Aloha Ke Akua -We are the ONES we've been Waiting for!
Aloha Ke Akua! A most beautiful video of our present time! Absolutely breath-taking! Please watch and share as a reminder to everyone that We are the ones we've been waiting for! The time is upon us now to shed our old ways to make way for the Light!
Aloha Ke Akua
Re: Aloha Ke Akua
az zapiera dech w piersiach...
fantastyczne!
dzieki!
fantastyczne!
dzieki!
kazdy komu to pokazuje jest zachwycony...
dzieki!
dzieki!
Cala przyjemnosc po mojej stronie:)
Dostalam to kiedys od kogos zaangazowanego w dobro ludzkosci jako ogolne. Bardzo swiadoma osoba, bedaca kiedys w kropusie pokojowym w Afryce.
A prywatnie to bylam ponad miesiac w Polsce.
Wiele widzialam, wiele sie nauczylam. To bylo siedem lat od ostaniej wizyty.
Polska piekna i kolorowa, ale to tylko okladka w wielu wypadkach.
Temat szeroki jak morze.
Nie znajac sytuacji na biezaco, a podpierajac sie jedynie mediami, mozna miec wykrzywione pojecie o sprawch polskich i europejskich.
Datego dziekuje za wasze ciekawe dyskusje w tym temacie. Macie trzezwe europejskie spojrzenie oraz ogromna wiedze.
Aloha z Illinois (60 mil od Chicago), a niedlugo juz z powrotem z Maui!
Dostalam to kiedys od kogos zaangazowanego w dobro ludzkosci jako ogolne. Bardzo swiadoma osoba, bedaca kiedys w kropusie pokojowym w Afryce.
A prywatnie to bylam ponad miesiac w Polsce.
Wiele widzialam, wiele sie nauczylam. To bylo siedem lat od ostaniej wizyty.
Polska piekna i kolorowa, ale to tylko okladka w wielu wypadkach.
Temat szeroki jak morze.
Nie znajac sytuacji na biezaco, a podpierajac sie jedynie mediami, mozna miec wykrzywione pojecie o sprawch polskich i europejskich.
Datego dziekuje za wasze ciekawe dyskusje w tym temacie. Macie trzezwe europejskie spojrzenie oraz ogromna wiedze.
Aloha z Illinois (60 mil od Chicago), a niedlugo juz z powrotem z Maui!
i na pewno mialas na mysli reflexa, co?
pozdrowionka
andrzej
pozdrowionka
andrzej
A, serdecznie dziekuje, nawzajem:)
wszystkich odwiedzających Polske zapraszam do obejrzenia mojego prywatnego reportazu z miejsc w Polsce, które lubie, w ktorych mieszkałem lub czasowo przebywałem.
Są to moje prywatne wspomnienia i nie mają zadnego charakteru reklamowego ani promocyjnego.
Pozdrawiam wszystkich uczestników forum - Michał Turzyński.
http://paraprawo.pl/category/a-to-polska-wlasnie/
Są to moje prywatne wspomnienia i nie mają zadnego charakteru reklamowego ani promocyjnego.
Pozdrawiam wszystkich uczestników forum - Michał Turzyński.
http://paraprawo.pl/category/a-to-polska-wlasnie/
'World has a music for those who listen'.