P.Pipek
Wiem ze jestes Pan obkuty
Nie za duzo
Pozdrawiam
Ja również.Pozdrawiam![]()
klamie, klamie....Vito pisze: Ale on nie kłamie, nagranie z tym paleniem czarownicy było we wszystkich , oprócz jednego, mediach. To był komentarz Rydzyka do poglądu Marii Kaczyńskiej na temat dopuszczalności aborcji.
jak napisal wuhap"ojciec rydzyk zyczyl tej czarownicy zeby splonela"
tu mozesz sprawdzic u twojego najbardziej wiarygodnego zrodla: http://wyborcza.pl/dziennikarze/1,95984,4302529.htmlTy czarownico! Ja ci dam! Jak zabijać ludzi, to sama się podstaw pierwsza
Dzisiaj dostalem wiadomoscpomorzak pisze:Wczoraj dowiedzialem sie ze siostrzeniec mojego dobrego znajomego tez byl w samolocie.
Tragedia nabrala bardziej osobistego wymiaru.
Byl tlmaczem prezydenta. Pozostawil zone i 9 letnia corke.
Ciało mojego siostrzeńca zostało rozpoznane!
Od przeznaczenia nie uciekniemy i ono kieruje naszymi losami!
Pozdrawiam Was serdecznie!
Jak donosi Katarzyna w czasie niedzielnej mszy w intencji ofiar katastrofy w Smoleńsku w przemyskiej katedrze padły słowa, które są przynajmniej niewłaściwe.nikita pisze:...sa polityczne "zupki" gotowane na plomieniach tej katastrofy z lewicy - no i rowniez z prawicy:
[youtube]http://www.alert24.pl/alert24/1,84880,7 ... CHAJ_.html[/youtube]
Chyba o innej armii tu rozmawiamy, szwej odsługujący swoje mógł sobie pozwolić na różne rzeczy, i tak po wszystkim szedł do cywila . W przypadku zawodowego to wygląda inaczej. Taki pilot mógł się postawić generałowi lotnictwa , rozkaz itp. Generał musiałby ustąpić, ale taki pilot po całej zadymie najpewniej miałby farta gdyby skończyło się na przeniesieniu do meteo na jakimś podrzędnym lotnisku wojskowym w leśnej głuszy.wiara i s pisze:
PS
P.Vito
Dawno temu wiara i s dostal rozkaz
Zazadal na pismie
Nie dostal
Zrobil ktos inny
Zginal czlowiek
Jak Pan mysli kogo wsadzil prokurator?
I co najdziwniejsze nie mialem przechlapane ,ale bylem szanowany (jeszcze nie general ale juz pplk Walczak on wydawal rozkaz)
Tak jest i bylo w armii
Konkretnie na jakie to niby rzeczy mógl sobie pozwolic "szwej" po przysiędze?szwej odsługujący swoje mógł sobie pozwolić na różne rzeczy
Albo do pierdla.i tak po wszystkim szedł do cywila
Niech mi Pan wyjasni co takiego sie zmienilo w systemie rozkazodawstwa i wykonania rozkazow ,w WP lat 70 A WP 2010Vito pisze:Chyba o innej armii tu rozmawiamy, szwej odsługujący swoje mógł sobie pozwolić na różne rzeczy, i tak po wszystkim szedł do cywila . W przypadku zawodowego to wygląda inaczej