babulenie

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
zoskicyc

Re: babulenie

Post autor: zoskicyc »

servus Aloha,

przypominam jeszcze raz moj
obrazeczek.......................

Obrazek

ten cytyt po pl. brzmi :
"czlowiek jest robalem - niech takim pozostanie"

zypewne w dziecinstwie czytalas xiazeczke pt.
"chatka wujka tomka" - powroc do nie i nie
zwracaj uwagi na smrod ktory z niej wychodzi
nie warto

dziwie sie godzili ze ma taki czuly nos - powinien
odwrocic sie w druga strone - bo smierdzacy pot
boxera damskiego jest nieznosny - mozna zalozyc
maske ktora jest na forum pewna opcja /wylacz
smrod/ - ten ktory jej nie uzywa jest sobie sam
winien - bo smoru spod pach i pomiedzyudzia
zdyszanego boxdamskiego wdychac nie nalezy - jest
smiertelny

porostawmy robala - niech nim bedzie dalej

pozdrawiam

CYC
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

Pomorzak doskonale obroni sie sam jesli zajdzie potrzeba. Nie bede sie do tego wtracac, choc moze mi sie uzywany jezyk i inne skojarzenia nie podobac. To nie moja sprawa.
Najwazniesze sobie wszystko dobrze wytlumaczyc. Ciocia sie nie wtraca, nie jej sprawa. Zadziwiajaco zawsze sie wtraca i wsadza swoj wscibski nosek, kiedy w polemike jest uwiklany Reflex. Wtenczas ozywa swiete oburzenie i sazniste posty do Administracji i pana Boga,ze sie gryzie temat a nie autora tekstu. Wiesz ciociu jak sie to nazywa? Falsz i obluda. Gdybym ja tak obrazil Pomorzaka, wywolalabys trzecia wojne swiatowa.

Najczesciej nie reaguje albo zbywam Twoje zaczepki zartami. Nie mam pojecia co Cie opetalo z tymi kobietami. Ze nie jadlem Ci z raczki? Ze sfrustrowany Twoimi niedwybrednymi atakami nazwalem Cie babsztylem? Wielka rzecz, nie bylas swieta.

Ze dwa razy w ciagu 16 lat uzylem ostrzejszych okreslen do dwoch "kobiet", ktore popisywaly sie wulganymi wyzwiskami i za cholere nie przypominaly mi kobiety. Wyszedlem z siebie dopiero, kiedy juz naprawde mialem dosc.
Ponadto, byc moze nie wiesz, ze byc kobieta, to nie tylko sprawa plci, ale osobowosci zwanej kobiecoscia, jesli zdajesz sobie sprawe co to jest.

Jezeli ktos plci zenskiej zachowuje sie jak ulicznik, nie widze roznicy miedzy wulgarnym facetem a nia. W ciagu lat na forum mialem tutaj wiecej sympatycznych relacji z kobietami niz Ty prawdopodobnie w calym zyciu z mezczyznami Wiele z nich to moje znajome, ktore osobiscie przyprowadzilem na forum z niektorymi utrzymuje serdeczne kontakty do dzis. Nigdy nikt mi tu ani w zyciu realnym nie zarzucil lekcewazacego traktowania kobiet.

Na koniec... nazwalem Cie pieszczotliwie ciocia a nie "ciotka, czy ciota" , ktore na necie brzmia dwuznacznie. Ty mnie nazwalas wujem, ktory w zargonie netowym kojarzy sie z brzydkim slowem. Nie jestes taki swietoszek ciociu Aloha jakim chcialbys sie pokazac, a ja Ci tego preciez wcale nie mam za zle. :evil:
Galwas

Post autor: Galwas »

Kapitalne w Polakach jest to, że oni absolutnie nie poczuwają się do żadnej winy za panujący w Polsce bałagan.
Nikt nie ma nic wspólnego z klęską organizacyjną wyborów, tak jakby się one odbywała na księżycu a nie w Polsce! Winni są inni! Oni! A kto to są ci oni? Marsjanie? Rosjanie? Czy kto?
Najpiękniejsza jest jednak ta powszechna radość, kiedy polska nieudolność wyjdzie na jaw: Nie ma bardziej zajadłych krytyków Polski i jej obywateli, niż właśnie sami Polacy!

