babulenie

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
pomorzak

Re: babulenie

Post autor: pomorzak »

cosik cicho sie zrobilo na forum
wszystko czeka na rozwoj sytuacji

a na fejsie bezposrednia transmisja z sejmu i krakowa i warszawy

zobaczymy co bedzie do rana bo zaczynaja sie przeszeregowania

zaczna wynosic poslow z sejmu ?
pomorzak

Obrazek
pomorzak

Godek
wasi wolaja
Niedzielna demonstracja Klubów "Gazety Polskiej" przed Pałacem Prezydenckim szybko przerodziła się w wiec poparcia dla rządu z udziałem czołowych polityków PiS. - Jeśli będzie trzeba, nie zawahamy się - mówił wiceszef PiS Joachim Brudziński

Kluby „Gazety Polskiej” przyszły przed Pałac Prezydencki w niedzielne popołudnie. Demonstracja miała być wyrazem „poparcia dla legalnie wybranej władzy” „w obronie demokracji w Polsce”.
Gliński: Komuś zależy na tym, żeby Polska nie mogła rozwijać się w spokoju

Na demonstracji był od początku wicepremier i minister kultury Piotr Gliński. Zapewniał, że Polska jest wolnym i demokratycznym krajem: – Jesteśmy państwem stabilnym i odpowiedzialnym. Mamy poparcie milionów obywateli. Polska demokracja nie jest zagrożona w najmniejszym stopniu. Polskie media są wolne. Polscy politycy mają prawo głosu w Sejmie, poza Sejmem, w całej Polsce. Demokracja rozwija się w sposób zupełnie normalny.

– Komuś zależy na tym, żeby Polska nie mogła rozwijać się w spokoju. Żebyśmy w Polsce nie mogli spędzać spokojnie świąt Bożego Narodzenia. Żeby prowokować, żeby polska polityka oparta była jedynie na złych emocjach i na nienawiści. My się z tym nie zgadzamy. My chcemy stabilności i wolnej demokratycznej Polski – krzyczał Gliński.

Tłum skandował: ''Wolna Polska!'', ''Bóg, Honor i Ojczyzna!'', ''Wolne media, wolna Polska!'', ''Wolne media bez ubeków!'', ''Jarosław! Jarosław!''.

– Ten spór w Polsce dotyczy tego, czy będziemy mieli szanse rozwojowe. Czy Polska będzie mogła się rozwijać i czy będziemy mogli tworzyć nasz polski dom w spokoju i dla szczęśliwości naszych polskich rodzin. O to w tym sporze chodzi. Polska potrzebuje demokracji. I to wy jesteście solą tej demokracji. To dzięki wam Polska się zmienia. To wy jesteście prawdziwym polskim społeczeństwem obywatelskim – stwierdził Gliński. – Nie ulegniemy żadnym prowokacjom. W ostatnim czasie prowokowano nas codziennie. My się temu przeciwstawiamy. Będziemy dalej, odpowiedzialnie, ale stanowczo, prowadzili nasz kraj ku rozwojowi.
to jak za dawnych czasow
my mamy ich gdzies
a oni nas i tak kochaja i beda uszczesliwiac
pomorzak

panie jordan
odwagi
nie wszystkim i nie zawsze mozna zrobic dobrze

godek i cyc widza swiat inaczej
ale to nie powod abysmy patrzyli ich oczami

kazdy z nas ma prawo widziec po swojemu

walic jak w kaczy kuper
pomorzak

kurde
odmlodzilem sie o pare latek

polska to wspanialy kraj
bo policja ochrania zwyklego posla
jakby byl prezydentem

mam nadzieje ze tak beda wszystkich poslow eskortowac

tych w sejmie to pewno nawet delikatnie wyniosa
pomorzak

pomorzak

Galwas daj glos
bo tu wszyscy
czekaja i boja sie cos powiedziec

kurde i dal noge

ja wiem ze w realu prezes
a internecie cyc i godzil
ale to jeszcze nie powod aby nabierac wody w usta

dzisiaj sobie potelefonowalem ze znajomymi i rodzina w polsce
kurde
oni widza to tak samo jak ja
walic w kaczy kuper
pomorzak

Obrazek
Galwas

Post autor: Galwas »

A dla mnie to jest bardzo proste!
Dawniej żydzi zatruwali studnie katolikom, a dzisiaj zatruwają pobożne widomości Kurskiego!
Nic dziwnego, że można odbierać TVN, ale nie można słuchać prawdy TVP!

