babulenie

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
pomorzak

Re: babulenie

Post autor: pomorzak »

godzilla pisze:tak, masz kupe racji w tym ustepie galwas...
nienawidze cie z powodu twojego Renault...
i jestem glupi...
lepiej ci teraz?
zeby to bylo jeszcze szczerze to by bylo swiatelko w tunelu ale jakos to tak nie wyglada choc mowia ze nadzieja umiera ostatnia a skoro jest dla niego niczym matka to moze przed smiercia sie nad nim zlituje choc i to nie koniecznie bo skoro on beznadziejny to moze jednak ona pierwsza
godzilla

Post autor: godzilla »

pomorzak pisze:o to to to to wlasnie
mnie tez szpetnie przezywa ze nie mam Daci
bo kto ma dacie podobno ma odwage
i ja sie moge z tym zgodzic bo strach tym jechac
ale sa tacy co lubia ryzykowac zyciem swoim i swoich najblizszych
bo najczesciej najmocniej poszkodowany ten co siedzi obok bohaterskiego posiadacza Daci
swego czasu chinczyki chcieli wejsc ze swoim samochodem na niemiecki rynek i zagrozic Daci
i potrzebowali jeszcze odwazniejszych posiadaczy bo przy nich to Dacia byla ostoja bezpieczenstwa
niektorzy to tu widze sr.aczki dostaja z powodu tego ze maja dziadowskie niemieckie samochody...
godzilla

pomorzak pisze:zeby to bylo jeszcze szczerze to by bylo swiatelko w tunelu ale jakos to tak nie wyglada choc mowia ze nadzieja umiera ostatnia a skoro jest dla niego niczym matka to moze przed smiercia sie nad nim zlituje choc i to nie koniecznie bo skoro on beznadziejny to moze jednak ona pierwsza
widzisz jak teraz twoje zarty wygladaja?
jak chooy z za wegla...
w tym poscie moznaby sie posmiac... a w twoim pelnym kompleksow z powodu posiadania uzywanego merca juz nie bardzo wypada bo to bedzie dyskryminacja...

rozejrzyj sie dookola... wszedzie coraz wiecej Dacii na drogach... czy to Polska, Niemcy czy Szwajcaria... ludzie sie przekonuja do jakosci za rozsadna cene...
pomorzak

godzilla pisze:
rozejrzyj sie dookola... wszedzie coraz wiecej Dacii na drogach...
stojacych bo padly
co nie powinno dziwic
i nie dziwi
a ty z zazdrosci chcesz aby inni tak samo

ja potrzebuje auto do jezdzenia a nie stania przy drodze czy w warsztacie
ale jak ty lubisz stac przy drodze to twoja przyjemnosc
godzilla

pomorzak pisze:stojacych bo padly
co nie powinno dziwic
i nie dziwi
a ty z zazdrosci chcesz aby inni tak samo

ja potrzebuje auto do jezdzenia a nie stania przy drodze czy w warsztacie
ale jak ty lubisz stac przy drodze to twoja przyjemnosc
co ty pier.dolisz?
ja przejechalem moja pierwsza Dacia 213000 km BEZ ZADNEJ AWARII NA DRODZE!
nawet gumy nie zlapalem... raz upierdzielilem tylko stacyjke bo na chama krecilem kierownica na postoju...
za 200 ojro mi w warsztacie nowa stacyjke zamontowali...

na drodze NIGDY nie mialem awarii takiej, ktora by uniemozliwiala dalsza jazde!

ty wez sie jebnij czyms w leb glabie! poczytaj sobie na forach niemieckich np. dacianer.de czy tak bardzo nawalaja niemieckie Dacie... albo na daciaklub.pl tez mozesz z pierwszej reki sie dowiedziec jak malo awaryjne sa te samochody...
a ten bedzie piardulil propagandowa sieczke, ktora wyczytal w jakims bildcajtungu bo im volkswagen placi za propagande...

a dali mnie jazda lachudro z tymi twoimi yebanymi kompleksami!
no... to w koncu powiedzialem co mysle o tym gnoju...

mysli ciul jeden ze kupilbym drugi samochod tej marki gdybym nie byl zadowolony z pierwszego... z chooyem na glowy, jak ty, sie nie pozamienialem! kupujecie te gowniane mercedesy i inny szajs bo wam tradycja i sasiedzi kaza... wstydzisz sie glabie zes biedny miedzy rownie biednymi Niemcami i dlatego strugasz idiote... az sie dziwie ze w tym wieku jeszcze ci to nie przeszlo...

kupujesz w Aldi jak sam pisales? tos dziad i nedzarz... dlatego MUSISZ miec mercedesa...

ja w Aldim nie kupuje chyba juz ponad dziesiec lat... i nie dlatego zem milioner tylko dlatego ze Aldi robi cyrk z oddawaniem MWSt... Lidl tych problemow nie robi, Kaufland tez, wiec u nich kupuje to co musze...
milionerem nie jestem i go nie udaje...
pomorzak

godzilla pisze: co ty pier.dolisz?
ja przejechalem moja pierwsza Dacia 213000 km BEZ ZADNEJ AWARII NA DRODZE!
pewnie ci placa za reklame i naciaganie kolejnych naiwniakow
dla pieniedzy wciskasz ten kit
ladnie to tak ?
tobie placa a inni cierpia
godzilla

