babulenie

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
alohilani

Re: babulenie

Post autor: alohilani »

A probowal Pan taka panie Godzilla? Wie Pan jak to smakuje i jakie jest zdrowa?
Ja probowalam podobna u nas.
Palce lizac!

Brawo Reflexie. Pizza marzenie...
godzilla

Post autor: godzilla »

moze to i smakuje tylko ze to nie pizza...
po co glupoty wypisywac ze pizza taka czy taka?
amerykanie bezczeszcza odwieczne tradycje na calym swiecie...
zoskicyc

Post autor: zoskicyc »

na obrazku widac "kanapke - kanape" na zytnim ciescie
to nie jest pizza - gut - mozna to nazwac "jadlem"
szkoda warzyw

CYC
godzilla

tylko dlaczego on to nazwal pizza?
podejrzewam ze fotke sciagnal gdzies z internetu jak wiekszosc swoich prezentowanych tutaj cudow...

normalny czlowiek, ktory chociaz raz w zyciu piekl pizze, nawet taka zamrozona z supermarketu, wie czym sie rozni pizza od kanapki...

wierzyc mi sie nie chce zeby reflex upiekl najpierw samo ciasto w tym ksztalcie, przecial je i zrobil z niego kanapke... chyba ze kupil gotowca w walmarcie czy gdzie tam kupuje gotowce...

tylko po co pisac ze to pizza???

zadawac sobie trud aby ugniesc ciasto i je upiec a potem robic z tego kanapke twierdzac ze to pizza?
bez sensu...
to jest falszywe jak wiele rzeczy od reflexa prezentowanych tutaj...
zoskicyc

Post autor: zoskicyc »

facet mieszka w polsce - to jest oczywiste
ma doste do netu - sciaga - to jasne -
vide wikipedialne definicje faktu i prawdy
podejrzany jest jedynie ten kiczowaty talerz
co dowodzi ze zdjecie jest prywatne -
wykonane i zamieszczone na necie przez jakiegos
kucharza ametora (jak tutaj popisywal sie pewien
kucharz amator pokazujac jak zrobic "calzone)
przy czym popelnil caly szereg bledow /na video)
kiedy zwrocilem na to uwage - przestal sie popisywac
moze to pamietasz

w polsce wymyslono ostatnio caly szereg dziwolagow kulinarnych
jak m.i. zurek w wydrazonym chlebie - prwade mowiac - widzialem
toto kiedys w innej formie - w kürbisie i jeszcze czyms
jeszcze raz to jest niejadalny w tej formie sandwich - niejadalny
bo do pyska nie wsadzisz z warzywami a na widelec - owszem - tak -
ale nie ukrojone wraz z chlebem zytnim zwanym przez balwana "pizza"

CYC
godzilla

ja sobie wstawilem zakwas na pelnoziarnistej mace zytniej... dzisiaj bede probowal znowu upiec z tego chleb...
jordan274

Post autor: jordan274 »

Przepraszam,a czy mieszkajac w Polsce nie mozna zrobic dobrej pizzy?, czy naprawde te wszystkie nowosci kulinarne w tym kraju sa zle,kuchnia polska jest podobno jeda z lepszych ,dlatego nie rozumiem czemu
ta krytyka...
godzilla

mozna tylko potrzebujesz do tego maki typu 00 (zero zero) zdaje sie...
taka pszenica w Polsce chyba nie rosnie... kup sobie na allegro.pl

http://allegro.pl/listing/listing.php?o ... l-1-4-0613

sorry, nie zrozumialem twojej wypowiedzi...
krytyka? a bo mnie wqrwiaja falszujace rzeczywistosc wstawki reflexa...

albo na gowno mowi cacy albo ludzi wychwala, ktorymi ja gardze, albo klamie chcac cos komus pokazac...

tu widac w prosty sposob ze w jakims celu manipuluje...

jezeli upiekl ciasto do tej potrawy to wie co upiekl... nie upiekl pizzy...
gotowego nie mogl kupic bo jarzyny za swiezo wygladaja...
nie upiekl tego, wiec to nie pizza...
to co na fotce nam pokazal w zaden sposob nie moze byc nazwane pizza...
a przeciez sie tu wielokrotnie przechwalal jaki to z niego kucharz, jaki to cudny jogurcik sobie pedzi itp...

