babulenie

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
alohilani

Re: babulenie

Post autor: alohilani »

Ublizylabym sobie odpowiadajac na ten stek bzdur, do tego improwizowanych cyca.
Musi byc caly czas nawalony za przeproszeniem w cztery d..y, zeby takie cuda wypisywac.
To juz trwa prawie dwa lata, wszystko ma swoje granice.
Wypadaloby wykonac telefon do jego zony. Powaznie sie nad tym zastanowie...
alohilani

Mysle, ze taka okazja zdarzy sie Pomorzaku wczesniej czy pozniej.
Napic sie z kims, to nie znaczy nawalic sie za przeproszeniem jak swinia,
jak to uwaza jeden z elokwentych uczestnikow tego forum.
Dla mnie maly kieliszeczek, do tego duza szklanka wody z lodem, aby rozcienczyc, no i oczywiscie zagrycha.
Dla Ciebie i dla towarzystwa skolko ugodno!
Przy nie domykajacej sie zastawce i leku branym od lat dla mojego bezpieczenstwa, rzadko pozwalam sobie
nawet na kieliszeczek. Ostatni byl z rok temu, tez dla towarzystwa, tez z duza iloscia wody.

Tak, gadzina kasliwa, a jaka paskudna! Duzo szkody narobila.
Pewnie trzeba bedzie wziac ten specjalny lek w zastrzykach z duzymi skutkami ubocznymi,
aby to wszystko zatrzymac. Zagladanie na forum mi w tym nie pomoze, ale zaszkodzi.
Musze jeszcze raz domagac sie usuniecia z forum, usuniecia profilu,
jesli sobie nie zycze tu figurowac. Wtedy nie bedzie tu mnie i nie bedzie zaczepek
sklerotycznego dziada sekutnika z zaawansowana schizofrenia. To chyba niemozliwe,
zeby normalny czlowiek mogl posiadac tak niezmierzone poklady tzw. sku.wysynstwa.
A moze to i jedno i drugie razem wziete?
Probowalam do tej bestii wyjsc z tzw. miloscia, tzn. wybaczyc to co uczynila mi zlego, nawet dostala buziaka w policzek na zgode. I co, ano wzmogla swoja podla dzialanosci dwukrotnie albo trzykrotnie.
Tylko calkowite odejscie z forum moze pracowac.
Bede sie domagac dotad, az ten cel osiagne.
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

Nic dodać nic ująć.Ten zeszmacony czlowiek przechodzi samego siebie i wszystkie granice przyzwoitości.
On i jego gnój, powinien być przez wszytkich zignorowany. To nie Ty powinnaś prosić o usuniecie Twojego nicka, powinnismy solidarnie zdecydowanie zażądać usunięcia go z Forum. Jeśli nie pomoże, jeśli zdecydujesz się odejść ja na pewno odejdę z Toba.
Aloha nie jesteś sama, cala reszta (mam nadzieje) przyzwoitego forum , każdy normalny człowiek jest z Tobą.
godzilla

Post autor: godzilla »

Reflex pisze:Nic dodać nic ująć.Ten zeszmacony czlowiek przechodzi samego siebie i wszystkie granice przyzwoitości.
On i jego gnój, powinien być przez wszytkich zignorowany. To nie Ty powinnaś prosić o usuniecie Twojego nicka, powinnismy solidarnie zdecydowanie zażądać usunięcia go z Forum. Jeśli nie pomoże, jeśli zdecydujesz się odejść ja na pewno odejdę z Toba.
Aloha nie jesteś sama, cala reszta (mam nadzieje) przyzwoitego forum , każdy normalny człowiek jest z Tobą.
O, reflex chce w koncu stad odejsc... to dobry znak...
Tyle ze to jak zwykle puste obietnice...

No i po co to wspominanie o wlasnych ulomnosciach?
Sie choruje to sie choruje, sie umiera go sie umiera....

