babulenie
-
sprawiedliwy
Re: babulenie
Jakub Sieńczyk (FB)
Wczoraj o 00:06 · Warszawa, Województwo mazowieckie, Polska ·
Wczoraj o 00:06 · Warszawa, Województwo mazowieckie, Polska ·
Godzilgodzilla pisze:
zwolennikiem "kaczyzmu" bylbym w jednym przypadku
ty nie tylko jestes zwolennikiem ale i prawdziwym kaczysta.
Dzialasz jak twoj wodz na kaczych lapach.
Wczoraj jakos juz sie nie usmiechal szyderczo gdy stanal oko w oko z efektami swojej dzialalnosci.
Kundlizm i nic wiecej.
jakimze fanatycznym idiota trzeba byc aby z jakiejs fotki wyrwanej z kontekstu, niewyraznej, zamazanej, tworzyc jakies fantastyczne teorie...pomorzak pisze:Godzil
ty nie tylko jestes zwolennikiem ale i prawdziwym kaczysta.
Dzialasz jak twoj wodz na kaczych lapach.
Wczoraj jakos juz sie nie usmiechal szyderczo gdy stanal oko w oko z efektami swojej dzialalnosci.
Kundlizm i nic wiecej.
takim idiota jestes ty pomorzaku...
po drugie to was ukochany wodz, führer komorowski wam pokazal jak to zgoda buduje wysmiewajac sie z przestraszonej kobiety, ktorej w twarz jakies bydlo wykrzykiwalo ze pojdzie siedziec czy ze ja powiesza... führer komorowski stwierdzil ze go to radowalo gdy widzial wystraszona kobiete...
widac jak to zbydlecone stado fanatykow dziala... takim bydleciem jestes rowniez ty pomorzaku...
gdy PO wyslalo policje aby spacyfikowala redakcje, odbierala komputery to jakos nikt nie protestowal z tych "waszych" ze zagrozona jest demokracja czy prawo do informacji...
teraz wydzieracie ryje ze gdy w Polsce sie ucywilizuje dostep dziennikarzy do informacji z Sejmu, na podobienstwo tego jak to jest zorganizowane w cywilizowanych europejskich krajach to mordy drzecie jakby wam koryto odbierano...
trzymaj swoja morde w swoim korycie pomorzaku... bydlakiem zawsze byles i takim tez zdechniesz...
ja komentuje wydarzenia polityczne, ty sie przypier.dalasz do mnie i mnie oceniasz, doprawiasz mi gebe, ty wiesz, ty masz prawo do tego... a jestes i pozostaniesz glupim chooyem, nawet jezdzac nowszym i wiekszym mercedesem podczas gdy ja pewnie przy Dacii pozostane...
"pomorzak"]panie jordan
odwagi
nie wszystkim i nie zawsze mozna zrobic dobrze
godek i cyc widza swiat inaczej
ale to nie powod abysmy patrzyli ich oczami
kazdy z nas ma prawo widziec po swojemu
walic jak w kaczy kuper
---------------------------------
pomylka panie pomorzask
ja tez widze i slysze
tylko nie wydzielm
wyziewow na tego czy owego
bo to nie o to chodzi
wielokrotnie pisalem ze nie ma
sie czermu dziwic ze w pl jest tak a nie
inaczej!!!
to spoleczenstwo wincie - bo ngdzies ca
20 % sprzeciwia sie rzadom kaczora
zeszta jest za i podziwia
wiec
zamiast biadolic - insynuowac ze
widze swiat inaczej lepiej pomowic
o przyczynach a nie tylko o skutkach
zidiocialego -glupkowatego spoleczenstwa
jeszczer raz podkreslam
rzady ktore maja miejsce w polsce sa
skutkiem tepego spoleczenstwa - zas
dzisiejszy rzad kaczz kaczynskicvh jest
tego tylko symbolem i wykladnikiem
na pana miejkscu bylbym ostrozniejszy
z podobnymi insynuacjami jakie pan pod
moim adresem produkuje
niechze pan powroci do moich ostatnich
wpisow na temat stanu polski i uwznie
przeczyta
moze tez
zechce zmienic pan poziom umyslowy
przecietnych polakow -szczegolnie z pl B i C
polska
od 1945 nigdy nie miala rzadu - rzadow
tylko chalastre fanatykow pracych do wladzy
powrot po czesci polski szlacheckiej
ipowrot do PRL II - tak ja to widze
CYC
odwagi
nie wszystkim i nie zawsze mozna zrobic dobrze
godek i cyc widza swiat inaczej
ale to nie powod abysmy patrzyli ich oczami
kazdy z nas ma prawo widziec po swojemu
walic jak w kaczy kuper
---------------------------------
pomylka panie pomorzask
ja tez widze i slysze
tylko nie wydzielm
bo to nie o to chodzi
inaczej!!!
to spoleczenstwo wincie - bo ngdzies ca
20 % sprzeciwia sie rzadom kaczora
zeszta jest za i podziwia
wiec
zamiast biadolic - insynuowac ze
widze swiat inaczej lepiej pomowic
o przyczynach a nie tylko o skutkach
zidiocialego -glupkowatego spoleczenstwa
jeszczer raz podkreslam
rzady ktore maja miejsce w polsce sa
skutkiem tepego spoleczenstwa - zas
dzisiejszy rzad kaczz kaczynskicvh jest
tego tylko symbolem i wykladnikiem
na pana miejkscu bylbym ostrozniejszy
z podobnymi insynuacjami jakie pan pod
moim adresem produkuje
niechze pan powroci do moich ostatnich
wpisow na temat stanu polski i uwznie
przeczyta
moze tez
zechce zmienic pan poziom umyslowy
przecietnych polakow -szczegolnie z pl B i C
polska
od 1945 nigdy nie miala rzadu - rzadow
tylko chalastre fanatykow pracych do wladzy
powrot po czesci polski szlacheckiej
ipowrot do PRL II - tak ja to widze
CYC
godzilla pisze:Fotka z ekranu mojego telewizora...
