Strofujac mnie w ten a nie inny sposob dolaczasz tym samym do nagonki godzilli na mnie Ninel i w dodatku sluchasz co ci tam maci w glowie kombinator i manipulator Cyc. Moja prosba absolutnie nie traci chamstwem, niejako chamstwem traci niestety twoja odpowiedz ta powyzej. Mam nowy nick od mesiecy, celowo go zmienilam, w tym samym watku nazywaja mnie w dalszym ciagu locha, a ty dalej piszesz Aloha. Dolewasz tym oliwy do ognia, tym bardziej, ze w tym samym dokladnie czasie godzilla przekreca moj pseduonim. Juz Ci kiedys jeden uczestnik o tym napisal, kiedy bawilas sie jego pseudoniem.Postprzez Ninel » Pt lut 05, 2016 11:34 am
"Ja to rozumiem, ja tez lubilam "Aloha", ale ze wzgledu na przekrecanie i porownywanie mnie do prosnej swini (twoj gentlemeeean ulubiony dzisiaj znowu tego uzyl, aby sie przychrzanic) zmienilam."
Posluchaj mnie uwaznie. On nie jest zaden moj. Nie rob mnie wspolodpowiedzialna za to co pisza inni o tobie.
Tu kazdy odpowiada za swoje slowa. Nie uwazam, ze narazilam twoje dobre imie na szwank nazywajac cie poprzednim nickiem. Ton, w jaki zwrocilas mi uwage nie podoba mi sie, traca chamstwem. Nie zamierzam juz nigdy wiecej "powolywac sie " na ciebie.
PS.
Moglabys sie juz przestac wyglupiac i "przepedzac" osoby nie zamieszkale w USA z tego forum!!!
Za kogo ty sie uwazasz?
Cyc i godzilla, czyli te osoby niezamieszkale w USA, a robiacy nagonki na amerykanskich uczestnikow forum powinni byc dozywotnio zabanaowani na tym forum, przepedzeni na zawsze. To nie tylko moje zdanie.
Uwazam sie za czlonka forum, ktory ma prawo do sprzeciwiania sie uczestnictwu w forum tych, ktorzy szkodza innymm urzadzajac na nich ciagle ataki. Mam do tego pelne prawo. Nie trzeba sie za kogos specjalnego miec, aby moc o tym pisac, a nawet sie wrecz domagac.
Nie ukrywasz, ze masz upodobanie w chamstwie godzilli, ktore uwazasz za zabawne.
W czym zatem problem? To byla tylko dygresja to w nawiasie, godzilla to twoj ulubieniec.
Moja prosba byla niezwykle grzeczna, twoja odpowiedz zas niegrzeczna i zaczepna.
To ja sie powinnam czuc urazona, a nie Ty.
A czy sie czuje to tylko i wylacznie ode mnie zalezy.
I na tym pozostanmy.