Jaki jest sens pisac z debilem?
Przypie.rdala sie do tego ze jezdze Dacia bo chooy sobie uzywanego mercedesa dla ubogich kupil...
Przypomina mi troche mojego kolege z pracy, gdy w osiemdziesiatych jako spawacz w fabryce lodowek pracowalem...
Wilfried w wieku szescdziesieciu lat z braku roboty w Niemczech po raz pierwszy sprobowal pracy w Szwajcarii...
Spawaczem byl chooyowym ale sile mial w mordzie i wygadany byl... oczywiscie przypadlismy sobie do gustu, on wychowanek adolf h.-schule i ja syn Powstanca warszawskiego... ciagle robil sobie zarty ze mnie jako Polacke i opowiadal jak w mlodym wieku wyrzucal Polakow z jadacego pociagu z kolegami w brunatnych mundurkach...
Wilfried byl pracowity bo poza praca spawacza roznosil rowniez gazety w swoim niemieckim miescie... jego marzeniem bylo kupic sobie mercedesa... i w koncu, pracujac w Szwajcarii kupil sobie uzywanego model 190 cos tam, chyba diesel... byl szczesliwy ze on TEZ ma mercedesa i mogl juz umierac... i umarl... nosil swinska zastawke serca...
pomorzak

godzilla pisze: Przypie.rdala sie do tego ze jezdze Dacia bo chooy sobie uzywanego mercedesa dla ubogich kupil...
nie przekrecaj
to ty wmawiasz ze tylko Dacia
i jak kto ma co innego to zle
ale ja wiem ze to dla kasy
choc to zalosna profesja
to moze tak cie przydusilo
boc naciaganie i klamstwo
to nie jest chwalebne
bo ludzie cierpia
tylko dla twojego interesu
ale tobie to chyba lata
bo co tam inni jak chodzi o twoje zyski
opamietaj sie
Galwas

Post autor: Galwas »

tak, masz kupe racji w tym ustepie galwas...
nienawidze cie z powodu twojego Renault...
i jestem glupi...
No nie!
Ależ skąd! Andrzeju! Nie bierz sobie do swojego prostodusznego serca moich złośliwości!
Oczywiście, że mój Renault jest lepszy od twojej Dacii, bo ja już nigdy nie będę miał innego, lepszego samochodu.
A ten zakup 12-niego obecnie Renaulta wyjątkowo mi się jakoś w życiu udał.
Mam - wiesz - pełny luksus, kiedy raz w miesiącu wyjeżdżam do księgowej w Ajka i rozpieram się w tym wygodnym fotelu, a przy tym mam mnóstwo udogodnień - (klimatyzacja, kierownica i hamulce ze wspomaganiem, ABS, automatyczne wycieraczki, nastawiane lusterka itp. innym razem je wszystkie wyliczę, bo trudno mi utrzymać w głowie tyle technicznych wspaniałości na raz.

Ale nie martw się, bo chociaż posiadanie Dacii nie przynosi ci chwały, ale jednak jest to pojazd innej generacji (podejrzewam, że lepszej) , której ja już nie poznam.
No bo jak? I po co? Ja tylko raz w roku jadę do Polski, a co będzie w przyszłym, tego nie wiem?
Byłem już przecież na spotkaniu klasowym w Gliwicach z okazji przyjazdu mojego kumpla, u którego byłem w USA.
A jak dalej to kurdę, nie wiem..

No i ja wcale nie twierdzę, że jesteś głupi - ja ci tylko tak dokuczam, wiedząc, że żadnego nieboraku poczucie humoru nie masz, jak ci ktoś przedtem nie powie, że należy się śmiać.

Z drugiej jednak strony skłamałbym, gdybym ukrył, że piszesz tak przeraźliwie durne rzeczy, że aż się płakać chcę z tej bezbronności i bezsilności wobec tak niesłychanej głupoty.

Cholerę ci w bok!
godzilla

pomorzak pisze:nie przekrecaj
to ty wmawiasz ze tylko Dacia
i jak kto ma co innego to zle
ale ja wiem ze to dla kasy
choc to zalosna profesja
to moze tak cie przydusilo
boc naciaganie i klamstwo
to nie jest chwalebne
bo ludzie cierpia
tylko dla twojego interesu
ale tobie to chyba lata
bo co tam inni jak chodzi o twoje zyski
opamietaj sie
jestes glupim podstarzalym chooyem, ktory wierzy ze bedzie postrzegany jako ten "bogaty folksdojcz" gdy przyjedzie do Polski tym swoim gownianym mercedesikiem i postawi go na parkingu miedzy duzymi mercedesami Polakow ze wsi jego pochodzenia pod Bydgoszcza...

to TY sie przypierdalasz do mnie i do tego jakim JA samochodem jezdze!
przejrzyj no ten watek i sprawdz palancie...
Zablokowany