działka
Re: działka
Pomyłka w druku,proszę pani eljotka.
Ja nigdzie nie zaatakowalem pani krystalicznie czystej osoby.
Wyrazilem swoją opinię na temat ceny dzialki.
Z pozycji faceta mieszkającego w USA i dysponujacego takimi czy innymi mozliwościami.
Czy to ogloszenie nie ukazalo się przypadkiem na amerykańskim forum?
Jak do tej pory nie uważam abym potraktowal panią jakąkolwiek obelgą lub sponiewierał
pani osobowość.
A pani moją,i owszem.
Prosze sobie przeczytac wszystkie posty od początku.
Milego dnia.
Ja nigdzie nie zaatakowalem pani krystalicznie czystej osoby.
Wyrazilem swoją opinię na temat ceny dzialki.
Z pozycji faceta mieszkającego w USA i dysponujacego takimi czy innymi mozliwościami.
Czy to ogloszenie nie ukazalo się przypadkiem na amerykańskim forum?
Jak do tej pory nie uważam abym potraktowal panią jakąkolwiek obelgą lub sponiewierał
pani osobowość.
A pani moją,i owszem.
Prosze sobie przeczytac wszystkie posty od początku.
Milego dnia.
-
eljotka1
Jeżeli kogos uraziłam swoja szczerością to przepraszam.
Nie lubie po prostu jak mi się zarzuca niecne czyny czy plany.
Pozdrawiam tych za Oceanem .....
Nie lubie po prostu jak mi się zarzuca niecne czyny czy plany.
Pozdrawiam tych za Oceanem .....
Sadzę pipek ,że jesteś tym typem emigranta,który na co dzień macha łopatą a będąc na wyjezdzie w Polsce całą gębą jest wielkim panem dyrektorem .Znam kilku takich emigrantów.Płytcy ludzie.
Jednak Polacy to wredny,żłośliwy i zazdrosny naród.
Założyłam ten post bo jak znam życie to na takim forum jest więcej potencjalnych kupców.Drogi pipku:ogłoszenia owszem zapłaciłam i w internecie i w prasie i nawet w agencji.Jezeli chodzi o cenę to jak już pisałam nic ci do mojej ceny.Ja wiem ,że chciałbyś kupić tanio kawał pięknej ziemi a póżniej szybko i drogo sprzedać.Tobie wolno zarabiać na swojej ziemi innym nie.
Ja za swoją działkę 15 lat temu zapłaciłam 100 tys.zł.wiec przez ten czas mam prawo chyba na niej coś zarobić?Twoje zdanie jest inne oczywiście ....
To coś,to pani nazywa szczerością?Tobie mimo twoich przechwałek tej kompetencji brak .Zamiat tego ziejesz niesamowitą niechęcią i arogancją .To niestety częste zjawisko u Polaków-emigrantów ,którym się nie powiodło.
Chce pani mojej szczerej odpowiedzi?
-
eljotka1
Niech mi Pan da święty spokój.Przeprosiłam za szczerość.Jak sie to Panu nie podoba to trudno,pańskie prawo ale niech Pan się już odczepi bo nie lubię jadowitych ludzi.
Uprzejmie pozdrawiam
Uprzejmie pozdrawiam
Pani eljotko,w takiej sytuacji nie powinna pani zbyt często patrzeć w lusterko.
Ja tez nie należę do ludzi ktorzy pozwolą sobie w kasze dmuchać,więc steku wyzwisk przemycanego pod etykietka szczerości tolerować nie mam zamiaru.
Pomylily się pani towarzystwa.Tutaj jest forum dyskusyjne polonii.net,nie grono pani znajomych.
Co jest normalne wśród pani przyjaciół,gdzie indziej może uchodzić za brak kultury.
Co jest normalne dla pani,dla mnie może być degeneracją i jeśli w dyskusji publicznej nie potrafi pani liczyć się ze swoimi slowami to nie powinna pani zabierać glosu przed pobraniem przynajmniej kilku lekcji w szkole dobrych manier.