To jest jednak wojna polsko - polska, o której ja już wiedziałem z dzieciństwa.
Opowiadał mi ojciec, że jego teściowa głosowała bodajże za Piłsudzkim czy też odwrotnie, (może chodziło o Dmowskiego),tylko dlatego, żeby dziadek nie mógł mieć racji.

Wydaje mi się, że trzeba się pocieszyć letnim - z natury - charakterem Polaków. Na ogół Polacy kłócą się tylko o pozory, a niczego innego nie mają na myśli (nie pamiętam, kto to powiedział, że "otwarte drzwi, to rzecz nie do przekroczenia przez Polaka").

W każdym razie nie dramatyzujmy! Nawet zamachy stanu w Polsce były zawsze pomyślne i pokojowe. Podczas gdy w innych krajach lała się prawdziwa krew, to Polacy nie mogli się nigdy porozumieć, o co właściwie im chodzi.

Na nasze szczęście płycizna kłótni między rodakami, doprowadza tylko co najwyżej do bijatyk na weselach, lub dziur w głowach, ale na szczęście niczego nie oznacza.

Ilekroć natomiast Polacy mierzą się z jakimś narodowym problemem, to załatwia to za nich "obca się siła i przemoc" i nie warto się nad tym zastanawiać.

Wracając do tematu, to faktycznie nie ma o czym mówić. Kartofel jest z nie z ziemi, ale z tego go boli, ale wszystkim się wydaję, że to jest patriota, na miarę naszego misia.

Należy go po prostu zastrzelić.
godzilla

Post autor: godzilla »

jordan274 pisze:Panie Godzilla ,niech sie Pan zlituje,ja nie jestem ani Nasi ani Wasi,ja bym chcial ,zeby ludzie zaczeli
rozsadnie myslec,ja chce miec troche swietego spokoju i prosze niech Pan nie prorokuje ,bo mysle,ze nikt ,zdrowy na umysle nie chce tu przelewania krwi, wiem ,ze sa to moze pobozne zyczenia ale zycze
wszystkim lepszego jutra .
nie ma i nie bedzie "swietego spokoju"...

popatrz jak oni (wasi?) walcza... nawet tu na forum oni dzialaja w ten sam chamski sposob...
zawsze byles milosnikiem kaczyzmu
ten sam jeszyk i ta sama retoryka
dawniej skandowales z komuna teraz z pisem
no takie juz masz sympatie
na szczescie kundlizm nie jest zarazliwy wiec twoje poszczekiwanie jedynie moze rozbawic
ta qrwa komunistyczna i folksdojcz pomorzaczek pisze takie teksty, WIEDZAC, ze NIGDY nie bylbym w stanie popierac komunistow...
slow faktycznie brudzinski uzywal podobnych mowiac o "warcholstwie"... to wszystko co zauwazylem...

moim zdaniem to powinni rozpedzic to wszystko w pis-du armatkami wodnymi i gazem lzawiacym...

to ma byc jakas namiastka demokracji? tu walcza jakies dwie mafie, jedna amerykanska a druga chooynijo-rosyjska... ta druga teraz protestuje na ulicy...

do chama-pomorzaka...

zwolennikiem "kaczyzmu" bylbym w jednym przypadku - gdyby kaczynski doprowadzil bandytow do celi i przekrecil klucz w drzwiach na dlugie lata... niestety zbrodniarze i bandyci chodza dalej w glorii autorytetow moralnych... czyli kaczynski jest tego samego sortu... lub podobnego tylko z innej parafii...
Zablokowany