Aby cieszyć się zdrowiem

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
rekin oceanu

Re: Aby cieszyć się zdrowiem

Post autor: rekin oceanu »

POZNACIE ICH PO OWOCACH

Ksiądz blokował pogrzeb, bo nie doszedł zasiłek z ZUS. Zgodził się po interwencji mediów
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... 59862.html
Mimo ostatecznego porozumienia matka zmarłych braci podtrzymuje przedstawioną wcześniej wersję. Potwierdzają ją też przedstawiciele zakładu pogrzebowego, którzy "wyraźnie słyszeli, że pogrzeb został odwołany z przyczyn finansowych".
PS:
Nawet godnie umrzeć nie można
rekin oceanu

http://www.gazetaprawna.pl/artykuly/854 ... rosja.html

Putin: Nikt nie uzyska przewagi militarnej nad Rosją

Putin powiedział wyraźnie USA żąda całkowitej uległości.
Ale dlaczego kosztem Europy.

Stawiania świata na baczność.

1 Potem przyszedł jeden z siedmiu aniołów, mających siedem czasz, i tak odezwał się do mnie: «Chodź, ukażę ci wyrok na Wielką Nierządnicę*, która siedzi nad wielu wodami, 2 z którą nierządu się dopuścili królowie ziemi, a mieszkańcy ziemi się upili winem jej nierządu». 3 I zaniósł mnie w stanie zachwycenia na pustynię. I ujrzałem Niewiastę siedzącą na Bestii szkarłatnej*, pełnej imion bluźnierczych, mającej siedem głów i dziesięć rogów. 4 A Niewiasta była odziana w purpurę i szkarłat, cała zdobna w złoto, drogi kamień i perły, miała w swej ręce złoty puchar pełen obrzydliwości i brudów swego nierządu. 5 A na jej czole wypisane imię - tajemnica: "Wielki Babilon. Macierz nierządnic i obrzydliwości ziemi". 6 I ujrzałem Niewiastę pijaną krwią świętych i krwią świadków Jezusa*, a widząc ją bardzo się zdumiałem. 7 I rzekł do mnie anioł: «Czemu się zdumiałeś? Ja ci wyjaśnię tajemnicę Niewiasty i Bestii, która ją nosi, a ma siedem głów i dziesięć rogów. 8 Bestia, którą widziałeś, była i nie ma jej, ma wyjść z Czeluści, i zdąża na zagładę. A zdumieją się mieszkańcy ziemi, ci, których imię nie jest zapisane w księdze życia od założenia świata - spoglądając na Bestię, iż była i nie ma jej, a ma przybyć*. 9 Tu trzeba zrozumienia, o mający mądrość! Siedem głów to jest siedem gór* tam, gdzie siedzi na nich Niewiasta. 10 I siedmiu jest królów: pięciu upadło, jeden istnieje, inny jeszcze nie przyszedł, a kiedy przyjdzie, ma na krótko pozostać*. 11 A Bestia, która była i nie ma jej, i ona jest ósmym, a jest spośród siedmiu i zdąża na zagładę*. 12 A dziesięć rogów, które widziałeś, to dziesięciu jest królów*, którzy władzy królewskiej jeszcze nie objęli, lecz wezmą władzę jakby królowie na jedną godzinę wraz z Bestią. 13 Ci mają jeden zamysł, a potęgę i władzę swą dają oni Bestii. 14 Ci będą walczyć z Barankiem, a Baranek ich zwycięży, bo Panem jest panów i Królem królów - a także ci, co z Nim są: powołani, wybrani i wierni». 15 I rzecze do mnie: «Wody, które widziałeś, gdzie Nierządnica ma siedzibę, to są ludy i tłumy, narody i języki. 16 A dziesięć rogów, które widziałeś, i Bestia – ci nienawidzić będą Nierządnicy i sprawią, że będzie spustoszona i naga, i będą jedli jej ciało, i spalą ją ogniem*, 17 bo Bóg natchnął ich serca, aby wykonali Jego zamysł, i to jeden zamysł wykonali - i dali Bestii królewską swą władzę, aż Boże słowa się spełnią*. 18 A Niewiasta, którą widziałeś, jest to Wielkie Miasto, mające władzę królewską nad królami ziemi».