po co wiec te durne wstawki?
mogl napisac - kupilem ciasto na pizze w aldim czy lidlu, upieklem i zrobilem sobie kanapke... podobno zdrowa bo z jarzynami... nazwalem to "pizza"... i byloby wiadomo o co chodzi...

no i do tego ON, TEN KTORY MA WSZYSTKO NAJ... a tu fotka ciemna, byle jaka... nawet gdyby robil ja swoim najnowszym s-raj-fonem marki szajsung nr. 15 to wyszlaby duzo lepiej...

to sie wszystko kupy nie trzyma... to jest niedbalosc oszusta...

to jest to samo co z ta afera reprywatyzacyjna... od poczatku sie baardzo dziwilem dlaczego michnikoidy nagle "atakuja" PO...

a oni nie atakuja tylko prowadza gre, w ktorej uczestnicza na rownych zasadach cwaniaczki z pis, tzw. PiS-dzielce... bo oni w koncu przeprowadza te reprywatyzacje i wyprowadza z Polski nastepne setki miliardow dolarow oraz zmienia strukture wlasnosci ziemi w Polsce... bedzie jak wszedzie... tylko tam to araby z rodziny saudow wykupuja wraz z chinczykami... tu tez wykupia/a wlasciwie dostana za darmo obcy... a Polacy beda musieli opuscic ziemie nalezace do nich od tysiaca lat...
bo Polska to piekny kraj... tylko niedlugo juz nie bedzie w nim miejsca dla Polakow...
jordan274

Post autor: jordan274 »

O tej mace dowiedzialem sie od Cyca ,bo pisal kiedys o niej,moja corka zawsze przywozi ja jak tylko moze dostac w danym kraju,teraz sa w Amsterdamie ,wiec moze znowu przywiezie,ja w zasadzie nie robie pizzy,a jak mam ochote to prosze corke ,oni robia swietna ,na cieniutkim ciescie,jest naprawde dobra ,mrozonej jakos nie kupuje ,a w Pizzy Hut tylko raz dalem sie skusic na jakas wegetarianska ale byl to pierwszy i ostatni raz...
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

Gdzież ja bym się osmielil sprzeczać z takimi kulinarnymi ekspertami jak godzillla, czy Cyc?
No i po przeczytaniu druzgocacej fali krytyki czuje sie winien jak przestepca, ktory zranil uczucia religijne.
Oczywiscie Reflex sie nie zna!!! Reflex wiesza nie swoje fotki!!! Swinia ma czelnosc nazwac to to pizza!!!
Czemu godzilla? Fotka wyglada z profesjonalnie? (pisze ze z netu) Wierze i dziekuje za uznanie, sam się durniu dyskwalifikujesz.

Cudna nieprawda?
Obrazek

Wszystko co Reflex tutaj wiesza, w porownaiu z wami wygląda profesjonalnie, nie dziwie sie waszej zazdrosci.
Cyc nawet z genialna przenikliwoscia ocenil. ze "placek" jest upieczony żytniej maki. Brawo!
g*** prawda. Placek jest z maki pszennej, przepis pizzy z setek osiagalnych w googlach a zdjecie jest moje robione telefonem.
Poniewaz to byla mala pizza dla jednej osoby, przecialem ja na krzyz, dlatego proporcje kawalka wygladaja inaczej.

Sprawiedliwy, ale czasem upierdliwy. ;) Nigdzie nie napisalem ze to jest tradycyjna Italian pizza, w tej chwili na swiecie w zaleznosci od kraju, jest setki nowych wariacji pizzy i nikt nie kwestionuje, tego faktu.
Czy mialem prwo nazwc to pizza? Kliknijcie na link a potem na imagres (zdjecia).
A Godzilla I Cyc to sa dwa zazdrosne, prymitywne i straszliwie glupie chooye. : )))
Kliknij:
https://www.google.com/webhp?sourceid=c ... le%20pizza
Zablokowany