Ci co stad odeszli, odeszli w ciszy, bez robienia awantur i powolywania sie na swoje choroby po to aby innym nawtykac...
Jeden nawet poprosil o wybaczenie swoich bledow...

A tu plucie jadem i prosba o bonusy... bo sie choruje...

A przeciez wszyscy chorujemy..

Zdrowia zycze mimo wszystko i nawoluje do zachowania rozsadku... branie udzialu w kòrewskich gierkach reflexa nie spowoduje nic dobrego....
alohilani

No i co z tego, ze wszyscy chorujemy?
Ja sie nie wstydze o tym napisac.
Zarzuca sie mi pisanie pod wplywem, a ja w ogole nie pije, bo nie powinnam,
a potem taki forumowy idiota zgrzed od tego improwizuje i zmysla cuda.
Ilez jeszcze tego sku.wysynstwa mozna zniesc?
To juz niedlugo bedzie dwa lata!!!!
Stres zwiazany z ciaglym zaczepianiem mnie klamstwem i jego imprwizacja.
Jego bawi krzywda wyrzadzana w ten sposob drugiemu czlowiekowi.
Nieslychane!
Szufladkowanie wg wlasnego widzimisie, wkladanie do szufladki swojego wroga,
nie dlatego, ze ja tam sie nadaje, ale ze ten wkladajacy chce mnie na sile
tam wlozyc.
Poslugiwanie sie mna w walce ze swoim "wrogiem" jest ogromnym sku.wysynstwem!!!
Ja z Reflexem, jak z kazdym innym uczestnikiem forum, moge miec wspolne poglady
na dane tematy, ale moge miec takze rozne. I to jest OK.
Obydwaj wciskacie mnie do szufladki Reflexa, a ja powinnam miec swoja i tylko dla siebie.
Czego chcecie? Chcecie uzyc mnie do dokuczenia jemu?
Czy wy jestescie normalni?
PRZECIEZ JA JESTEM ZYWYM CZLOWIEKIEM, KTORY MYSLI I CZUJE!!!
NIe drewniana lalka ani kukla, ktora mozna grac!
To co robicie na forum jest nieludzkie, niedopuszczalne i za to to forum powinno byc juz dawno zamkniete, za
nieludzkie psychologiczne znecanie sie nad innymi ludzmi. Ja nie jestem jedyna osoba, ktorej to robicie. Robicie to Panu Spawiedliwemu. Ale moderator jesli sie w ogole pojawi to musi tez byc cos nie tego, ze w ogole forum nie moderuje. Co najwyzej kiedys zamykal watek, aby ten co go atakowano juz nie mogl sie obronic.
Zamknie watek, dopusci do tego, ze zamkniete zostanie takze forum, ale forum nie moderuje.
Ile razy zglaszalam zaczepne lub obrazliwe post'y. Moderator nic nie robil, kazal pisac do administracji.
Jak w ogole takie forum moze istniec bez moderatora? A jesli jest taki, to wyraznie widac, ze ja/jego rowniez bawi przemoc wobec innych, poniewaz w ogole nie reaguje na przemoc tu panujaca.
Jesli to forum potraktowac jako dom, do ktorego sie zaglada, czyli zrobic takie porownanie, to postepowanie wobec mnie powinno byc uznane za tzw. domestic violence (psychological abuse) i obydwaj powinniscie siedziec, cyc powinien dostac dozywocie bez mozliwosci porozumiewania sie z innymi ludzmi tak w mowie jak i w pismie zamiast obciecia jego wrednego jezyka.
Obydwaj jestescie wobec prawa przestepcami wobec mnie.
To juz prawie dwa lata, dwa dlugie lata!!!
Obudzcie sie dupki zaslepione nienawiscia do innych, pantoflarze, ktorzy sluzycie zonom za podnozki, zeby nie zostac odstawionymi od "zlobu", a znajdujecie ujscie swoich frustracji w bezkarnym gnebieniu innych na tym wlasnie forum. Obudzcie sie!!!
Tam z drugiej strony siedzi przed ekranem zywy czkowiek, kobieta, na ktroa wylewacie wiadra pomyj tylko dlatego, ze potrafi wam w oczy to co mysli i czuje, ktora nie zgadza sie na szufladkowanie, na granie w szachy jako piokniem jej osoba, na ustawianie schizofrenicznego teatru i ustawianie jej w roli jaka nia szalony rezyser obsadzi. Ona sie na to nie zgadza!!! To zywy czlowiek, a nie kukla ani pionek!!!!
I ONA MA DO TEGO PRAWO!!!
alohilani