Zapowiedź upadku "Wielkiego Babilonu"

18

1 Potem ujrzałem innego anioła - zstępującego z nieba i mającego wielką władzę, a ziemia od chwały jego rozbłysła. 2 I głosem potężnym tak zawołał: «Upadł, upadł Babilon - stolica*. I stała się siedliskiem demonów i kryjówką wszelkiego ducha nieczystego, i kryjówką wszelkiego ptaka nieczystego i budzącego wstręt, 3 bo winem zapalczywości swojego nierządu napoiła wszystkie narody, i królowie ziemi dopuścili się z nią nierządu, a kupcy ziemi wzbogacili się ogromem jej przepychu».

Nakaz ucieczki

4 I usłyszałem inny głos z nieba mówiący: «Ludu mój, wyjdźcie z niej*, byście nie mieli udziału w jej grzechach i żadnej z jej plag nie ponieśli: 5 bo grzechy jej narosły - aż do nieba, i wspomniał Bóg na jej zbrodnie. Odpłaćcie jej tak, jak ona odpłacała, i za jej czyny oddajcie podwójnie: w kielichu, w którym przyrządzała wino, podwójny dział dla niej przyrządźcie! 7 Ile się wsławiła i osiągnęła przepychu, tyle jej zadajcie katuszy i smutku! Ponieważ mówi w swym sercu: "Zasiadam jak królowa i nie jestem wdową*, i z pewnością nie zaznam żałoby", 8 dlatego w jednym dniu nadejdą jej plagi: śmierć i smutek, i głód; i będzie ogniem spalona, bo mocny jest Pan Bóg, który ją osądził.

Jako ten znak nie jest nam daleki
W zasięgu ręki

rekin
godzilla

Post autor: godzilla »

mowilem... jakis sowiecki prowokator... nawet nie potrafi jednego zdania po polsku sklecic... teraz juz smialo wali propagande komunistyczna wyborczej...

takich ciulow to zawsze parami puszczaja aby nie bylo prawdziwej dyskusji o polityce... on tu jest po to zeby zdusic rozmowy na temat...

najpierw pier.doli o Jezusie, teraz przeciw kosciolowi i gazeta wyborcza... to u nich zawsze ten sam schemat...

za komuny chodzili do kosciola i dopiero jak im popuscili cugli to sie ujawnili ze w dupie maja religie katolicka i wola swoja...
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

Zgadzam sie, ten facet jest nawiedzony, ale dlaczego Godzilla sie tak pieni? Potrafisz powiedziec cos spokojnie z sensem? Ta zlosc Cie kiedys zabije...
Wiecznie zajmujesz sie kims, to jego watek... zostaw!
rekin oceanu

Zbieracie pomówienia znaczy pomyje i sprzedajecie jako fakty.
Nie odpowiedzieliście na za żaden zarzut.
Na który byście dali argumenty i uzasadnienia swej mowy.

Znacie sprawę Lemańskiego Księdza który mówił w prost w kościele nie ma miejsca na homoseksualizm.
Został wyrzucony na bruk bez żadnych wyposażeń finansowych .
A za to się słyszy o aferach w kościele aż grzmi.
Ksiądz odmawia pochówku a i miejsca pochówku osobie która jest przez życie zmaltretowana nieszczęściami.
Opisane w pismach jak wyżej .
O jakim wy kościele mówicie.
Czy to jest kościół czy grupa zorganizowana zwyrodnialców co co rusz są sądzeni.
Fakty nie zbite powielane w prasie to jest codzienność.

Śpiewacie piosenkę przed 50 lat co faktycznie kościół miał autorytet.
Którego stawiano jako wzór.
Dzisiaj jest rynsztokiem i potokiem brudów.

Jesteście głęboko oderwani od rzeczywistości.
Jeden jest bandyta a drugi chuligan.
To mówicie że bronię chuligana.
Tak chuligan nie wsadzi mi nuż w moje wnętrzności.
To robią masoni których wybielacie.

Oni tak samo brudy rozmywają.
A sprawy niewygodne zaciemniają.
A obietnic multum.
A Polacy cierpią w potoku upokorzeń.

JSW To ostanie ważny przystań górniczy co mu jest odbierany.
Co zrobili ze stocznią nawet już Wałęsa inaczej śpiewa.
Taka solidarność nie była.
Choć nie lepszy.

