Aby cieszyć się zdrowiem

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
jordan274

Re: Aby cieszyć się zdrowiem

Post autor: jordan274 »

Nie wiem czy Pan wie P.Rekin ale swieto listopadowe juz minelo i wszystkie flagi zdjeto,moze swoja Pan tez juz schowa...
jordan274

Mylenie sie jest rzecza ludzka i kazdemu sie to zdarza na tym forum rowniez i oby tylko takie pomylki byly,ja
dzis popelnilem o wiele powazniejsza {praca} i tez sie swiat nie zawalil,a tylko narazilem wszystkich na
dlugi smiech,w koncu tez zaczalem sie z tego smiac ,bo okazalo sie ,ze ta moja pomylka wszystkim przez
przypadek wyszla na dobre..
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

Widzisz Jordanie jak Twoja klikowości i obluda wyłazi z Ciebie jak szydlo z worka.
Kiedy godzilla się czepia ludzi, slow, przcinkow, literowek, a Cyc nawet jednej literki, siedzisz jak trusia po miotla.
Nie widzalem, zebyś kiedykolwiek zareagowal. Ale dopiero teraz rozumiem dlaczego tak stronniczo trzymasz z Cycem i godzilla. Jesteś tak samo fałszywy jak oni. Adwokacie pokrzywdzonych niewiniątek.
Pomylka a niewiedza i zamierzona zlosliwość to dwa rozne swiaty. Ty wspierasz i brinisz trgo drugiego,

zoskicyc

Post autor: zoskicyc »

[quote="godzilla"]chyba bieglismy pod wiatr sie ciut inaczej po angielsku pisze cycu...
troche kultury pisania by sie przydalo...
-----------------------------
ja nawet w jezyku polskim popelniam bledy
i to jakie!
wiem
nie lubie korygowac zapisanego

CYC

wystarczy ze
ktos poprawi
jordan274

To nie jest obluda ,tylko takie czepianie sie tego ,ze ktos robi takie czy inne bledy nie ma zupelnie sensu,Panu
sie to tez czesto trafia i nikt specjalnie nie zwraca na to uwagi,a to ciagle Godzilla jest glupi ,Jordan jest
obludny i jeszcze jakis tam,nie mowiac o Cycu,ktory dostal juz wszystko ,co mozliwe,wlasciwie to sie stalo norma na tym forum i chyba wiekszego wrazenia juz na nikim nie robi,a to ,ze Pan ma takie zdanie o tym i o owym to juz panska sprawa,a to czy ktos jest falszywy ,czy nie ,to nie Panu sadzic.
jordan274

A Ty sie Cycu nie tlumacz ,bo kazdemu sie to zdarza,jezeli tekst ma sens,to czy jest tam jakis blad ,czy go nie ma to wlasciwie sa drobiazgi,owszem mozna czasem kogos poprawic ale robic z tego wielka sprawe i obrazac ,to
juz jest kompletna bzdura, no coz ,sa ludzie ,ktorzy z wszystkiego robia problem.
godzilla

Post autor: godzilla »

ja cyca czasem poprawiam aby mu pokazac ze czytam z uwaga to co on tworzy...
;)
wiara i s

Post autor: wiara i s »

Panusie to tez czesto trafia i nikt specjalnie nie zwraca na to uwagi,a to ciagle Godzilla jest glupi ,Jordan jest obludny i jeszcze jakis tam,nie mowiac o Cycu,ktory dostal juz wszystko ,co mozliwe,wlasciwie to sie stalo norma na tym forum i chyba wiekszego wrazenia juz na nikim nie robi,a to ,ze Pan ma takie zdanie o tym i o owym to juz panska sprawa

No P.J

Pojehal rzesc wasci po bandzie :lol:

Fajnie tu jak na basenie plywackim rurzne style plywania

Ja osobiscie preferoje freestyle
wiara i s

Post autor: wiara i s »

P.R

Dzieki za przypomnienie to tak jak wczoraj a to juz tyle lat chyba 30?

wspomnienia jak bylem piekny I mlody

zostalem tylko piekny :lol:
alohilani

Post autor: alohilani »

Fypadaloby siem zastanowidz skond to wszycko siem bieze.
Ja tak se miarkoje, ze to s tego zaczepiania innyh i szokania tzw. goza wszendzie.
Jak to josz napisalam w innym dziale.
O kreatywnosci i pewnej cerze charakteru.
Zablokowany