Polityka

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
darek

Re: Polityka

Post autor: darek »

Witam

Trzeba sobie powiedziec ze bedzie stosowana odpowiedzialnosc zbiorowa i za zamachy poniosa odpowiedzialnoisc
wszyscy wyznawcy tej religii, niezaleznie kim sa i jakie maja zapatrywania.
Strach pozwoli wszystko wytlumaczyc i usprawiedliwic.[/quote]

Szanowny Panie

Po zamachu w Paryzu rozmawialem w pracy z jednym z wyznawcow Allaha(pracuje tylko z wyznawcami tej wiary),powiedzial ze to zle ze tak sie stalo.Ja odpowiedzialem ze nie osadzam ani jego ani nikogo.Powiedzialem ze ten problem powinni zalatwic oni sami ;mowiac glosno ze nie chca ekstremistow i powinni ich wypie...lic z europy bo nikt nie posprzata lepiej wlasnego podworka niz wy sami.
godzilla

Post autor: godzilla »

Gdy ja pisalem pare lat o tym ze normalni muzulmanie to nie zadni bandyci to reflex mi od terturystow ublizal... teraz reflex by osame wykopal, otrzepal i do serduszka przytulil...
Tylko ze tamten przez te 15 lat juz sie letko sypie, wiec z tym otrzepywaniem to ja bym uwazal bo sue reflexiowi przez paluszki przesypie....

Gdy sie ludzi do sciany przyprze to i z baranka moze sie zrobic lew....
zoskicyc

Post autor: zoskicyc »

[quote="darek"]Witam

Potaficie tylko krytykować, ale jak dotychczas nikt z was nie powiedział jak można bylo, lub powinno się było zabezpieczyć?

Nailepiej prezerwatywa lu pigulka "dzien po"
------------------------------------------------------------------------------------------------
mozna bylo - tak - bylo mozna
nie napadajac na iraq - na afganistan - libie i inne

CYC
godzilla

No to ladny mielibysmy swiat... w Afryce wszyscy placiliby za wszystko zlotymi irackimi dinarami, rosyjskimi rublami czy chinskimi renminbi... dolarem nawet by sobie dupy nie podcierano...
Poza tym w Europie hiszpanscy, portugalscy, wloscy i francuscy rolnicy blokowaliby transporty zywnosci z polnocnej Afryki.... najwieksza kase robiliby Holendrzy, ktorzy by tam otworzyli ogromne kombinaty przetworstwa i produkcji warzyw i owocow, gdy Libia zaczelaby dostarczac wode pitna doskonalej jakosci ponizej kosztow wydobycia ropy naftowej do sasiednich krajow...

No ale na chooy komu taki swiat gdzie amerykanie by musieli do Europy czy Afryki za robota jezdzic?
Lepiej i latwiej bylo wszystko rozpiaurdolic....
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

przez godzilla » So mar 26, 2016 2:17 am

Gdy ja pisalem pare lat o tym ze normalni muzulmanie to nie zadni bandyci to reflex mi od terturystow ublizal... teraz reflex by osame wykopal, otrzepal i do serduszka przytulil...
Tylko ze tamten przez te 15 lat juz sie letko sypie, wiec z tym otrzepywaniem to ja bym uwazal bo sue reflexiowi przez paluszki przesypie....
Reflex przed laty pierwszy na forum napisał, że godzilla to jełop i to jest pewne do dzisiaj, tylko wtenczas jeszcze nie wiedział ze godzilla to koprofiliak i biseksualny.

Pewne jest że godzilla powiedział, ze atak na WTC przeprowadzili Amerykanie , ze nie byli nigdy na księżycu a Main Kampf to fajna lektura. Kolegowal się z niejakim gensekiem, który pisal na forum, ze blędem Hitlera było niedokończenie zagłady Zydów.

Po rozpoczęciu wojny w Afganistanie, godzilla powiedział, że Amerykanie zrzucają w Afganistanie zatrutą żywność a dowiedział się o tym w pociągu od jakiegoś Marokańczyka, ale nie pamięta jak wygladal, bo rozmawiali w tunelu a jak z niego wyjechali, człowiek i ciemnej cerze rozplynąl się w powietrzu.. :lol:
Upieral się że w tą zatrutą żywność wierzy, bo on na miejscu Amerykanow by tak zrobil.

Wracam do meritum.

Przed laty nie było tematu muzułmańskiego, więc nie moglo być nawet dyskusji na ten temat.
Caly świat wiedział ze ataku na WTC dokonali TRERRORYSCI spod znaku All Kaidy a nie "muzułmanie".
Wojna z Afganistanem, była wojna z Talibami, którzy rządzili Afganistanem I All Kaidą, która w Afganistanie miała bazy szkolące terrorystów, a nie z muzulmanska ludnoscia.
Z kolei wojna z Irakiem, była bezsensowną wojną z reżymem dyktatora Sadamma Husajna, a nie z muzułmaństwem.
Od początku tlumacze tumanom, ze muzułmanie a terroryzm muzulmanski, to dwie rozne sprawy.

