Aby cieszyć się zdrowiem
-
rekin oceanu
Re: Aby cieszyć się zdrowiem
O To co mówi twoja władza z PO.
Wywindowana z Kleru i dewotek i Niemieckich judaszowy kasie.
Wiadomo bije się w najczulsze miejsce.
Poczytaj intruzie co piszą Polacy co ich tak popierasz Bo takie mają pseudo.
Wiesz już gdzie ich gniazdo.
Będę wszystko pisał z detalami
Nie wyjdę z tego gniazda aż smrody wszyscy obaczą.
A twoi koledzy cię obdartych z szat pod jaka maską uchodzisz.A o sprawach innych i prawdziwych nie będziesz czytał.Zainteresowanych skieruję tam gdzie twoje oczy nie ujrzą
Tu obaczysz swoich oblubieńców.
Raz was ostrzegałem
Prezydent Bronisław Komorowski uważa, że możliwa jest korekta systemu emerytalnego, tak by liczył się staż pracy.
http://forum.wnp.pl/topic/175448-komoro ... rytalnego/
Jak umiesz liczyć to kto na tym forum go popiera.
A ponoć ma 70% poparcia.
To skąd te notowania .
Skąd jesteś importowany.
Wymiotuj.
Bo to bredzisz nie jest mową która jest przeciwko Narodowi memu.,
Piszesz jako oprawca Polski.
Ci twoi koledzy ją zgnoili i ją żywcem zabijają.
Co ich tak żywcem bronisz
6000 ludzi odbiera sobie życie z ich dobrobytu.
Szkoda dać ci jaszcze asygnaty SS.
Ty znasz realia Polskie
Czy naprawdę jesteś katem i bez sumienia.
Nie można przechodzić obojętnie gdy w Polce
Deptana jest godność człowieka
Może gorzej niżeli w Palestynie.
Polska to kraj Humanitarnie zgnojony.
Czy te słowo do ciebie dociera.
Zapytałeś się przez kogo.
Kto cię upoważnił trelować wątki moje
I sr*** swoje-mi wypocinami.
Co nawet psu na budę nie zdatne
Fachowcu.
I używać zmasowanego ataku
To jest po prostu Chamstwo.
Wypunktuje twoje każdą literkę i twoje intencje
Jaki twój cel zamierzony.
rekin
Wywindowana z Kleru i dewotek i Niemieckich judaszowy kasie.
Wiadomo bije się w najczulsze miejsce.
Poczytaj intruzie co piszą Polacy co ich tak popierasz Bo takie mają pseudo.
Wiesz już gdzie ich gniazdo.
Będę wszystko pisał z detalami
Nie wyjdę z tego gniazda aż smrody wszyscy obaczą.
A twoi koledzy cię obdartych z szat pod jaka maską uchodzisz.A o sprawach innych i prawdziwych nie będziesz czytał.Zainteresowanych skieruję tam gdzie twoje oczy nie ujrzą
Tu obaczysz swoich oblubieńców.
Raz was ostrzegałem
Prezydent Bronisław Komorowski uważa, że możliwa jest korekta systemu emerytalnego, tak by liczył się staż pracy.
Jak umiesz liczyć to kto na tym forum go popiera.
A ponoć ma 70% poparcia.
To skąd te notowania .
Skąd jesteś importowany.
Wymiotuj.
Bo to bredzisz nie jest mową która jest przeciwko Narodowi memu.,
Piszesz jako oprawca Polski.
Ci twoi koledzy ją zgnoili i ją żywcem zabijają.
Co ich tak żywcem bronisz
6000 ludzi odbiera sobie życie z ich dobrobytu.
Szkoda dać ci jaszcze asygnaty SS.
Ty znasz realia Polskie
Czy naprawdę jesteś katem i bez sumienia.
Nie można przechodzić obojętnie gdy w Polce
Deptana jest godność człowieka
Może gorzej niżeli w Palestynie.
Polska to kraj Humanitarnie zgnojony.
Czy te słowo do ciebie dociera.
Zapytałeś się przez kogo.
Kto cię upoważnił trelować wątki moje
I sr*** swoje-mi wypocinami.
Co nawet psu na budę nie zdatne
Fachowcu.
I używać zmasowanego ataku
To jest po prostu Chamstwo.