Same szczere chęci popisania się na polu spekulacji finansowych nie usprawiedliwia pani spekulacji osobistych w stosunku do mojej skromnej osoby.
A ordynarnym potrafi byc każdy.Ja również.
Ja tez nie należę do ludzi ktorzy pozwolą sobie w kasze dmuchać,więc steku wyzwisk przemycanego pod etykietka szczerości tolerować nie mam zamiaru.
Pomylily się pani towarzystwa.Tutaj jest forum dyskusyjne polonii.net,nie grono pani znajomych.
Co jest normalne wśród pani przyjaciół,gdzie indziej może uchodzić za brak kultury.
Co jest normalne dla pani,dla mnie może być degeneracją i jeśli w dyskusji publicznej nie potrafi pani liczyć się ze swoimi slowami to nie powinna pani zabierać glosu przed pobraniem przynajmniej kilku lekcji w szkole dobrych manier.
Same szczere chęci popisania się na polu spekulacji finansowych nie usprawiedliwia pani spekulacji osobistych w stosunku do mojej skromnej osoby.
A ordynarnym potrafi byc każdy.Ja również.
Poza tym proszę nam tutaj nie kłamać w żywe oczy -15 lat temu nie zapłaciła pani za swoję działkę
równowartości dzisiejszych 100 000 zł.
Nie trafiła pani na grono niedoinformowanych idiotów.
równowartości dzisiejszych 100 000 zł.
Nie trafiła pani na grono niedoinformowanych idiotów.
-
eljotka1
Czy ma Panu zeskanować dokumenty z kwotą jaka zapłaciłam 15 lat temu za moją działkę?
Jest Pan śmieszny!
Wspólczuje Pana znajomym ...no chyba,że są pańskiego pokroju.
żegnam
Jest Pan śmieszny!
Wspólczuje Pana znajomym ...no chyba,że są pańskiego pokroju.
żegnam
Byłbym smieszny gdybym traktowal pani zapewnienia na poważnie.
To pani jest smieszna wmawiając nam iz w 1995 roku,przy owczesnym ryku nieruchomości,ówczesnym
rynku pracy,ówczesnej sytuacji ekonomicznej Polski i ówczesnym popycie na dzialki rekreacyjne na czystym wygwizdowie cena pani słynnej działki wynosiła ponad $40 000,czyli 100 000 złotych polskich z orłem w koronie.
To pani jest smieszna wmawiając nam iz w 1995 roku,przy owczesnym ryku nieruchomości,ówczesnym
rynku pracy,ówczesnej sytuacji ekonomicznej Polski i ówczesnym popycie na dzialki rekreacyjne na czystym wygwizdowie cena pani słynnej działki wynosiła ponad $40 000,czyli 100 000 złotych polskich z orłem w koronie.
Ten sam rejon,nieco na północ.Blisko 2ha zarośniete lasem,drewniana rudera 75m kw.Przez środek przeplywa rzeczka.
Cena; niecałe 130000 zł polskich.
Cena; niecałe 130000 zł polskich.
to rzeczywiscie Hameryka musi byc krajem wielkich mozliwoscipipek pisze:Napisałem że dla mnie w Ameryce to wygląda jak próba zdzierstwa ponieważ za kilka tysięcy dolarów mogę sobie tutaj kupić pięknie polożona działkę,w prawdziwej dziczy,bez perspektyw bycia ogrodzonym przez sąsiadów w ciągu kilku lat,kiedy to widoki szlag trafi a pozostanie smutna rzeczywistość użerania się z przemądrzałymi sąsiadami posiadającymi nadmiar ambicji i energii..
gdy za pensje kasjerki w supermarkecie w CH mozna nabyc taka posiadlosc
szkoda, ze z wizami US robi takie wielkie halo...