działka

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
eljotka1

działka

Post autor: eljotka1 »

Witam
mam działke do sprzedania
Budowlana ,nad rzeka w pięknym miejscu w Bieszczadach.
Wiecej info
nf02@wp.pl
pozdrawiam
eljotka1
agnieszka
Kontakt:

Re: działka

Post autor: agnieszka »

Ile ziemi i za ile? Są jakieś zdjęcia? Biorąc pod uwagę, że Grecja bankrutuje, a euro leci na pysk, wszystkie propozycje są do rozważenia.
eljotka1

WITAM
52 ARY cena 170 tys.złotych.Piękna działka w kształcie prostokąta .Granice jej wymierzaja rzeka ,droga dojazdowa i sąsiednia działka.Mam tez dzialkę 11 arowa w tym samym miejscu:cena 40 tys.złotych.
Wiecej info + zdjęcia na
nf02@wp.pl
pipek

Post autor: pipek »

WOW!!!
Za te pieniądze to mozna sobie kupić w Hameryce kilkadziesiąt hektarów kompletnej dziczy,albo kilkanaście hektarów farmy lub kilka hektarów uzbrojonego terenu pod budowę ,
ewentualnie kilka pięknie polożonych działek budowlanych tudzież nawet dwie stare,ale jare, chałupy z działkami.

A tutaj jest jedna z wielu stron internetowych gdzie mozna sobie coś wyszukać,złapać kontakt i na miejscu kupic coś za polowę ceny publikowanej na necie.

http://www.landwatch.com/
eljotka1

Ameryka to nie jest kraina mlekiem i miodem płynąca jak większość ludzi na świecie sądzi.A cena mojej dzialki jest i tak niska w stosunku do innych ofert z tego regionu.Wystarczy wejsc na bieszczadzkie info i włosy się jeżą od zawrotnych cen nieruchomości na południu Polski.
Pozdrawiam
pipek

Myli się pani - Ameryka jest krainą mlekiem i miodem plynącą,tyle tylko że wbrew
opinii i oczekiwań większości Polaków dolary tutaj jednak nie rosną na drzewach.
Natomiast w Polsce zlotówki i owszem,sądząc po cenach działek i nie tylko.
Malina

Post autor: Malina »

Pipek,
170 tyś zł to tylko $58.700 to wcale nie jest tak dużo biorąc pod uwagę teren rekreacyjny. Nawet w US są takie działki droższe. W Europie ceny działek rekreacyjnych są dużo wyższe.
eljotka1

Do pipek:
Byłam w Ameryce a dokładnie w NY ponad dwa lata.Stany owszem miły kraj ale nie dla mnie i nie jest to raj !W Polsce też pieniądze nie leżą na ulicy ,nigdzie nie leżą.A cena za moją działkę zależy tylko ode mnie i nie pytałam anie nie prosiłam o złośliwości odnośnie ceny tejże działki tylko zamieściłam tutaj ogłoszenie.
Proszę więc:bez złośliwych komentarzy.
Sadzę pipek ,że jesteś tym typem emigranta,który na co dzień macha łopatą a będąc na wyjezdzie w Polsce całą gębą jest wielkim panem dyrektorem .Znam kilku takich emigrantów.Płytcy ludzie.
Pozdrawiam
eljotka1

Ach
Jeszcze jedno.Od lat nie mieszkam w Polce ani w Ameryce.Oba te kraje nie maja mi nic do zaoferowania.
W Stanach praca na czarno to nie szczyt moich marzeń a Polska jeszcze nie dojrzała do spelniania moich oczekiwan.
Tak bywa z ludzmi ,którzy mają ambicje.
pipek

Do eljotka;
nie wiem czy zauważyłaś ale to jest forum dyskusyjne nie portal ogloszeniowy.
Jeśli napisalaś tutaj cokolwiek,to to podlega dyskusji,którą podjąłem.
Grzecznie.Bez osobistych zniewag.
Chcesz sprawę potraktować poważnie to zaplać za ogloszenie i umieść je w odpowiednim miejscu.
Dla mnie twoja "oferta" jest nie tylko naduzyciem miejsca ale również probą nadużycia ludzkiej
niewiedzy.
Jak napisałem,tutaj w Stanach,jest w tej chwili kilkaset tysięcy ofert,przy ktorych twoja wygląda
jak usilowanie nieprawdopodbnego zdzierstwa.
Ot i wszystko.
Bez wykazywania się nadmirem ambicji i przerostu własnej wartości.
Zablokowany