No i co z tego, ze wszyscy chorujemy?
Ja sie nie wstydze o tym napisac.
Zarzuca sie mi pisanie pod wplywem, a ja w ogole nie pije, bo nie powinnam,
a potem taki forumowy idiota zgrzed od tego improwizuje i zmysla cuda.
Ilez jeszcze tego skur.wysynstwa mozna zniesc?
To juz niedlugo bedzie dwa lata!!!!
Stres zwiazany z ciaglym zaczepianiem mnie klamstwem i jego imprwizacja.
Jego bawi krzywda wyrzadzana w ten sposob drugiemu czlowiekowi.
Szufladkowanie wg wlasnego widzimisie, wkladanie do szufladki swojego wroga,
nie dlatego, ze ja tam sie nadaje, ale ze ten wkladajacy chce mnie na sile
tam wlozyc.
Poslugiwanie sie mna w walce ze swoim "wrogiem" jest ogromnym skur.wysynstwem!!!
Ja z Reflexem, jak z kazdym innym uczestnikiem forum, moge miec wspolne poglady
na dane tematy, ale moge miec takze rozne. I to jest OK.
Niech forumowy gad sie nie wtraca do wszystkiego i niech
dodatkowo nie szkodzi.
Obydwaj wciskacie mnie do szufladki Reflexa, a ja powinnam miec swoja i tylko dla siebie.
Czego chcecie? Chcecie uzyc mnie do dokuczenia jemu?
Czy wy jestescie normalni?
PRZECIEZ JA JESTEM ZYWYM CZLOWIEKIEM, KTORY MYSLI I CZUJE!!!
To co robicie na forum jest niedopuszczalne i za to to forum powinno byc juz dawno zamkniete, ze
nieludzkie psychologiczne znecanie sie nad innymi ludzmi. Ja nie jestem jedyna osoba, ktorej to robicie. Robicie to Panu Spawiedliwemu. Ale moderator jesli sie w ogole pojawi to musi tez byc cos nie tego, ze w ogole forum nie moderuje. Co najwyzej kiedys zamykal watek, aby ten co go atakowano juz nie mogl sie obronic.
Zamknie watek, dopusci do tego, ze zamknie takze forum, ale nigdy uczciwie forum nie moderuje.
Ile razy zglaszalam zaczepne lub obrazliwe post'y. Moderator nic nie robil, kazal pisac do administracji.
Jak w ogole takie forum moze istniec bez moderatora? A jesli jest taki, to wyraznie widac, ze ja/jego rowniez bawi przemoc wobec innych, poniewaz w ogole nie reaguje!!!
Jesli to forum potraktowac jako dom, do ktorego sie zaglada, czyli zrobic takie porownanie, to postepowanie wobec mnie powinno byc uznane za tzw. domestic violence (psychological use) i obydwaj powinniscie siedziec, cyc powinien dostac dozywocie bez mozliwosci porozumiewania sie z innymi ludzmi tak w mowie jak i w pismie.
Obydwaj jestescie wobec prawa przestepcami wobec mnie.
To juz prawie dwa lata, dwa dlugie lata!!!
Obudzcie sie tumany zaslepione nienawiscia do innych, pantoflarze, ktorzy sluzycie zonom za podnozki, zeby nie zostac odstawienie od "zlobu", a znajdujecie ujscie swoich frustracji w bezkarnym gnebieniu innych na tym wlasnie forum. Obudzcie sie!!!
Tam z drugiej strony siedzi przed ekranem zywy czkowiek, kobieta, na ktroa wylewacie wiadra pomyj tylko dlatego, ze potrafi wam w oczy to co mysli i czuje, ktora nie zgadza sie na szufladkowanie, na granie w szachy jako pioniem jej osoba, na ustawianie schizofrenicznego teatru i ustawianie jej w roli jaka nia szalony rezyser obsadzi. Ona sie na to nie zgadza!!! To zywy czlowiek, a nie kukla ani pionek!!!
I MA DO TEGO PRAWO!!!
zoskicyc

