Gnojek strachem podszyty
Re: Gnojek strachem podszyty
Szczerze Alex, szczerze? Wiem, o co Tobie chodzi.
wydaje mi sie ze iraq prowadzil wojne z iranem - moze sie myle i drugiej swiatowej wogole nie bylo
wowczas udowodniono uzycie chyba gazow stolcowych w celu omamienia klasy robotniczej spiacych
arabow - zreszta - nie wiem ale podobnie jak zydzi sa teoretycznym wymyslem niemcow - gazy stolcowe sa
wymyslem najwybitniejszych expertow-uczonych i temu podobne - amerykanskich - ipres panie nikita
rowniez nie bylo - bo jak pan twierdzi - nie bylo - to znaczy nie bylo ale sa tylko gazy w kopalniach wegla kamiennego na oberszlesijen zwane metanem - nierozpoznawalne dla ludzkiego oka i ucha - dlatego kapital
zlikwidowal czujniki by szybciej zdychano przy produkcji wegla kamiennego ktory zanieczyszcza swiat wbrew ostrzezeniom herrfraumerkla ktora tupiac nozka jak slup telegraficzny wszystko jest w stanie udowodnic
silna wola cuda zdola
capito?
CYC
wowczas udowodniono uzycie chyba gazow stolcowych w celu omamienia klasy robotniczej spiacych
arabow - zreszta - nie wiem ale podobnie jak zydzi sa teoretycznym wymyslem niemcow - gazy stolcowe sa
wymyslem najwybitniejszych expertow-uczonych i temu podobne - amerykanskich - ipres panie nikita
rowniez nie bylo - bo jak pan twierdzi - nie bylo - to znaczy nie bylo ale sa tylko gazy w kopalniach wegla kamiennego na oberszlesijen zwane metanem - nierozpoznawalne dla ludzkiego oka i ucha - dlatego kapital
zlikwidowal czujniki by szybciej zdychano przy produkcji wegla kamiennego ktory zanieczyszcza swiat wbrew ostrzezeniom herrfraumerkla ktora tupiac nozka jak slup telegraficzny wszystko jest w stanie udowodnic
silna wola cuda zdola
capito?
CYC
...i dlatego Sadam uzyl gazu w wojnie z Syria...wydaje mi sie ze iraq prowadzil wojne z iranem
CYC
aha!
No ale wtedy saddam byl sojusznikiem usa, wiec mu bylo wolno wystawic dupe i skierowac gazy stolcowe na wrogow tzw. Demokracji....
Szczerze Alex, szczerze?
Gazy stolcowe to głównie metan z fermentacji beztlenowej z domieszką zapachową zwaną merkaptanami. Merkaptany - tioetery używa się DO NAWANIANIA ERDGAZU DLA BEZPIECZEŃSTWA przeciwwybuchowego.
Ocieplenie klimatu jest związane z tym problemem, bo najbardziej pierdzą krowy.
Satrapa korzysta z postępu techniki, ale demokracja wyprzedza satrapów i potrafi skarcić dla własnego istnienia, jak za Gaswagen i nazistowski postęp przemocy.
Demokracja poznała skuteczność postępu po użyciu bomb atomowych, czyli testowanie jest ważne, jeszcze jest bomba neutronowa.
Kto pierwszy?
Gazy stolcowe to głównie metan z fermentacji beztlenowej z domieszką zapachową zwaną merkaptanami. Merkaptany - tioetery używa się DO NAWANIANIA ERDGAZU DLA BEZPIECZEŃSTWA przeciwwybuchowego.
Ocieplenie klimatu jest związane z tym problemem, bo najbardziej pierdzą krowy.
Satrapa korzysta z postępu techniki, ale demokracja wyprzedza satrapów i potrafi skarcić dla własnego istnienia, jak za Gaswagen i nazistowski postęp przemocy.
Demokracja poznała skuteczność postępu po użyciu bomb atomowych, czyli testowanie jest ważne, jeszcze jest bomba neutronowa.
Kto pierwszy?
bo demokracja jest zawsze szybka... jak dziala w interesie "swoich" satrapow...
Z tego co przeczytałem najwieksze źródło pieniążków jest w swajcarskich bankach. Te ichnie sejfy są gdzieś głęboko pod ulicami swajcarskich miast.godzilla pisze:Wszystkie te protesty i wojny sa finansowane z jednego zrodla...
To nie jest zrodlo tylko miejsce przechowywania..... zrodla bez doplywu wysychaja...
Co ty w tym watku chcesz udowodnic i do czego ci to potrzebne?
Co ty w tym watku chcesz udowodnic i do czego ci to potrzebne?
udowadniam ze najwieksze zasoby (rowniez niemieckie)
znajduja sie w (bodaj) fort knox - diabli wiedza - moze juz
przetopione na gewery
CYC
znajduja sie w (bodaj) fort knox - diabli wiedza - moze juz
przetopione na gewery
CYC
poza tym
te diengi nie sa wlasnoscia szwajcu
oni moga nimi tylko procentowac
gdzie inwestuja - to jest inna rzecz
austryja czyni podobnie - nie mowiac