Lista kłamców smoleńskich
Re: Lista kłamców smoleńskich
Jakie blachy osle? W kazdym watku o tym piszesz... wiesz chociaz o co ci chodzi?
wiem - o twoje blachy wraku skazone sowieckim syfilizmem
ktory sobie wyobrazasz
capito?
CYC
ktory sobie wyobrazasz
capito?
CYC
Alex daruj sobie szmatę, co wciąga wszystkie rzygowiny i klupie na każdego.
almagus
almagus
Nie na kazdego tylko na przydupasy szechteryzmu...almagus pisze:Alex daruj sobie szmatę, co wciąga wszystkie rzygowiny i klupie na każdego.
almagus
Wlezliscie chamy na polskie forum i wyprozniacie sie na Polakow...
Czytasz jak wiekszosc ktora nie szuka I czyta ,tylko slucha" EKSPERTOW"godzilla pisze:No prosze... na wysokosci JEDNEGO METRA SIE OBROCIL O 180 STOPNI I NIE PRZESZKODZILA MU RESZTKA SKRZYDLA DLUGOSCI KILKUNASTU METROW...
Nikt juz nie mowi o tym ze tam bylo bardzo duze obnizenie terenu (jar) przed pasem starow I ladowan.
Rosjanie specjalnie dla Polakow(czytaj na nasze zyczenie)wydluzyli pas o 250m.
Nasi wiedzieli jaki jest stan tego "pastwiska" ale mimo to latali.
DUZE LITERY NIE ZAKRZYCZA FAKTOW
"Sekundę później KSL wydał załodze samolotu komendę: „Горизонт 101”5 („Horyzont
101”) (14 m nad poziomem lotniska, w odległości 1459 m od progu DS 26, gdy samolot
znajdował się 70 m poniżej ścieżki schodzenia i 70 m z lewej strony od osi pasa). Komenda
KL „Контроль высоты, горизонт” („Kontrola wysokości, horyzont”) została wydana, gdy
samolot znajdował się na wysokości 2 m nad poziomem lotniska, 28 m nad terenem, 200 m
przed bliższą radiolatarnią (BRL), 75 m poniżej ścieżki schodzenia i 65 m z lewej strony od
osi pasa. W tym czasie dowódca statku powietrznego rozpoczął manewr odejścia na drugi
krąg."
I jak juz stwierdzono nasi oszukiwali system ostrzegania (do czasu)lecac na radiowysokosciom.
Godzillowy test na Polaka:godzilla pisze: Wlezliscie chamy na polskie forum i wyprozniacie sie na Polakow...
wierzysz w zamach smolenski ?
jawohl !
brawo jestes Polak
rozumiem z tego ze brzoza stala na skraju przepasci, samolot ja scial, nalecial nad przepasc i zaczal robic te pol beczki?wiara i s pisze:Czytasz jak wiekszosc ktora nie szuka I czyta ,tylko slucha" EKSPERTOW"
Nikt juz nie mowi o tym ze tam bylo bardzo duze obnizenie terenu (jar) przed pasem starow I ladowan.
Rosjanie specjalnie dla Polakow(czytaj na nasze zyczenie)wydluzyli pas o 250m.
Nasi wiedzieli jaki jest stan tego "pastwiska" ale mimo to latali.
DUZE LITERY NIE ZAKRZYCZA FAKTOW![]()
czytam twoje slowa i chlone prawde jak z ust proroka...
nawijaj dalej... a ja sie przestawie na modus "wierze w kazde twoje slowo"....
bo ty wiesz jakie tam bylo uksztaltowanie powierzchni przy tej brzozie, ja wiem i Andrzej L tez wie...
ale ja zawsze lubilem powiesci SF, wiec z zapartym tchem czekam na nastepny odcinek... tak jak kiedy czekalo sie na odcinki powiesci drukowane w gazetach.... przed druga wojna swiatowo i pare lat po niej....
pomoge ci i wrzuce linka do fotki, ktora UDOWODNI ze nie klamiesz....
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... rd-APP.png
tylko zastanowmy sie czy takie akrobacje bylyby mozliwe... samolot schodzi do ladowania, wali w przeszkode, traci duza czesc skrzydla i powierzchni nosnej i zamiast przyjebac od razu w ziemie wznoooooooosi sie lecac NA BOKU aby sie przekrecic na plecy, rozpasc w powietrzu na tysiace kawalkow i spasc....
wytlumacz ten fragment juz od spotkania z brzoza...
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... rd-APP.png
tylko zastanowmy sie czy takie akrobacje bylyby mozliwe... samolot schodzi do ladowania, wali w przeszkode, traci duza czesc skrzydla i powierzchni nosnej i zamiast przyjebac od razu w ziemie wznoooooooosi sie lecac NA BOKU aby sie przekrecic na plecy, rozpasc w powietrzu na tysiace kawalkow i spasc....
wytlumacz ten fragment juz od spotkania z brzoza...
Wyjasnilem ze sie mylisz co do 1m od ziemigodzilla pisze:JEDNEGO METRA SIE OBROCIL O 180 STOPNI I NIE PRZESZKODZILA MU RESZTKA SKRZYDLA DLUGOSCI KILKUNASTU METROW...
Dalej czytaj sam
Jestes wolnym czlowiekiem wiesz co mowisz I masz dowody
Podziel sie nimi ze mna tutaj I pogadamy
PS
Masz krotka pamiec te wykresy z podejscia dalem tutaj zaraz po katastrofie
Jak by sie trzymali tej zielonej lini (Czytaj przestrzegali przepisy)to wszyscy by dzisiaj zyli
Nie wiem czy wiesz ze Rosjanie na tym "pastwisku" poslugiwali sie przyrzadami do naprowadzania samolotow
ktorych dokladnosc jest do 200m .Dla wojskowych lotczikow to nie problem.Nasi tez o tym wiedzieli,taz wojskowi
To tyle
nie mam zadnych dowodow, mam WATPLIWOSCI, ktorymi sie tu dziele z przyjaciolmi...wiara i s pisze:Wyjasnilem ze sie mylisz co do 1m od ziemi
Dalej czytaj sam
Jestes wolnym czlowiekiem wiesz co mowisz I masz dowody
Podziel sie nimi ze mna tutaj I pogadamy
ciebie uwazam za eksperta bo podobno latasz jako pilot samolotami...
powiedzmy ze brzoza byla wysoka na 50 metrow... czy na tej wysokosci tak duzy samolot dalby rade zrobic pol beczki?