Ale przecież, kto te nieszczęsne wybory organizował i kto brał w nich udział? Oczywiście, że Polacy! A kto głosował idiotycznie produkując 20% nieważnych głosów? Ano też Polacy. No to, co należy zrobić? Poprosić o pomoc obserwatorów z Europy?

Ludzie, czy wy wstydu nie macie?! Najlepiej poprosić Niemców, żeby znów zapanowali nad Polską, bo Polacy nie potrafią się sami rządzić.
Walnijcie się w czoło!!!
zoskicyc

Aloha,

moje skromne acz ciekawe zycie
przebiegalo w pl tak ze mieszkalem
w knajpach i niejedno widzialem...
widziaem wielka kulture – ceniona
wysoce w pl - w stosunku do kobiet -
zapalic jej papierosa wolno bylo
tylko z lewej strony choc zapalka
opalala juz palce - otwieralo
sie jej wejscie do knajpy (aczklolwiek
tak byc nie powinno – bo do knajpy
mezczyzna wchodzi pierwszy ze znanych
nam powodow) – widzialem usluznosc
wysoka - „ kochanie“ powiadal – po trzeciej
secie mawial ty dupo – po czwartej powiadal
„spierdajjjlay küürwo“ i pil dalej

widzialem w warszawie – bodaj w kameralnej
(nie pamietam juz dzis) jak to jeden z wielkich
pisarzy polskich ktory zaslynal z paszkwilu
„raport z monachium“ niejaki andrzej brycht
walil-lal po twarzy jakas pania – ale jemu bylo
wolno bo byl podopiecznym pewnego ministra
nie wiem czy usprawiedliwia ich to ze jeszcze
nie bylo wtedy encyklopedii bicia po mordzie
napisanej przez wujaszka tomka z chatki

pytam
pod czyja opieka jest chatka wujka tomka na forum?

CYC

Obrazek
zoskicyc

JWP Galwas,

czy znasz historie polski niepodleglej?
nie mowmy o rozbiorach i napasciach na
nia
bo byly one skutkiem "jednosci narodowej"
wyrazonej m.in. zastrzeleniem prezydenta-
wyrazonej zdradami rozgrzeszonymi przez
rydzykow o innych imionach - wiec nie dziw
sie pan - nie warto - bo jest to narod ktory
pragnie cierpienia i zguby w imie cierpien
chrystusa i nadszarpnietej szabla bezboznika
matki boskiej z czestochowy -z kordeckimi i
innymi cudactwami trzymajacymi narod w
ciemnosci bedacej dla niego "jasnoscia"

CYC
nikita

Post autor: nikita »

CYC
...pomroczna...?
godzilla

Post autor: godzilla »

zoskicyc pisze:JWP Galwas,

czy znasz historie polski niepodleglej?
nie mowmy o rozbiorach i napasciach na
nia
bo byly one skutkiem "jednosci narodowej"
wyrazonej m.in. zastrzeleniem prezydenta-
wyrazonej zdradami rozgrzeszonymi przez
rydzykow o innych imionach - wiec nie dziw
sie pan - nie warto - bo jest to narod ktoryu
pragnie cierpienia i zguby w imie cierpien
chrystusa i nadszarpnietej szabla bezboznika
matki boskiej z czestochowy -z kordeckimi i

CYC
Zaden narod nie pragnie cierpienia.... rownie dobrze moglbys stwierdzic ze Slazacy pragna aby ich wyrznac to wszyscy do nieba pojda...
zoskicyc

tak
ale tylko miedzy innymi pomroczna
jako skutek uboczny...................

godzila
przestan truc
slask nigdy nie mial panstwowosci
jesli tego nie wiesz to idz do szkol
wiec nie porownuj................
raczej zwroc uwage jak to narod
wybrany przez przenajswietsza
zrobil z bogatej krainy dno - kompletne
dno na ktore dzis kaka poplakujac

capito?

