europejska "demokracja"... tak sie ja "robi"........?

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
godzilla

Re: europejska "demokracja"... tak sie ja "robi"........?

Post autor: godzilla »

nareszcie ktos uczciwie tu pisze oprocz cyca...

biedny ten reflex...................
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

Krokodyle łzy Angeli M. po kolejnej utracie cnoty zaczynaja wysychac.
Wywiad niemiecki nie tylko ze wiedzial ale i pomagal i kozystal z pracy NSA.
To cale biadolenie naszych politykow o "brzydkich" amisach jest tak samo wiarygodne jak turecka demokracja.
Jaja za nasze pieniadze
Hahaha...Jacy wy jestescie zabawni, niby dorosli a jak male dzieci. Przeciez ja pisalem, ze sluzby specjalne krajow Uniii Europiejskiej wiedzialy i wspolpracowaly z Amerykanami, glupi godzilla odpyskowal ze reflex pier...glupoty .

Teraz zaciera rece i nie przyszlo glupkowi na mysl, ze sobie dolek grzebie, bo jak wiedzialy o tym rzady UE a nawet o zgrozo wspolpracowaly z USA, to nie ma mowy o szpiegowaniu sojusznikow.

Potwiedzila to wspolna i zdecydowana akcja Francji, Portugalii, Hiszpanii i Austrii, ( tez pisalem), ktore wymusily ladaowanie i przeszukaly samolot prezydenta Kolumbii. Oczywiscie nawidzony Cyc stwierdzi ze pod presja Ameryki, coz on moze madrzejszego wymyslec? W ogole Cyc pisze tutaj duzo bajek wyssanych z wlasnego brudnego palucha, wyraznie ze stal sie solidna makrokopia niejakiego Macierewicza? Ma opinie, nie ma dowodow, ani swiadkow. Duzo spiskowych teori, sensacyjnych informacji - NIGDY zadnego dowodu, czy zrodla informacji. NIGDY, NIGDY!

To moze zapytajcie Cyca, dlaczego Chiny od razu umyly rece i szybko pozbyly sie Snowdena, a Putin uzaleznil udzielenie azylu Snowdenowi od zaprzestania przez niego szkodzenia Ameryce?
Tez sie przestraszyli Amerykanow?
Dlaczego nikt w Europie, wlaczywszy w to Szwecje i Norwegie nie udzielily mu azylu? Jezeli ktos tutaj sie kompromituje, to przeciez bajkopisarz Cyc, ktory utozsamia sie z takimi "obroncami ludzkich praw", jak Fidel Castro i komunistyczny prezydent Wenezueli Nicolas Maduro.

Godzilla wiadomo, ciasna glowka, ale Pomorzak taki slodki i uroczy... hahaha! Podsluchali Cie Mireczku i jeszcze musiales za ro zaplacic? No zesz w morde jeza... :cry:
A..... nie przyszlo Ci do glowy, ze moze uratowales tym zycie swojej zony lub dziecka? A jak nie swojego to kogos innego.... ? Pojada kiedys pociagiem, moze poleca samolotem bezpiecznie - bo ktos nad nimi czuwal....za Twoje pieniadze. Nie dziwie sie tym dwom blaznom ale Ty?!
godzilla

Reflex pisze: A..... nie przyszlo Ci do glowy, ze moze uratowales tym zycie swojej zony lub dziecka? A jak nie swojego to kogos innego.... ? Pojada kiedys pociagiem, moze poleca samolotem bezpiecznie - bo ktos nad nimi czuwal....za Twoje pieniadze. Nie dziwie sie tym dwom blaznom ale Ty?!
a moze cie wydymaja bo beda juz wszystko o tobie wiedzieli i zrobia to tak aba jak najbardziej zabolalo?

takie zakladanie z gory ze ludzie sa dobrzy, ze politycy jedynie SLUZA spoleczenstwu itp to jest przejaw idiotyzmu czystej wody....
pomorzak

Post autor: pomorzak »

Reflex pisze:
... hahaha! Podsluchali Cie Mireczku i jeszcze musiales za ro zaplacic? No zesz w morde jeza... :cry:
A..... nie przyszlo Ci do glowy, ze moze uratowales tym zycie swojej zony lub dziecka? A jak nie swojego to kogos innego.... ? Pojada kiedys pociagiem, moze poleca samolotem bezpiecznie - bo ktos nad nimi czuwal....za Twoje pieniadze. Nie dziwie sie tym dwom blaznom ale Ty?!

Jakos nie przyominam sobie aby ktos okradziony pial z zachwytu ze mu zlodziej rachunku nie wystawil.

Ja wiem ze ameryka chce mi zrobic dobrze i wszystko robi dla mojego dobra. Logo.
Jak do tej pory to gupie ludziska ino im przeszkadzajom a 24 godzinna obserwacja kazdego czlowieka moze jedynie pomagac a nie szkodzic ludzkosci.
Na dodatek ameryka jako swietlany przyklad najwyzszych standardow moralnych, etycznych itp. posiadanych informacji na inne tematy jak terrrrrorrryzm nie wykozystuje bo to by bylo brzydko.
Swoja droga to jesli terrrrorysty wymaslaja coraz to nowe sposoby to wlasciwie wszystkie informacje o ludziach sa istotne.

