Magic Kingdom II
Re: Magic Kingdom II
Zrobiłem co zrobiłem dla własnej i jeszcze może paru innych osób przyjemności.
Bez wzgledu na malkontentów.
Poza tym sprawdziłem na swoim laptopie z dupiastą Vista,dupiastym IE7,dupiastym połączeniem bezprzewodowym niskiej jakości od 6-go sąsiada i te 65 fotek załadowało się w niespełna 5 sekund.
Cosik mi się widzi że niektórych stać tylko i wyłącznie na bezpłciową krytykę.
Z braku innych predyspozycji.
Bez wzgledu na malkontentów.
Poza tym sprawdziłem na swoim laptopie z dupiastą Vista,dupiastym IE7,dupiastym połączeniem bezprzewodowym niskiej jakości od 6-go sąsiada i te 65 fotek załadowało się w niespełna 5 sekund.
Cosik mi się widzi że niektórych stać tylko i wyłącznie na bezpłciową krytykę.
Z braku innych predyspozycji.
Skoro ten wątek i tak i tak jest juz porządnie zaświniony to i nie sprawi
większej różnicy jak wypowiem sie na kwestie poruszane tutaj
przez innych.
Na WB zamieściłem juz przynajmniej kilkadziesiąt plików EXE zawierających treści muzyczne i graficzne.
Pliki były ściagniete kilkaset razy i nie przypominam sobie aby ktokolwiek miał z tego powodu problem.
Ba,pamiętam również że kiedy zamieściłem pliki skierowane do konkretnych odbiorców i zabezpieczone hasłem to zdarzało mi sie również dostawać e-maile z pytaniem o hasło.
Żeby wiedzieć o haśle trzeba najpierw ściągnąć plik i go uruchomić.
A przecież podobno są tacy którzy nie otwierają pliki EXE niewiadomego pochodzenia.
To po jaka cholerę potrzebne bylo jem hasło?
Skleroza?
Czy upierdliwość?
A może zwykły trening w trudnej sztuce obgryzania własnego ogona?
większej różnicy jak wypowiem sie na kwestie poruszane tutaj
przez innych.
Na WB zamieściłem juz przynajmniej kilkadziesiąt plików EXE zawierających treści muzyczne i graficzne.
Pliki były ściagniete kilkaset razy i nie przypominam sobie aby ktokolwiek miał z tego powodu problem.
Ba,pamiętam również że kiedy zamieściłem pliki skierowane do konkretnych odbiorców i zabezpieczone hasłem to zdarzało mi sie również dostawać e-maile z pytaniem o hasło.
A przecież podobno są tacy którzy nie otwierają pliki EXE niewiadomego pochodzenia.
Skleroza?
Czy upierdliwość?
Oczywiscie ze zamierzona prowokacja. Mnie sie laduje w mgnieniu oka a przeciez te zdjecia sa niczym innym jak "linkami" do fotek ulokowanych na stronie "hobox.net", wiec co sie tu mialo dlugo ladowac?Czy upierdliwość?
-
bea_mezlot
mam dupiasta viste z mozilla,z polaczeniem bezprzewodowym od siebie, i te 65 fotek w kupie nie robi na mnie wrazeniapipek pisze: Poza tym sprawdziłem na swoim laptopie z dupiastą Vista,dupiastym IE7,dupiastym połączeniem bezprzewodowym niskiej jakości od 6-go sąsiada i te 65 fotek załadowało się w niespełna 5 sekund.
mozna wybrac pare zdjec najlepszych wartych obejrzenia i dodac linka do swojej strony jesli ktos ma ochote obejrzec nastepne
to tyle pipek
nie zniechecam cie do fotografowania ale uszanuj i innych , i nie chodzi wcale o nasza upierdliwosc , bo chetnie zobaczymy jakies nastepne fotki twoje czy kogos innego ale nie w takiej formie przedstawienia
bzdury wypisujesz pipeczny.... ja ze szczerego serca i w trosce o innych podalem swoja ocene sytuacji a ty mi tu jakies pier*** o egotyzmie i takie tam... nawet nie wiem czy to komplement czy mi ublizasz?pipek pisze:miejcie czas na docenianie wysiłku innych,włożonego w to forum.
Nie tylko pipka,ale przede wszystkim administracji.
jak widzisz po reakcji Administracji, pewne moje pomysly juz zrealizowano... musisz wziac pod uwage ze ja jako wieloletni uzytkownik podobnych forow zbudowanych na podstawie skryptu phpbb mam cos do powiedzenia i moge sie moja wiedza podzielic nawet z Administracja...
co do wypocin reflexa to nie bede ich komentowal... o, po prostu znalazl chwilke to zaszczekal... i niech mu to idzie na zdrowko...
nie podejrzewalem zebys mogl zrozumiec te proste slowaReflex pisze: Oczywiscie ze zamierzona prowokacja. Mnie sie laduje w mgnieniu oka a przeciez te zdjecia sa niczym innym jak "linkami" do fotek ulokowanych na stronie "hobox.net", wiec co sie tu mialo dlugo ladowac?
dla czlowieka nie potrafiacego zrozumiec konstrukcji cepa to jest oczywiscie cos zrozumialego ze jak serwer jest np. na florydzie, 100 km od jego chalupy to mu sie strona otwiera blyskawicznie....tusku pisze:takie linkowanie nie za bardzo jest w porzadku wobec uzytkownikow z wolniejszym laczem, lub dla surfujacych w czasie wzmozonego przeplywu danych na linii USA-Europa (bo dla was strona hobox.net moze smigac jak rakiety Patriot ustawione w Polsce)
sprawa sie strrrrasznie komplikuje gdy temu czlowiekowi pokaze sie globus....