Wypunktuje twoje każdą literkę i twoje intencje
Jaki twój cel zamierzony.
rekin
Nie zrozumiales mnie. Moj post dotyczyl wszystkich uczestnikow forum a najbardziej Cycow i Godzillow, ktorzy podobnie jak Ty, swoje poglady i opinie traktuja jak nietykalny dogmat a a kazda proba polemiki traktowana jest jako napasc i wrogosc. Ja chce zeby nasza roznica zdan nas nie dzielila jako ludzi w tym byl zawarty caly sens mojej wypowiedzi.A będą przeszkadzać ci co przeszkadzają.
Przeniesiemy się na inne forum.
podam ci mój mail.
rekin oceanu
Nie podzielam Rekinie Twoich teorii spiskowych, czy widzenia swiata - wrecz uwazam ze sa szkodliwe.
Ja jestem blizej zycia i natury. Grzebanie w przeszlosci i szukanie dziury w calym uwazam za strate czasu.
Interesuje mnie dzisiaj i jutro, budowanie a nie burzenie, kreatywnosc a nie demontaz.
Wszystko sprowadza sie do sensu zycia i zaczyna od niego. Kazdy powinien miec w sobie poczucie tego sensu. Mamy mlode serce, tak dlugo jak dlugo umiemy kochac zycie, takim jakie ono jest.
-
rekin oceanu
Przeczytane - to piszą polacy
Właśnie to jest najważniejsze. My naród nie potrafimy pokazać rządzącym że dłużej nie mają naszego mandatu.
Zobaczcie na tym forum to się dzieje...
Strajk w KHW/JSW i już jesteśmy podzieleni na górników i innych ( miastowych warszawkę krakusów)
Frank poszedł w górę i już jesteśmy frankowiczami i nie frankowiczami
A media ku uciesze władców leją wodę na młyn motłochu.
Ja mam 35lat. W życie zawodowe wszedłem w momencie kiedy wchodziły OFE. Myślałem że będę sam pracował na swoją emeryturę.
Teraz wątpię że do niej dożyję.
Mój ojciec pracuje od 15 roku życia ma już 46 lat pracy i dostał prezent jeszcze 6 lat. Sam już doszedł do wniosku że urodził się po to żeby pracować i umrzeć.
To jest celem... sprowadzić naród społeczeństwo to tępej ogłupionej skłóconej masy którą będzie można łatwo sterować.
Jeżeli sami nie podejmiemy oddolnych inicjatyw nie dają w nadchodzących wyborach mandatu ani czarnym ani czerwonym sami ich wykluczymy.
Jest też inny scenariusz:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Napisany 11 luty 2015 - 12:30
pozwoliles na okradzenie OFE, zgodziles sie na 67 lat. nic nie robisz dla narodu. wspierasz PO i wspierales Tuska. czas na zmiane Prezydenta. ja mam przepracowane 42 lata a do emerytury 7 lat a policjant czy wosjkowy w wieku j 40 lat przechodzi na swiadczenia. czy to jest sprawiedliwe ? majac 67 lat bede mial przepracowane 49 lat i moja emerytura prawdopodobnie bedzie wynosila 50% moich zarobkow. Pan nie rozumie narodu i ludzi pracy !
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Napisany 11 luty 2015 - 09:00
a sędziowie i prokuratorzy nie płacą składek i na emeryturkę po 15 latach ijeszcze jaką
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Właśnie to jest najważniejsze. My naród nie potrafimy pokazać rządzącym że dłużej nie mają naszego mandatu.
Zobaczcie na tym forum to się dzieje...
Strajk w KHW/JSW i już jesteśmy podzieleni na górników i innych ( miastowych warszawkę krakusów)
Frank poszedł w górę i już jesteśmy frankowiczami i nie frankowiczami
A media ku uciesze władców leją wodę na młyn motłochu.
Ja mam 35lat. W życie zawodowe wszedłem w momencie kiedy wchodziły OFE. Myślałem że będę sam pracował na swoją emeryturę.
Teraz wątpię że do niej dożyję.
Mój ojciec pracuje od 15 roku życia ma już 46 lat pracy i dostał prezent jeszcze 6 lat. Sam już doszedł do wniosku że urodził się po to żeby pracować i umrzeć.
To jest celem... sprowadzić naród społeczeństwo to tępej ogłupionej skłóconej masy którą będzie można łatwo sterować.
Jeżeli sami nie podejmiemy oddolnych inicjatyw nie dają w nadchodzących wyborach mandatu ani czarnym ani czerwonym sami ich wykluczymy.