Kiedys inni zbawiciele tez chcieli zrobic nam dobrze i robili wszystko dla naszego dobra i co z tego wyszlo ?
Teraz mowia ze tamci to wcale nie robili nam dobrze ale ci obecni to juz na pewno.
zoskicyc

Post autor: zoskicyc »

bravo pomorzaku!

napisales zdanie w moim pojeciu
bedace kwintesencja amerykanskiej
obludy i falszu (z usmiechem ale
trzymajac noz za plecami) by nie
powiedziec - bandytyzmu - inwigilacja
usa wywodzi sie ze strategii narzucenia
europie amerykanskiego systemu kapitalu
i liberalizmu finasnowego - zatem konieczne
jest "rozpoznanie" terenu - wykryc slabe miejsca
i okreslic czas w ktorym europa podda sie calkowicie
pierwsze kroki widzimy w rozmowach na temat strefy
handlowej "przy drzwiach zamknietych" i blokadzie informacyjnej
gdzie kilku delegatow unii decydowac bedzie za wszystkie panstwa unii
nie pytajac czy sa za czy przeciw - z jednym przekupnym partnerem
bedacym i tak pod presja finansow i przemyslu prowadzi sie rozmowy
latwiej - szczegolnie jesli chodzi (praktycznie) tylko o to by na rynku
zywnosciowym europy znalazly sie zatrute amerykanskie produkty jak
tez ustalenia na temat jednakowych standartow urzadzen przemyslowych
co ma i tak juz miejsce (wyjatek - przemysl filmowy francji - wyjety z
katalogu tematow)

wiec
dlaczego inwigilacja osob prywatnych - dlatego by poznac stan opinii
publicznej ludnosci europy i ustalic moment bezkrwawej napasci - wiec
owszem "dobro" - ale czyje dobro? odpowidzi na to pytanie wszyscy sie
wstydza procz paru myslacych - to jest panie pomorzak nowa metoda
imperializmu amerykanskiego ktorego jednym z elementow jest inwigilacja
pod plaszczykiem terroryzmu i wlasnie dowodzi tego szpiegostwo- podsluch
"wanzen" w biurach i urzedach unii europejskiej i ambasadach poszczegolnych
panstw - do nie jest "obligatoryjne" szpiegostwo ktore uprawiaja wszyscy
ale jest to bezkrwawa wojna o zasiegu podobnym jak druga swiatowa i nie
w celu terytorialnego opanowania lecz wprowadzenia systemu dajacego
przewage tym ktorych godzila nazywa "oni" - boje sie i nie jest sensem
porownywania tego z narodowymsocjalizmem - bo zbyt wielka jest roznica
metod - ale pomimo tego - na peryferiach trup kladzie sie gesto dzieki
amerykanskim probom narzucenia swego systemu bez rzetelnego
przygotowania terenu i w niewlasciwym czysie (jeszcze) - jesli rzesza
byla panstwem imperialistyczno-wojennym to ameryka jest panstwem
imperialistycznym nowych czasow - a jest to fakt ktorego nie brali pod
uwage nawet najwieksi experci od rozwoju i prognoz - tego nikt nie
przewidzial ale mamy prawo podejrzewac ze zaczatki przewrotu znajduja
sie w idei unii europejskiej ktora czyni wszystko by poddac sie presji
stanow zjednoczonych ameryki polnocnej

CYC
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

Retoryka Cyca przeraza glupota, komentarza nie bedzie. Natomiast Pomorzakowi nie wiem... Wspolczuc okradanemu przez zlodziei , czy gratulowac udanego wejscia do klubu natchnionych i nawiedzonych płaczek. Oby sie wam nie odbilo na zdrowiu, bo niezadowoleni i smutni zyja ponoc krocej. Ja sypiam dobrze, jestem wywazonym optymista, kiedy sie rano gole, widze w lustrze faceta z kurwikami w oczach i bezczelnym optymizmem w sercu, czego i wam serdecznie zycze.
Swiat jest zdecydowanie lepszy niz kiedykolwiek w przeszlosci a jakie jest nasze zycie, zalezy tylko od nas samych.
Ameryke, im dluzej tu jestem, tym bardziej kocham i szanuje, wlasnie taka jaka jest... z jej dobrymi i i mniej dobrymi stronami. Bez niej swiat bylby duzo ubozszy i niebezpieczniejszy.

Obrazek
pomorzak

Post autor: pomorzak »

Reflex pisze:Ja sypiam dobrze, jestem wywazonym optymista, kiedy sie rano gole, widze faceta z kurwikami w oczach i bezczelnym optymizmem w sercu..........
tak trzymaj drogi Tomaszu, sen to zdrowie
pozdro i dla twojego kolegi co sie razem golicie
godzilla

Reflex pisze:Retoryka Cyca przeraza glupota, komentarza nie bedzie. Natomiast Pomorzakowi nie wiem... Wspolczuc okradanemu przez zlodziei , czy gratulowac udanego wejscia do klubu natchnionych i nawiedzonych płaczek. Oby sie wam nie odbilo na zdrowiu, bo niezadowoleni i smutni zyja ponoc krocej. Ja sypiam dobrze, jestem wywazonym optymista, kiedy sie rano gole, widze faceta z kurwikami w oczach i bezczelnym optymizmem w sercu...
dobrej nocy..... kurwiki w oczach to zdaje sie specjalnosc jednej pani z Samoobrony...
ODPOWIEDZ