dym szatana

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
marycha

Re: dym szatana

Post autor: marycha »

ChiefKrähe pisze:Na tym forum jest tylko jeden sprawiedliwy.Tylko on jeden wie,ze rozwazajac istote Boga nie wolno zapomniec o naturze CK.
To prawda Whp i reszta trojcy. O Boski, O Boski, O Boski niechaj Ci bedzie....... cie prosimy wysluchaj nas o Boski
marycha

[quote="ChiefKrähe"]Musze wam cos wyznac.
Z wyksztalcenia jestem w wyuczonym zawodzie,dzieki czemu moge kontynuowac tradycje rodzinna.Musicie wiedziec,ze pochodze ze starej misjonarskiej rodziny:dziad misjonowal,ociec misjonowali a teraz na mnie kolej.
W przeciwienstwie do nich,jestem wolnym misjonarzem,to znaczy pracuje na zlecenie, potrafie bowiem nawrocic kazdego na wszystko:katolika na luteranizm,swiadka Jehowy na hinduizm,Zyda na prawoslawie czy buddyste na islam.Ponadto mam w ofercie ateizm czasowy lub trwaly i zyczenia specjalne,jak owej pewnej damy,ktora bardzo chciala sie modlic do Odyna i Artemidy lecz nijak nie mogla.Dzieki mnie ma swoja wymarzona religie.I zdaje sie byc zadowolona,bo ostatnio pytala ile by kosztowalo uwierzenie w Swarozyca i Persefone oraz Wielkiego Manitou i sw.Sylwie.Swarozyca dostanie za darmo ale reszta bedzie ja troche kosztowa

Bylo nie bawic sie w to opetany glupcze. To niebezpieczne. A co do Twojej tforczosci w calosci to mozesz nie wierzyc i nie musisz nikt Cie tu nie nawraca. Przestan szydzic bo to obrzydliwe. Ranisz uczucia religijne ludzi , w kraju gdzie zyje panuje tolerancja religii. Nikt nikomu nie przeszkadza i nie szydzi. Mozna dyskutowac ale szyderstwo to co innego. Muzulmani by Ci leb urwali
marycha

Re: Plebania

Reflex pisze:Natura. Jeden z najbardziej wdziecznych i fascynujacych tematow, tak bliski czlowiekowi.
Gdybysmy zamiast znecac sie nad polityka, religia i teoria spiskowa pisali wiecej o naturze, to forum byloby kwitnaca i sympatyczna arena dyskusyjna.
Dzieki Reflex :) :) :) :)
pipek

Post autor: pipek »

To czemuż to marycha nie orgazmujesz się naturą tylko podniecają cię całkiem inne tematy?
Jedno jeknięcie w strone natury na 10 postów to troszkie mało...
marycha

pipek pisze:To czemuż to marycha nie orgazmujesz się naturą tylko podniecają cię całkiem inne tematy?
Jedno jeknięcie w strone natury na 10 postów to troszkie mało...
Pipek, ja tu jak mowisz na krzywego ryja jestem od 7 lat. Znam kazdego. Jednych lubie innych nie. Za innymi tesknie bo nie pisza. A tak tu ich brak. Ja sie nie "orgazmuje" w kazdym razie nie z komputerem. Ciebie nie lubie. Ale bardzo lubie tych, ktorych Ty nie lubisz. Podejrzewam raczej Ciebie o orgazmy nieustajace kiedy piszesz o tych czarnych sutannach bo sa prawie w kazdym watku. To niezdrowe i mozna sie uzaleznic. Ty nic o mnie nie wiesz, skad wiesz co mnie podnieca????
pipek

Post autor: pipek »

Ty nic o mnie nie wiesz, skad wiesz co mnie podnieca????
Swój styl pisania też zaczerpnełaś od tych,których tak lubisz?
Te kilka postów,napisane jak na mędrca przystało,wystarczy.
Cosik mi się widzi że jeśli siedziałaś cicho przez te 7 lat,to nie dlatego że akurat mądrośc powstrzymywała cię od komentarzy.
W tym co napisałaś w jeden dzień jest więcej chamstwa i nienawiści niż niektórzy wnieśli tutaj przez 7 lat.
Jak chcesz pouczać innych to może najpierw pokaż że sama coś wartościowego sobą reprezentujesz.
W innym przypadku wybacz,ale od pipka dostaniesz tylko taki sam ładunek złej energii jaki usilujesz przerzucić na innych.
Weż to sobie z powrotem.Ja tego nie potrzebuję.Ani inni.Ani to forum.
wiara i s

Post autor: wiara i s »

Witam
marycha pisze:Ranisz uczucia religijne ludzi , w kraju gdzie zyje panuje tolerancja religii. Nikt nikomu nie przeszkadza i nie szydzi.
Zyjesz w USA?

Pytam bo nie wiem.

Pozdrawiam. 8-)
ChiefKrähe

Post autor: ChiefKrähe »

Wracaj do swoich rajskich czelusci demonie z nieba rodem,ktory sprzedal Jezusowi swa dusze,i to ze 30 piernikow,ze tez ci nie wstyd.Mozliwe jednak ze tylko cos zle zrozumiales.Albo nie byla wiecej warta.
Wiedz ze nie straszny mi Jezus i jego siepacze,gdy siostra Lucyfera jest ze mna.Sama mysl o jej piersiach oddala wszelka bojazn.Albo zony Belzebuba,efekt praktycznie ten sam.W kazdym razie nie straszne mi sily jasnosci,to chcialem powiedziec.
marycha

ChiefKrähe pisze:Wracaj do swoich rajskich czelusci demonie z nieba rodem,ktory sprzedal Jezusowi swa dusze,i to ze 30 piernikow,ze tez ci nie wstyd.Mozliwe jednak ze tylko cos zle zrozumiales.Albo nie byla wiecej warta.
Wiedz ze nie straszny mi Jezus i jego siepacze,gdy siostra Lucyfera jest ze mna.Sama mysl o jej piersiach oddala wszelka bojazn.Albo zony Belzebuba,efekt praktycznie ten sam.W kazdym razie nie straszne mi sily jasnosci,to chcialem powiedziec.
W przeciwienstwie do Ciebie nie jestem przez nikogo nawiedzana. Nie wyznaje tutaj swojej wiary ani w Boga ani Belzebuba. Czy Ty sie boisz czy nie to Twoja sprawa. Mysl o piersiach siostry Lucyfera i zony Belzebuba, nikt Ci nie broni. Ja z tego nie szydze, nie szydze z Twojego Pana a Ty nie szydz z mojego. To chcialam powiedziec
ChiefKrähe

Post autor: ChiefKrähe »

Mam genialne rozwiazanie dla szanownego demona,jedno z tych genialnych rozwiazan,z ktorych slynalem jako krol Salomon kilkadziesiat wcielen wczesniej.
Niech demon skorzysta z jedynej zalety tego forum jaka jest lista ignorowanych i mnie na niej umiesci a zycie znowu stanie sie piekne,prosze szanownego demona.
ODPOWIEDZ