Jest też inny scenariusz:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Napisany 11 luty 2015 - 12:30
pozwoliles na okradzenie OFE, zgodziles sie na 67 lat. nic nie robisz dla narodu. wspierasz PO i wspierales Tuska. czas na zmiane Prezydenta. ja mam przepracowane 42 lata a do emerytury 7 lat a policjant czy wosjkowy w wieku j 40 lat przechodzi na swiadczenia. czy to jest sprawiedliwe ? majac 67 lat bede mial przepracowane 49 lat i moja emerytura prawdopodobnie bedzie wynosila 50% moich zarobkow. Pan nie rozumie narodu i ludzi pracy !
Napisany 11 luty 2015 - 09:00
a sędziowie i prokuratorzy nie płacą składek i na emeryturkę po 15 latach ijeszcze jaką
-
rekin oceanu
Nie zrozumiales mnie. Moj post dotyczyl wszystkich uczestnikow forum a najbardziej Cycow i Godzillow,
Nie ciebie dotyczyła ta odpowiedz. Reflex
Niektórzy tu piszą nie po polsku ale po faszystowsku.
Faszyzm się dzisiaj rozmnaża jak grzybki po deszczu.
Jeszcze może każą sobie mówić że zabijanie to jest humanitarne.
Znęcanie to ich rola.
A wycieranie im tyłka obesranego to nasza powinność.
Heba deską z żerdziami.
To są faszyści.
To mają napisane w ich Piśmie świętym.
rekin
Znęcanie to ich rola.
Heba deską z żerdziami.
To są faszyści.
rekin
-
rekin oceanu
Unia Europejska i Wielka Brytania popełniły "katastrofalne błędy" w odczytywaniu nastrojów panujących na Kremlu przed kryzysem na Ukrainie i weszły w ten kryzys "jak lunatycy" - głosi opublikowany w piątek raport brytyjskiej komisji parlamentarnej.
Wynika z niego, że UE nie zdawała sobie sprawy z tego, jak głęboka jest wrogość Rosji wobec planów Brukseli dotyczących pogłębienia relacji z Ukrainą.
- UE, a w konsekwencji także Wielka Brytania, są winne temu, że weszły w ten kryzys jak lunatycy - oświadczył szef komisji ds. Unii Europejskiej Izby Lordów Christopher Tugendhat. - Brak solidnych zdolności analitycznych w Wielkiej Brytanii i całej Unii Europejskiej doprowadził do katastrofalnie błędnej interpretacji nastrojów w okresie poprzedzającym kryzys - dodał.
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiat ... 17070.html
Wynika z niego, że UE nie zdawała sobie sprawy z tego, jak głęboka jest wrogość Rosji wobec planów Brukseli dotyczących pogłębienia relacji z Ukrainą.
- UE, a w konsekwencji także Wielka Brytania, są winne temu, że weszły w ten kryzys jak lunatycy - oświadczył szef komisji ds. Unii Europejskiej Izby Lordów Christopher Tugendhat. - Brak solidnych zdolności analitycznych w Wielkiej Brytanii i całej Unii Europejskiej doprowadził do katastrofalnie błędnej interpretacji nastrojów w okresie poprzedzającym kryzys - dodał.
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiat ... 17070.html
-
rekin oceanu
Tomasz Kaczmarek dla niezalezna.pl: używając wojska, Tusk chce wywołać zamieszki
Państwo - Bezpieczeństwo
czwartek, 26 września 2013 08:20
źródło/autor niezalezna.pl
Email Drukuj
AddThis Social Bookmark Button
fot. Patryk Luboń/Gazeta Polska
- Ten projekt potwierdza moje wcześniejsze obawy, że Donald Tusk świadomie dąży do sprowokowania 11 listopada zamieszek, które mogą doprowadzić do tragedii - mówi Tomasz Kaczmarek. Poseł komentuje ujawniony przez portal niezalezna.pl projekt zarządzenia premiera, przewidujący użycie 11 listopada żołnierzy Żandarmerii Wojskowej.
- Zabezpieczenie obu imprez nie tylko przez policję, ale i przez wojsko, znacznie powiększy koszty oraz wywoła dodatkowe napięcia, co może skończyć się tragicznie - dodaje w rozmowie z portalem niezalezna.pl Tomasz Kaczmarek, były funkcjonariusz policji i CBA.