Terroryzm fanatycznych organizacji muzułmańskich to ułamek, ułamka procenta muzulmanow, wiec jak można nim obarczyć wszystkich muzulmanow , kiedy ci tak samo gina z rak terrorytow.

Do dzisiaj ani Cyc ani godzilla, nie rozrozniaja uchodzców syryjskich od terrorystów i merytorycznie jak logicznie,oraz moralnie przegrywają kazda dyskusje, każdy argument na temat uchodzcow, wiec wymyslalaja rzeczy ktore rzekomo Reflex pisal "PRZED LATY". Co ma być dowodem, ze uchodzcy to terroryści a Reflex ich karmiaca piersią.: )))))
wiara i s

Post autor: wiara i s »

Poza tym w Europie hiszpanscy, portugalscy, wloscy i francuscy rolnicy blokowaliby transporty zywnosci z polnocnej Afryki.... najwieksza kase robiliby Holendrzy, ktorzy by tam otworzyli ogromne kombinaty przetworstwa i produkcji warzyw i owocow, gdy Libia zaczelaby dostarczac wode pitna doskonalej jakosci ponizej kosztow wydobycia ropy naftowej do sasiednich krajow...

No ale na chooy komu taki swiat gdzie amerykanie by musieli do Europy czy Afryki za robota jezdzic?
Lepiej i latwiej bylo wszystko rozpiaurdolic....

P.G

jestes P utopista

w P afryce dzieci od 5 r zycia zapierdzielaja w kopalniach

bo taki szkut latwo wejdzie w kazda dziure

dziewczynki w wieku 11-12 lat sa sprzedawane

za pare dolarow do burdeli przez rodzicow

zreszta co bede pisal dzicz :?

zeby bylo jasne bylem widzialem

mam kontak z lekarzami ktorzy

sa na misjach w PRAWDZIWEJ AFRYCE
zoskicyc

tylko /jakos/
z PRAWDZIWEJ AFRYKI
izolantow nie widac
za to pelno byczkow
naslanych przez IS z
irackimi paszportami

capito?

jesli mi pomorzak jeszcze raz przypomni
bym uwazal! bo nie wszyscy izolanci sa
terroprystami - wowczas dam o sobie znac inaczej
bo tymi slowy uznal mnie za glupka ktory tego nie wie
i to dotyczy mojej wypowiedzi o wylegarni pedofilow i
homosexualkistow - pouczac- pouczac kiedy sie samemu
gown o wie

capito

CYC
zoskicyc

JWP
gdybym byl madrala moze potrafilbym wytlumaczyc
ale
przyjmijmy za pewnik ze
wszelkie spoleczenstwa sa poszatkowane - sa swiatli
i tacy ktorzy do dzis mentalnie uzywaja lampy naftowej
lukasiewicza - tak bylo juz od dawnych lat
dlatego mowi sie o elitach - kraje nie posiadajace elit
sa ubogimi duchem - JWP powiedz tak naprawde czy
w polsce byly i sa elity - a jesli sa to w podziemiu
i wowczas dzieje sie jak w wierszu wazyka - "lud wejdzie
do srodmiescia" przypomnij kto po wojnie przejal wladze
byli to prawie niepismienni jak pewien cenzor w walbrzychu
o nazwisku astman - coz tedy zadac od ludzi ktorym
rowniez bylo wazne "slowo boze" polanalfabety w kiecy
zadaj sobie pytanie - dlaczego mowimy "polska B a nawet C"?

inna rzecz - technologia ktora stala sie dzisiejszym prawdzhiwym
bogiem spowodowala zanik myslenia spotegowanego podawanymi
na tacy bredniami- sloganami- propaganda tv - czlowiek nie potrzebuje juz
myslec - do myslenia sa inni (to nie tylko wygoda - ale niezdolnosc myslenia
ktora niejeden filozof-analityk nazwal "zezwierzeceniem spolecznym" i taka
jest prawda widziana golym okiem