Nic nie macie na swoje pomówienia jesteście pustaki.
Które trudnią się szkalowaniem.
Potraficie dokładnie trylować jeden podpuszcza drugi kopie.
Jesteście szkodnikami racji Narodowej Polski.
I nie służycie Polsce.
rekin
Nie macie nic do powiedzenia gdyż jesteście gryzoniami słów ludzi prawych.
Dlatego stłamszę was w każdym calu.gdyż nie posiadacie argumentów.
Pusta cy
Trelowaliście mi wątek o zdrowej żywności
Co wam przeszkadzał.
Myśleliście że na palanta żeście trafili i nakopiecie.
Jesteście grupą zorganizowaną.
Co nakopałem wam do tyłka argumentami.
Prawy człowiek by się wstydził/
Niestety wy nie macie ani wstydu ani pokory
Ani sumienia.
A zachowaliście się jak wataha wilków
Polujących na zwierzynę

Kosa trafiła na kamień.
Rekin oceanu

Obrazek

ŚWIATŁO ZAKONNIC I POKORA TORTUROWAŃ
GŁOSNA SPRAWA W POLSCE JAKOŚ KLER MILCZAŁ

http://wyborcza.pl/duzyformat/1,137741, ... tcie_.html
rekin oceanu

Niemcy finansowali partię Tuska?

Polska Razem chce komisji śledczej

W związku z doniesieniami tygodnika Polska Razem Jarosława Gowina chce powołania komisji śledczej. Chcemy powołania komisji śledczej ds. zbadania patologii polskiego życia partyjnego w ciągu ostatnich 25 lat - powiedział europoseł Polski Razem Marek Migalski.

Niestety są tak zorganizowani że są ponad Prawem
Do komisji zapewne nie doszło.
Takich spraw wyciąganych przez Kaczyńskich było multum.
Ależ cóż ta partia ze swoimi wpływami jest bezkarna

Dlatego takie zacietrzewienie do tej Partii.
To jedyna Partia co może stawić Opór ależ nie może postawić zarzutów prawnych
Ponieważ władza w rękach ich nie daje takiej możliwości .
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-n ... Id,1416167
rekin oceanu

O czym jeszcze chcecie rozmawiać.
Tak zapewne Bronicie PO.
Co oni tak zapewne bronią spraw które są nie ludzkie.
Pies znajduje dach w domu zwierząt.
Człowiek jest gorzej traktowany.
Oficjalnie się mówi umowy śmieciowe.( umowy o pracę)
Nie mówi wam to coś.
Że Polak jest śmieciem.

Sprawy humanitarne są łamane.
Jeszcze chcecie coś wiedzieć.
I siać zbrodniczą propagandę
Rekin oceanu

GROM.

To jaką mi psychiczną chorobę dolepicie.
To wy kim jesteście.Lekarze

Rekin

http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-n ... Id,1416167
rekin oceanu

CIĄGACIE TE DUDY NIECH ŚMIERDZĄ POMAGACIE MI
A CI CO WAS POCHWALALI NIECH WIEDZĄ KIM JESTEŚCIE.
ŻEŚCIE NIE PRZEWIDZIELI OBROTU SPRAWY

WASZE SŁOWA ŚWIADCZĄ O WAS.

rekin
rekin oceanu

Żydomasoneria i żydobiskupi w Kościele katolickim w Polsce ! / Masoneria , Żydzi i księża

Przesłany 13 gru 2011

http://wiernipolsce.wordpress.com/201... Synagoga rzymskokatolicka - Po owocach ich poznacie ...
Jan Paweł II wyznaczył w 1983 r. drogę do haniebnej zmowy żydobiskupów z żydokomunistami: Papież Jan Paweł II (Karol Wojtyła) wyznaczył w 1983 r. biskupów: Glempa i Dąbrowskiego do zawarcia kompromisu z żydokomunistami odrzucając opinie biskupów:

https://www.youtube.com/watch?v=dA8M6D_j7Eo

JESZCZE CHCECIE MATERIAŁÓW.
A gdzie wasze materiały coście tak trelowali i dewastowali prawdziwość Polski
W opinii Polonii

http://w.kki.com.pl/piojar/polemiki/kos ... neria.html
rekin
rekin oceanu

GUS: 2,8 mln Polaków poniżej progu ubóstwa za rządów PO
Radio Maryja

W czasie rządów PO nastąpił wzrost skrajnej biedy. Poniżej progu ubóstwa żyło w 2012 r. blisko 2 miliony 800 tys. Polaków – wynika z raportu Głównego Urzędu Statystycznego, opublikowanego w październiku 2013 r.

http://www.radiomaryja.pl/informacje/gu ... rzadow-po/
rekin oceanu

SŁUŻBA ZDROWIA

Polska służba zdrowia jedną z najgorszych w Europie. W rankingu jesteśmy na szarym końcu
http://natemat.pl/14641,polska-sluzba-z ... arym-koncu

JAK MYŚLICIE ZA CZYICH TO czasów PO TAKI PREZENT MAMY
Zablokowany