Post autor: zoskicyc »

O, reflex chce w koncu stad odejsc... to dobry znak...
Tyle ze to jak zwykle puste obietnice...
--------------------------------------------------------
N razy byla zapowiedz
dlaczego?
nie dorosl wiec sie obraza
ale slowa nie dotrzymal nigdy
niech sobie tu zyje i wypluwa
stress pomyjaka skomplexialego
dzieki temu tylko egzystuje /fizycznie/

CYC

"lady" nie czytam - przypuszczam
ze wyciera /na sucho/ gary po
zmywaku intelektualnym -
fizycznie istnieyacym
capito?

CYC
pomorzak

Post autor: pomorzak »

alohilani pisze:Mysle, ze taka okazja zdarzy sie Pomorzaku wczesniej czy pozniej.
I ja mam taka nadzieje a jesli nie to i tak w moich myslach juz sie wielokrotnie spotkalismy.

Trawestujac slowa Marii Czubaszek mozna powiedziec ze wszyscy ludzie sa dobrzy tylko po niektorych tego nie widac. Uwazam ze dobre slowo i cieple podejscie do drugiego czlowieka jest bezcenne nawet wtedy gdy sie wydaje ze to nie ma sensu.
Twoje cieple pozdrowienia sa tego wlasnie przykladem bo moze nie wszystkim ale kulku osobom sprawiaja przyjemnosc.
Moje podejscie jest takie ze nie wymagam od innych wiecej niz od siebie a czesto nawet nie az tak wiele.
Uwazam ze kazdy czlowiek ma w sobie wiele dobra, tylko ze nie zawsze potrafi dopuscic je do glosu.
Kazdy usmiech, cieple slowo i mysl sa darem dla innych i nie od nas zalezy czy zostana one przyjete i to musimy zaakceptowac.
Kazdy usmiech, cieple slowo i mysl sa darem i dla nas samych bo wracaja do nas wzmocnione przez tych ktorzy je przyjeli.

Niezaleznie jaka decyzje podejmniesz miej swiadomosc ze twoje cieplo dotarlo do tych ktorzy chcieli je przyjac.
Powodzenia
zoskicyc

Post autor: zoskicyc »

wiec

pozdrawiam wszystkich
ktorzy sa
ktorych nie ma
ktorych nie bedzie
ktorzy odchodza
acz nie odejda
ktorzy tu nigdy
nie przyjda
pozdrawiam tez
pana boga
i slonia bambo

te pozdrowienie
przypominaja
slodzenie cukru
miodem

CYC

odnosze wrazenie ze wreszcie
poznaliscie siebie
tak trzymac

bo mozna
zapomniec
godzilla

Post autor: godzilla »

A ja uwazam ze przesadzasz, wrecz histeryzujesz....
Ty ublizasz cycowi czesto... on tobie raczej nie ubliza... on byc moze zbyt czesto pamieta o tym ze tu jestes...
Tobie pewne rzeczy wolno, innych nazywasz przestepcami...
Troche to dziwne... jesli pobyt na forum ci szkodzi to powinnas sobie zrobic przerwe na jakis czas...
Myslisz ze chamskie debilizmy reflexa tez po nas splywaja jak woda po kaczce?
Zablokowany