Wylączali programy TVP w czasie gdy przemawiała premier Szydło, w czasie Wiadomości...
http://wpolityce.pl/media/320075-ujawni ... i-sld-i-poUJAWNIAMY. Kluczowym rozgrywającym w spółce EMITEL, która (nie) nadaje sygnał TVP, jest Witold Graboś, człowiek bliski SLD i PO
Był członkiem PZPR, senatorem SLD, członkiem Rady Radiofonii i Telewizji. Za PO-PSL Prezesem Urzędu Regulacji Telekomunikacji. W 2016 roku wrócił do Emitela.
Do roku 2009 spółka Emitel znajdowała się na na liście firm o istotnym znaczeniu dla porządku publicznego lub bezpieczeństwa publicznego, którą sporządzała Rada Ministrów na podstawie ustawy z dnia 3 czerwca 2005 roku o szczególnych uprawnieniach Skarbu Państwa. Jednak za rządów Platformy, 18 marca 2010 roku, Sejm uchylił tę ustawę przyjmując nową, z której usunięto zapisy dotyczące infrastruktury telekomunikacyjnej. Ś.p. prezydent Lech Kaczyński nie podpisał tej ustawy. Zrobił to - i to już 12 kwietnia 2010 roku (sic!) - Bronisław Komorowski, wykonujący wówczas obowiązki prezydenta RP, który poległ w Smoleńsku. Była to jedna z pierwszych decyzji Komorowskiego, wykonana w pierwszy jego roboczym dniu na tym stanowisku.
Bo nie nie było tam ciebie kiepski aktorze, bowiem większego chama i swini, fałszywego debila jak ty nie znajdzie ze swieca Szmacenie ludzi to twój i Cyca oxygen, bez tego bysta się podusili.komorowski wczoraj go zeszmacil rechoczac nad losem zastraszonej poslanki... takiego chama i swini dawno nie widzialem w telewizji...
Gdzie byles baranie, kiedy PiS w niewiarygodny, chamski spodob gnoil przez kilka miesicy Komorowskiego?
Z tym ze Komorowski ma poczucie humoru a wy jesteście ponure przydupasy kaczora.
aby cokolwiek zmienic trzeba siegnac do przyczynzoskicyc pisze:
pomylka panie pomorzask
ja tez widze i slysze
tylko nie wydzielm
bo to nie o to chodzi
inaczej!!!
zgadzam sie z tym calkowicie
to jednak jest procesem dlugotrwalym jesli w ogole mozliwym
ze wzgledu na polska mentalnosc
te skutki jednak z ktorymi mamy tu i teraz do czynienia
wymagaja zdecydowanie szybszego dzialania
no widzisz godzilgodzilla pisze: widac jak to zbydlecone stado fanatykow dziala... takim bydleciem jestes rowniez ty pomorzaku...
ja komentuje wydarzenia polityczne, ty sie przypier.dalasz do mnie i mnie oceniasz, doprawiasz mi gebe, ty wiesz, ty masz prawo do tego... a jestes i pozostaniesz glupim chooyem, nawet jezdzac nowszym i wiekszym mercedesem podczas gdy ja pewnie przy Dacii pozostane...
jaki jestes, co i jak piszesz widza wszyscy
wiec twoje opowiadanie czegos innego i tak nie ma sensu
ja nie pisalem o tobie a o twojej postawie charakterystycznej dla kaczystow, twoje czyny mowia o tobie i ja ciebie widze przez twoje czyny
tak wiec widze kaczyste zapatrzonego w dyktatorka na kaczych lapach
a tlumaczenie ze jestes swintuchem bo inni tez takimi sa lub byli jest dosc cienkie bo stawia ci w tym samym szeregu z tymi ktorych krytykujesz i w ten sposob mowiac o nich mowisz o sobie
tak wiec odbiorca tych wszystkich twoich epitetow, wyzwisk i insynuacji jestes ty sam
jak donosza media drugi dudek chce za pomoca solidarnosci rozbijac demonstracje kodu
czy trzeba to jeszcze komentowac
ciekaw jestem ilu pociagnie za soba
co duda to wiekszy pajac
czy trzeba to jeszcze komentowac
ciekaw jestem ilu pociagnie za soba
co duda to wiekszy pajac
To nie tylko mentalność (części) spoleczeńtwa. To dlugotrwaly proses dzielenia i slócania przez PiS narodu, antagonizowanie Polaków na tle uczuć religijnych, grup społecznych, regionalnych, niemal w każdej warstwie społecznej.wspieranie moralne agresywnych ruchów nacjonalistycznych i kiboli, prowokacje i oszczerstwa. Potem wystarczylo sprawić wrazenie troski o najbiedniejszych, kupić ich obietnicami, na które państwa nie stać. Nie wiem czy kto sledzi przerażająco rosnący deficyt finansów państwa. Niektórzy udają że nie widza demontażu demokracji.aby cokolwiek zmienic trzeba siegnac do przyczyn
zgadzam sie z tym calkowicie
to jednak jest procesem dlugotrwalym jesli w ogole mozliwym
ze wzgledu na polska mentalnosc
Kaczynski i Macierewicz to przestepcy i wierzę że kiedyś drogo za to zapłacą.
A godzilla to nieprzeciętny tuman i tatarszczuk z genami mordercow, czekający na krwawe wydarzenia na ulicach Polski. Nic tylko ukręcic ten glupi leb przy samym tylku.