zatem
wszelki populistyczne brednie sa ziarnem dla motlochu ktory trzeba usprawiedliwic
bo - czy wiesz jak wyglada dziec pracownika - czy robotnika czy tez "sachbearbeiter"
w duzej firmie - jeden i drugi boi sie by go nie wypieerrddoolili" z pracy ze malo
sie angazuje - wiec siedzi - lata - nadgodziny za darmo - "jest aktywny"
i taki face przychodzi do domu po praktycznie 10 godziknach pracy do tego godziny dojazd
tak spiiieeerrrdolony ze pozre - zapierdzi wezmie butle piwa siadzie przed tv - moze
poslucha-popatrzy /bo sie rusza/ na slogany wyprfodukowane wlasnie dla niego
gdyz producenci wiedza ze on myslal nie bedzi- zasnie przy pudle - pojdzie spac a rano od szostej to samo - czytales owena - "praca dzieci dla wielkiego przemyslu" -jemu o dzieci chodzilo a dzisiejszy czlowiek jest wlasnie takim dzieckiem - ja niepotrzebnie czytm - np günther andersa dociekania na ten temat - wkouerwiam sie tylko bo tam to symo o czym mowie - a rzecz napisana juz dawno temu - ten swiat jest naszym produktem - bo my uleglismy silom ktorych jedynym celem jest kapital przy czym my jestesmy w tym systemie numerkami ktore trzeba "urobic" tzak by byly zadowolone ze maja tv i smartfona

dziwisz sie ze rodza sie skrajnosci - ale ich slaboscia jest brak ideologii ktora zastepuja czyms co mozna nazwac rasizmem - nie maja -/bo bez programu/ - nie umieja znalesc wlasciwego adresata - wiec tak samo jak ci ktorzy nami rzadza - kieruja swe zainteresowania do pospolitosci umyslowej - bo jest chlonna i byle czym mozna ja przekonac - to jest moj sposob widzenia
jestem przekonany ze naruszylem w texcie "eckpunkten" tego systemu w ktorym zajemy
jakze latwo w tej sytuacji odwfrocic uwage od problemow istotnych - ukazuje sie problemik by uniknac prawdy o problemie

najwiekszym skarbem czlowieka jest rozum i mysl - ale sterownicy wiedza i znaja ich wage i znaczenie - wiec kradna je nam - zabijaja technologia - powtarzam - ktora stala sie dzis prawdziwym bogiem
skrajne grupy widza ze cos nie jest w porzadku - powodujac nieraz dzika reakcje - na szczescie (u nas) funkcjonuja ugrupowanie ludzi rozsadnych - szczatkow elit i nie o jakichs rasistowskich programach - lecz
skierowanych przeciw krwiozerczej walce z narodem decydentach uzywjacych metory cukier i pejcz - wez no do reki machiavelli "ksiaze" - tam jzz katdy wariant dzisiejszego swiata zostal opisany - nihil novi

pozdrawiam

CYC

przaoraszam za bledy - pisalem dziesiec minut i nie chce misie poprawiac - ty sens zrozumiesz

to jest portret marazmu umyslowego
z czego mozna uksztaltowac cos dowolnego

Obrazek
godzilla

Reflex pisze:Pewne jest że godzilla powiedział, ze atak na WTC przeprowadzili Amerykanie , ze nie byli nigdy na księżycu a Main Kampf to fajna lektura. Kolegowal się z niejakim gensekiem, który pisal na forum, ze blędem Hitlera było niedokończenie zagłady Zydów.
klamiesz C-H-U-J-U!

nigdy tego nie powiedzialem ani nie napisalem... popros alohilani, moze ona stanie po twojej stronie i tez potwierdzi twoje klamstwa...
gensek jest z pochodzenia starozakonnym, wiec jemu wolno pisac co zechce...
zreszta byl lub dalej jest esbekiem z zawodu... byc moze przeprowadzal tu badania nad natura nieludzka reflexa...
pomorzak

Post autor: pomorzak »

darek pisze:Witam

Trzeba sobie powiedziec ze bedzie stosowana odpowiedzialnosc zbiorowa i za zamachy poniosa odpowiedzialnoisc
wszyscy wyznawcy tej religii, niezaleznie kim sa i jakie maja zapatrywania.
Strach pozwoli wszystko wytlumaczyc i usprawiedliwic.
Szanowny Panie

Po zamachu w Paryzu rozmawialem w pracy z jednym z wyznawcow Allaha(pracuje tylko z wyznawcami tej wiary),powiedzial ze to zle ze tak sie stalo.Ja odpowiedzialem ze nie osadzam ani jego ani nikogo.Powiedzialem ze ten problem powinni zalatwic oni sami ;mowiac glosno ze nie chca ekstremistow i powinni ich wypie...lic z europy bo nikt nie posprzata lepiej wlasnego podworka niz wy sami.[/quote]

Ja mam tez do czynienia z wyznawcami tej religii i na pytanie co motywuje do zamachow dostalem odpowiedz: glupota.
Zapytali sie mnie czy maja chodzic z napisem na plecach: jestem muzulmaninem i jestem przeciw terroryzmowi.
Zapytali tez czy jestem gotow chodzic z napisem: jestem katolikiem i jestem przeciw pedofilii.

Ludzie z ktorymi pan czy ja mamy do czynienia sa Bogu ducha winni i ci dostaja najczesciej joby.
ODPOWIEDZ