babulenie

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
Reflex
Kontakt:

Re: babulenie

Post autor: Reflex »

A czasu ci, kòrwa, nie szkoda?
Tak mało ci go pozostało, a ty go marnujesz na piərdoły...
Pamiętaj że gdy twoje ciało będzie ziemię gryźć to twa dusza nieśmiertelna będzie przez miliard lat cierpieć katusze w czyścu a potem w piekle...
Czego ci oczywiście nie życzę, bo pewnie i tam mnie odnajdziesz i będziesz nawiązywać jakieś pøjəbane koalicje aby mi zaszkodzić...
godzilla
Jakim trzeba być gnojkiem, żeby coś takiego napisać do drugiego czlowieka zmagającego sie z poważną chorobą? Publicznie na oczach wielu osób. Jaką trzeba byc wyzutą z ludzkich uczuć szmatą?
I komentarz nastepnej szuji nie tylko aprobujący nieludzki post swojego sojusznika, to jeszcze dolewajacy oliwy do ognia.

To nieprawda że na internecie bandyci są bezkarni. To nie prawda, ze admini nie są wspólwinni, tolerując takie zachowania. Ktoś wcześniej czy póżniej za to odpowie
jordan274

Post autor: jordan274 »

Nie wiem ,czy nie jest tradycja tego forum ,zeby od czasu do czasu znalezc sobie ofiare ,ktora mozna ujezdzac
i co z tego ,ze sa rozne reakcje przeciw,tu musi sie wyczerpac temat ,wtedy przez jakis czas jest spokoj, tu
czasem potrzebna jest duza doza cierpliwosci ale niestety nie kazdy ja ma....,Panie Sprawiedliwy ,glowa do gory...
godzilla

Post autor: godzilla »

jordan274 pisze:Nie wiem ,czy nie jest tradycja tego forum ,zeby od czasu do czasu znalezc sobie ofiare ,ktora mozna ujezdzac
i co z tego ,ze sa rozne reakcje przeciw,tu musi sie wyczerpac temat ,wtedy przez jakis czas jest spokoj, tu
czasem potrzebna jest duza doza cierpliwosci ale niestety nie kazdy ja ma....,Panie Sprawiedliwy ,glowa do gory...
Zaraz... czy ja czegoś nie wiem?
Czy ona ma podnosić wyżej głowę aby móc Cyca i mnie jeszcze wredniej zwalczać bez powodu?
Kto tu, kòrwa, kogo ujeżdża???
jordan274

Panie Godzilla ,niepotrzebnie sie Pan irytuje,tu czesto wszyscy ujezdzaja sie wzajemnie,to naprawde nie ma sensu,aSprawiedliwy nie czuje sie chyba zbyt komfortowo po takich jazdach,zreszta nikt sie nie czuje,no chyba ,ze to gruntownie olewa,a to podniesienie glowy ,to nie po to,zeby Panu cos tam,nie o to mi chodzi...
godzilla

No to po co te piərdøły o szukaniu ofiary?
Czy ja chodzę za nią i atakuję bez powodu?
To ona tu włazi i traci czas.... te cenne minuty życia...
sprawiedliwy

Post autor: sprawiedliwy »

Nieztejziemi, godzil w całej krasie!
sprawiedliwy

Post autor: sprawiedliwy »

Doprawdy godził, pojęcia nie mam o kim ty tak nieustająco myślisz i piszesz jakieś ciekawostki. Chłopie uspokój się nie jestem wrogiem...a w ogóle niebyloby tu po co zaglądać jakby przemadrego. Godzili i arcyintelektualnego Cyca tu nie było....takie dwie czarne perły są cenne, po co niszczyć....a ze z obsesyjnymi urojeniami, No cozjak brak natchnienia ....to i urojenia dobre.....powodzenia chłopcy! :geek:
zoskicyc

Post autor: zoskicyc »

ytuje,tu czesto wszyscy ujezdzaja sie wzajemnie
-------------------------------------
jordan
cos mylisz i to bardzo..................

ujezdzanie
z tym slowem sie zgadzam ale tylko w przyadku kiedy
ktos wsiadzie komus na grzbiet - capito?
jesli ktos tego ciezaru nie zaakceptuje - wowczas
go zrzuca co bywa bolesne - i taki wlasnie jest przypadek moj
nie myl jednego z drugim bo produkujesz mydlo - cos w rodzaju
"homilii" wikarego z pinczowa i wiedz ze ja do "osiodlania"nie
zapraszalem

jesli
sprawiedliwosc /co mozna sprawdziec/ bez powodu
wrzucila - co? - ciezar swego stesu na moj
grzbiet - mam prawo go zrzucic - czy tak - czy nie?
powiedzialem wyzej ze moze to byc bolesne - i to
nazywa sie "ryzyko osiodlacza" - capito?

mnie osiodlac bardzo trudno - capito?

CXC
jordan274

To jednak prawda,ze nie ma sensu odzywac sie tu,a czy ja produkuje mydlo ,czy homilie,a co to za roznica,dla
mie tu zadna,faktycznie lepiej siedziec cicho i do niczego sie nie wtracac,ok niech i tak bedzie....,zaczelo mi byc juz wszystko jedno.
godzilla

Rzuciłeś potęzne oskarżenie na nas bezpośrednio po jakimś komentarzu pierwotniaka...
Ja jego debilnych przemyśleń już dobrowolnie nie czytam...
Co on napisał że musiałeś to w nieuczciwy (z mojego punktu widzenia) sposób skomentować?
Ja nie atakuję, ja tylko pytam...
Zablokowany