Banksy
babulenie
Re: babulenie
Panie Pomorzak,chodzilo mi o to ,że to nie cyfrówka,to dość stary Nicon,ktory dostałem od siostry,kupe lat temu jak mi ukradli mojego Kodaka we Wiedniu i absolutnie nie neguje jego jakości,a jako,ze widziałem ,że zięć mój ma na niego ochotę ,więc narazie mu pozyczylem a została mi jakaś stara Minolta i cyfrowy Nicon coolpix L16 ale coś zaczyna mi trzeszczec obiektyw więc nie wiem,czy nie wysiada,na otarcie łez kupiłem cyfrowego Samsunga ST150F,maly,wygodny,zdjecia też niezłej jakości,dla mnie wystarczy.
kula karabinowa rozerwie golabka pokoju gdy trafi w nawet najlepsza kamizelke...
no i kto celuje w golebia w locie przez lunete?
to sie robi instynktownie i w zasadzie jedynie ze strzelby...
no ale jako symbol ucisnienia jednego narodu przez drugi moze byc...
Mam prośbę czy ktoś mógłby mnie poinformować jak wygląda sytuacja z tym huraganem,bo tu informacje dość enigmatyczne,a ponieważ jutro mam zamiar wracać więc wolę wiedzieć.
to jest istotne jedynie dla ladujacych samolotow... startujace maja latwiej bo musza pod wiatr...
Dzieki P.Godzilla,mam nadzieję,ze wszystko będzie ok.
P.J
Powodzenia
Nie wiatr ale jego porywy to jest problem
P.J
Tyle samo ladowan co startow
Marek
Powodzenia
P.J
Tyle samo ladowan co startow
Marek
P.G
podpadniesz P
Od lotnictwa I ladowan to ja tu jestem
podpadniesz P
Od lotnictwa I ladowan to ja tu jestem
No właśnie te porywy...,ale nie ma sprawy,juz kilka razy lecialem w takich warunkach,ze szkoda mówić ,mam jeszcze kupę godzin więc się juz nad tym nie zastanawiam,dziekuje P.Marku.
.
....
.
....
no... po faszystowsku to bedzie Windböen...wiara i s pisze:P.J
Powodzenia
P.J
Tyle samo ladowan co startow![]()
Marek