Poseł PiS przypomina: - Już wcześniej zwracałem uwagę, że organizacja konferencji klimatycznej w dniu, w którym Polacy świętują odzyskanie niepodległości, nie miało żadnego uzasadnienia. Złożyłem w tej sprawie zawiadomienie do prokuratury, wskazując, że premier Tusk i minister środowiska Marcin Korolec świadomie sprowadzają zagrożenie na zdrowie i życie osób, które 11 listopada będą chciały wziąć udział w obchodach Narodowego Święta Niepodległośc
http://wolnapolska.pl/index.php/Bezpiec ... d-312.html
Państwo - Bezpieczeństwo
czwartek, 26 września 2013 08:20
źródło/autor niezalezna.pl
Email Drukuj
AddThis Social Bookmark Button
- Ten projekt potwierdza moje wcześniejsze obawy, że Donald Tusk świadomie dąży do sprowokowania 11 listopada zamieszek, które mogą doprowadzić do tragedii - mówi Tomasz Kaczmarek. Poseł komentuje ujawniony przez portal niezalezna.pl projekt zarządzenia premiera, przewidujący użycie 11 listopada żołnierzy Żandarmerii Wojskowej.
- Zabezpieczenie obu imprez nie tylko przez policję, ale i przez wojsko, znacznie powiększy koszty oraz wywoła dodatkowe napięcia, co może skończyć się tragicznie - dodaje w rozmowie z portalem niezalezna.pl Tomasz Kaczmarek, były funkcjonariusz policji i CBA.
Poseł PiS przypomina: - Już wcześniej zwracałem uwagę, że organizacja konferencji klimatycznej w dniu, w którym Polacy świętują odzyskanie niepodległości, nie miało żadnego uzasadnienia. Złożyłem w tej sprawie zawiadomienie do prokuratury, wskazując, że premier Tusk i minister środowiska Marcin Korolec świadomie sprowadzają zagrożenie na zdrowie i życie osób, które 11 listopada będą chciały wziąć udział w obchodach Narodowego Święta Niepodległośc
http://wolnapolska.pl/index.php/Bezpiec ... d-312.html
-
rekin oceanu
-
rekin oceanu
W czwartek protest w Warszawie, w piątek blokada na krajowej „11”, sobota znów Warszawa. Była współpracownica Andrzeja Leppera znów jest w swoim żywiole.
http://www.rp.pl/artykul/10,1180904-Wie ... Beger.html
http://www.rp.pl/artykul/10,1180904-Wie ... Beger.html
ciesze sie ze w koncu mnie razem z cycem postawili po stronie faszystow a reflex razem z gemma to prawicowo-lewicowcy z co druga noga czarna a inna biala...rekin oceanu pisze:Nie zrozumiales mnie. Moj post dotyczyl wszystkich uczestnikow forum a najbardziej Cycow i Godzillow,
Znęcanie to ich rola.
Heba deską z żerdziami.
To są faszyści.
rekin
brawo!
tak myslalem ze reflex tu sciagnie jakies gowno i sie nie pomylilem... w ten sposob oni dzialaja... wszystko co robia to zarzucaja WROGOWI...
sam tu pierdzieli od tygodni faszystowskie haselka a faszyzm zarzuca innym... taka gdnida sowiecka udajaca patriote polskiego a nie potrafiaca po polsku JEDNEGO zdania sklecic bez bledow...
hehe...
-
rekin oceanu
Posłowie niemieckiej postkomunistycznej Lewicy: Wolfgang Gehrcke i Andrej Hunko złożyli przyjacielską wizytę separatystom w Donbasie. Spotkali się z przywódcą samozwańczej Donieckiej Republiki Ludowej Ołeksandrem Zacharczenką, zrobili pamiątkowe zdjęcie.
WIĘKSZOŚĆ POLAKÓW TEŻ TAK MYŚLI.
STANY ZJEDNOCZONE WSPIERAJĄ BANDERĘ POLACY TEGO NIE CIERPIĄ
TO BANDEROWCY NA RĘKACH MAJĄ PO WESPÓŁ Z HITLEREM OKRUTNY MORD NIE MNIEJSZY
NIEMCY SIĘ WYRZEKLI FASZYZMU
UKRAINA WZNOSI I SZANUJE.
TO JEST OHYDNE
http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/ ... w-Donbasie
WIĘKSZOŚĆ POLAKÓW TEŻ TAK MYŚLI.
STANY ZJEDNOCZONE WSPIERAJĄ BANDERĘ POLACY TEGO NIE CIERPIĄ
TO BANDEROWCY NA RĘKACH MAJĄ PO WESPÓŁ Z HITLEREM OKRUTNY MORD NIE MNIEJSZY
NIEMCY SIĘ WYRZEKLI FASZYZMU
UKRAINA WZNOSI I SZANUJE.