za cholere taki osobnik nie moze pojac ze miedzy usa i europa moga byc problemy z odpowiednio szybkim przesylem danych.... zalezne miedzy innymi od pory dnia itp... nie zapominajac tez o odpowiednim laczu i sprzecie... np. gdyby taki Galwas chcial sobie skomentowac te fotki pipecznego...
i jeszcze cos.... mozesz mi reflex wytlumaczyc dlaczego strony na moim firmowym INTRANECIE otwieraja sie zdecydowanie szybciej niz cokolwiek w INTERNECIE? a moze wiesz dlaczego INTRANET dziala nawet wtedy gdy INTERNET nie dziala?
z gory dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz podparta fachowa literatura...

moze kiedys otwieralem a moze teraz juz stracilem chec albo zaufanie do ciebie?pipek pisze:Na WB zamieściłem juz przynajmniej kilkadziesiąt plików EXE zawierających treści muzyczne i graficzne.
rozne moga byc powody... ogolnie nie lubie takich plikow i juz... no i tak naprawde to niewiele mnie interesowala zawartosc...
Wybaczcie, ale to ani miejsce, ani czlowiek do dyskusji. Ten facet uwaza ze jesli pipek zamiescil linki zjdec na swojej stronie, a ja mieszkam 100 km od niego to mi sie szybko zaladuje. Co za ciemnota. Skad on wie, na jakim serwerze znajduje sie strona pipka? Bo jego fotki ogladamy na jego serwerze?( Prosze klinac na ktorejs fotce na properties, pokaze adres zdjecia).dla czlowieka nie potrafiacego zrozumiec konstrukcji cepa to jest oczywiscie cos zrozumialego ze jak serwer jest np. na florydzie, 100 km od jego chalupy to mu sie strona otwiera blyskawicznie....
sprawa sie strrrrasznie komplikuje gdy temu czlowiekowi pokaze sie globus....
Moja www. reflex99.com znajduje sie w Anglii i l jest przeladowana zdjeciami w formacie PNG i otwiera sie blyskawicznie. NIGDY nie mialem zadnych problemow szybkoscia otwierania portali w Europie. Facio belkoce o zwalnianiu laczy kiedy komputery chodzily na modemach 56K (dial up) wiele lat temu.
No i co kogo moga obchodzic problemy godzilli z inermetem? Przeciez zawsze tylko i wylacznie on ma problemy i pretensje. Zawsze awantury wynikaja z jego zachowania.
Do tego cwaniak zaczyna stosowac swoje wredne socjotechniki, prowokujac spor w innym zupelnie temacie, aby odwrocic uwage od swojej prowokacji.
Ja serdecznie dziekuje za takie forum. Ide sie na jakis czas przewietrzyc.
Reflex
wybaczcie ale to ani miejsce ani czlowiek do dyskusji... ten facet uwaza ze jak sobie przybral nicka reflex to wszystkie rozumy pozjadal...Reflex pisze:Wybaczcie, ale to ani miejsce, ani czlowiek do dyskusji. Ten facet uwaza ze jesli pipek zamiescil linki zjdec na swojej stronie, a ja mieszkam 100 km od niego to mi sie szybko zaladuje. Co za ciemnota. Skad on wie, na jakim serwerze znajduje sie strona pipka?
ja podalem ROZNE MOZLIWOSCI tego ze zdjecia z pipecznego serwera w EUROPIE moga sie otwierac wolniej niz na kompie w POBLIZU TEGO SERWERA, a ten czlek o nicku reflex mi tu przynudza ze TO NIE MOZE BYC PRAWDA BO TO JA NAPISALEM... i koniec dyskusji...
jak ja mam tego czlowieka przekonac ze miedzy USA i Europa moze dochodzic do zatkania laczy? jak tego czlowieka przekonac ze w samej Europie moze dochodzic do przeladowania laczy?
no nie da sie i juz... leb z betonu i koniec....
nikogo nie musza obchodzic zadne problemy... jednak jako czlonek pewnej spolecznosci wyrazam swoje zdanie w pewnej problematycznej sprawie... mnie osobiscie gowno obchodzily fotki pipka bo jakos czuje ze wyroslem z tego wieku gdy mnie to fascynowalo... w Orlando i tych roznych miejscach bylem bodajze w roku 1992 czy 1993 raz z dzieciakami i zona i nam to wystarczylo... od tamtej pory zostalem juz dziadkiem, wiec z wlasnymi dzieciakami tam juz chyba nie pojade...Reflex pisze:No i co kogo moga obchodzic problemy godzilli z inermetem? Przeciez zawsze tylko i wylacznie on ma problemy i pretensje. Zawsze awantury wynikaja z jego zachowania.
problemy i awantury wynikaja z pewnych zachowan i reakcji ludzi, nie "wylacznie z mojego powodu"...
napij sie zimnej wody, oddal sie od kompa na metr i przeczytaj twoj post... wtedy przekonasz sie ze w twoim zachowaniu jest sporo niepotrzebnej agresji, ktora miala sprowokowac awanture... ja zadnej awantury nie prowokowalem... sprowokowalem jedynie do przemyslenia pewnych zachowan...