CYC
godzilla

Post autor: godzilla »

Jak to nie narod?
A RAŚ twierdzi ze narod.
alohilani

Post autor: alohilani »

Wypowiedz wuja, prosze wuja, to jeszcze jeden stek bzdur urojonych we wlasnej glowie.
Napisalam wiecej, ale to forum jest calkowicie do bani, nawet nie zdazysz zapisac, a przy kopiowaniu wszystko znika zaraz jak sie napisze.
Nie chce mi sie juz pisac. Ktorys raz z kolei na tym forum, to samo co jakis czas.
Stek totalnych bzdur. Na to moze nabrac sie tylko ktos, kto nie zna faktow i jest nowy na forum.
Zreszta i taki juz czesciowo moze sobie jakas tam opinie wyrobic.
To byli zwykli uczestnicy forum, ktorzy nie mogli patrzec na ataki wuja kilka lat temu, ale wujowi nie pasuja do obrazka. Istnieja normalni mezczyzni, ktorych rani takie zachowanie w stosunku do kobiet. Nie wiem czy jeszcze czytaja, moze, ale i tak sie pewnie nie odezwa, nie chca awantur, a wujo tu po nie przychodzi glownie.
"Jak ulicznica" wuj powiada? Hmmm, tez sobie tym opinie wystawia. Jest ona paskudna, ta opinia.
Mamucha dostala dzi*ka, DEA krowa tylko dlatego, ze potrafily powiedziec co o zachowaniu twoim mysla.
Wg mnie jestes mezczyzna, ktory dopoki jest kulturalny dopoki wszystko idzie po jego mysli (poglady). Jak nie to tarzanie uczestnika w zaskianej piaslownicy i tzw. odwracaniu kota ogonem. To wszystko jest chore, a ja w tym pomoc nie moge. Psychologa nie bede doradzac, poniewaz ludzie z takimi i podobnymi problemami problemu swojego nie dostrzegaja. Notabene byly tu kiedys nawet podawane adresy psychiatrow, kiedy tu uczestnicy mezczyzni byli tarzani po piaslownicy za zamieszczanie zdjec i ich orgromie zaczepna krytyka do granic mozliwosci. Kazdy taki jest silny na jakims forum szczegolnie wtedy, kiedy nigdy nie odslania nie tylko swojej prawdziwej twarzy ale nawet swojego prawdziwego imienia. Zza ekranu komputera beda besztac innych, aby samym sie dowartosciowac. Jednak efekt jest odwrotny. Jak na dloni widac kazde nawet najmniejsze szczegoly zachowania. I to wlasnie one tworza calosciowy profil danego uczestnika na forum. Co tu pokazesz, tym zostajesz. Niewazne czy grasz czy to twoje realne zycie. Najlepszym okresleniem dla takiego jest angielskie "bully", tu cyber bully.
Twoim glownym dzialaniem na tym forum od czasu kiedy tylko pamietam bylo atakowanie uczestnika, aby temat omawiany zmienil swoje tory, poniewaz nie bylo po twojej mysli, aby zostal splycony lub zapomniany, a w jego miejsce weszla awantura i dystkusja o uczestniku. Nie wiem, celowe dzialanie czy chore dzialanie? A nie daj Boze jesli poglady byly zblizone do pogladow Godzilli lub innych "domniemaych" wrogow. I zawsze bylo, ze gryziemy temat a nie uczestnika. Zgadza sie. Teraz dostajesz riposte na swoj post.

Dlaczego wujo? (nie wuj) Ano dlatego, ze wujo osmiela sie nazywac mnie pogardliwie ciotka. Piekne za nadobne. Byla ciocia ale tylko raz, radze nie klamac (a moze to jest juz we krwi? ).

Pomorzak nie potrzebuje obrony, sam prowokuje aby to dostac i doskonale sobie z tym radzi. Ale gdyby dostala to kobieta, zaraz bylaby moja reakcja. Nic tak nie cierpie u mezczyzny, jak brak podstawowych elementow kultury i oglady ale w stosunku do kobiety. Dla mnie to nie jest mezczyzna.

Tak Cycu, zgadza sie, z ta kultura to jest roznie. Czasem ten, ktory powinien swiecic jej przykladem w zyciu prywatnym jest chamem szczegolnie wtedy, kiedy jego temperament wezmie gore, a nie moze go regulowac. W opisywanych przypadkach chodzilo o kulture po kielichu. Jednak jest jakas podstawowa dla ludzi na forum internetowym, tak samo jak jakies przyjete do akceptacji w realnym zyciu. Zwykla miedzyludzka kultura bez wzgledu na repezentowane poglady. Po to jest to forum.

A jesli ja sie odzywam to dlatego, ze jestem z daleka od mowy polskiej, z daleka od Polakow, na to forum kiedys dal mi namiar kolega z Atlany i tak tu zagladam. I pewnie tak robi wielu z Was.

Moze post przejdzie, bardzo zla opcja z wysylaniem postow na to forum. Jednak sie udalo,
Zablokowany