swojego boga macie głęboko gdzieś.

Wy towarzyszu potraficie tylko drzeć koty,a o uczuciach religijnych nie macie zielonego pojęcia.
Czy wy towrzyszu TKJ macie jakiekolwiek uczucia?
Oprócz satysfakcji z podkladania świń,wyszydzania i poniżania innych?

Fajna ta wasza religia towarzyszu.
Wasz bóg byłby z was dumny.

A tak przy okazji - jaki to niby bóg?
Bo przeca nie ten z Nowego Testamentu.

Widzicie towrzyszu,pomijając fakt że KK fałszuje nam (zakazany zresztą) wizerunek boga,to jeszczeć zamieszczona przeze mnie fotka przedstawia faceta zbyt przystojnego,jak na boga,ktorego wy na tym forum wyznajecie.

Nieprawdaż wuju?
tekajot

Aj waj,Wykształciuchu Pipek- najpierw trzeba by wykazać,że posiadacie jakiekolwiek uczucia. Deklarujecie się tutaj jako ateista,a każdym swoim postem udowadniacie,iż nauki swojego ateizmu macie głęboko gdzieś.

Wy wykstałciuchu potraficie tylko drzeć koty,a o uczuciach nie macie zielonego pojęcia.
Czy wy wykształciuchu Pipek macie jakiekolwiek uczucia?
Oprócz satysfakcji z podkladania świń,wyszydzania i poniżania innych?

Fajna te wasze uczucia wykształciuchu.
Wasz bóg też byłby z was dumny.

A tak przy okazji - jaki to niby bóg?

Widzicie wykształciuchu,pomijając fakt że że jesteście wykfalifikowanycm wykształciuchem histerycznym fałszujecie wizerunek Boga, to jeszczeć zamieszczona przeze wasz fotka przedstawia jakiegoś faceta zbyt do was podobnego, jak na Boga, ktorego wy na tym forum obrazacie.

Nieprawdaż wykształciuchu?
bialy

tekajot pisze: w ramach dbałości o rodzinę wyrobił paszport
tekajot pisze:Potem do hameryki,
musisz mnie
przeszkolic komu
sie podlozyc
masz wprawe
w tym
chcialem
ale wizy
niedali
pipek

jak na Boga, ktorego wy na tym forum obrazacie.
A wuj,proszę wuja,to jakiś certyfikowany prorok,żeby siem tutaj w imieniu boga wyrażać?
No i jakiego konkretnie boga macie towarzyszu na myśli?
Tego starego,czy tego niebieskookiego Izraelity z długimi, prostymi blond włosami,o jasnej cerze,wyglądającego wypisz wymaluj jak hippie z lat 60-tych XX wieku?

Proszę nam tu notarialnie potwierdzoną fotokopię upoważnienia pokazać,to sobie we właściwościach obrazeczka sprawdzimy czy prosto z raju pochodzi.
A jak ni ma,to nie bluźnić tutaj proszę...
bialy

pipek

Koniec tego dobrego! Listonosz już wkrótce może przestać się kojarzyć się z miłym panem, który przychodzi do nas ze świąteczną kartką, emeryturą lub rentą. Przyjdzie, ale na przeszpiegi! Podpatrzeć, czy mamy w domu nielegalny… telewizor.

Żeby ratować bankrutującą Telewizję Polską, ministerstwo finansów ogłasza alert. Stawia na równe nogi skarbówkę i mobilizuje Pocztę Polską, by ściągnąć pieniądze od tych, którzy nie płacą abonamentu za radio i telewizję.

Zastępy pocztowych kontrolerów, a także sami listonosze, mają szpiegować Polaków i szukać nieopłaconych abonamentem telewizorów, a nawet małych tranzystorowych radyjek na baterie, które przygrywają nam do śniadania w kuchni. Co więcej, przed ich czujnym okiem nie ukryją się nawet radia w samochodach, bo i za nie musimy płacić haracz

http://finanse.wp.pl/kat,104130,title,U ... caid=1eab2
Niedawno,za Kaczyńskich polska TV namawiała;

"Szpieguj sąsiada swojego,jak wroga wielkiego i kabluj kolego."

Widać Tuski nie lepsze.
ODPOWIEDZ