To prawda Whp i reszta trojcy. O Boski, O Boski, O Boski niechaj Ci bedzie....... cie prosimy wysluchaj nas o BoskiChiefKrähe pisze:Na tym forum jest tylko jeden sprawiedliwy.Tylko on jeden wie,ze rozwazajac istote Boga nie wolno zapomniec o naturze CK.
dym szatana
Re: dym szatana
[quote="ChiefKrähe"]Musze wam cos wyznac.
Z wyksztalcenia jestem w wyuczonym zawodzie,dzieki czemu moge kontynuowac tradycje rodzinna.Musicie wiedziec,ze pochodze ze starej misjonarskiej rodziny:dziad misjonowal,ociec misjonowali a teraz na mnie kolej.
W przeciwienstwie do nich,jestem wolnym misjonarzem,to znaczy pracuje na zlecenie, potrafie bowiem nawrocic kazdego na wszystko:katolika na luteranizm,swiadka Jehowy na hinduizm,Zyda na prawoslawie czy buddyste na islam.Ponadto mam w ofercie ateizm czasowy lub trwaly i zyczenia specjalne,jak owej pewnej damy,ktora bardzo chciala sie modlic do Odyna i Artemidy lecz nijak nie mogla.Dzieki mnie ma swoja wymarzona religie.I zdaje sie byc zadowolona,bo ostatnio pytala ile by kosztowalo uwierzenie w Swarozyca i Persefone oraz Wielkiego Manitou i sw.Sylwie.Swarozyca dostanie za darmo ale reszta bedzie ja troche kosztowa
Bylo nie bawic sie w to opetany glupcze. To niebezpieczne. A co do Twojej tforczosci w calosci to mozesz nie wierzyc i nie musisz nikt Cie tu nie nawraca. Przestan szydzic bo to obrzydliwe. Ranisz uczucia religijne ludzi , w kraju gdzie zyje panuje tolerancja religii. Nikt nikomu nie przeszkadza i nie szydzi. Mozna dyskutowac ale szyderstwo to co innego. Muzulmani by Ci leb urwali
Z wyksztalcenia jestem w wyuczonym zawodzie,dzieki czemu moge kontynuowac tradycje rodzinna.Musicie wiedziec,ze pochodze ze starej misjonarskiej rodziny:dziad misjonowal,ociec misjonowali a teraz na mnie kolej.
W przeciwienstwie do nich,jestem wolnym misjonarzem,to znaczy pracuje na zlecenie, potrafie bowiem nawrocic kazdego na wszystko:katolika na luteranizm,swiadka Jehowy na hinduizm,Zyda na prawoslawie czy buddyste na islam.Ponadto mam w ofercie ateizm czasowy lub trwaly i zyczenia specjalne,jak owej pewnej damy,ktora bardzo chciala sie modlic do Odyna i Artemidy lecz nijak nie mogla.Dzieki mnie ma swoja wymarzona religie.I zdaje sie byc zadowolona,bo ostatnio pytala ile by kosztowalo uwierzenie w Swarozyca i Persefone oraz Wielkiego Manitou i sw.Sylwie.Swarozyca dostanie za darmo ale reszta bedzie ja troche kosztowa
Bylo nie bawic sie w to opetany glupcze. To niebezpieczne. A co do Twojej tforczosci w calosci to mozesz nie wierzyc i nie musisz nikt Cie tu nie nawraca. Przestan szydzic bo to obrzydliwe. Ranisz uczucia religijne ludzi , w kraju gdzie zyje panuje tolerancja religii. Nikt nikomu nie przeszkadza i nie szydzi. Mozna dyskutowac ale szyderstwo to co innego. Muzulmani by Ci leb urwali
Re: Plebania
Dzieki ReflexReflex pisze:Natura. Jeden z najbardziej wdziecznych i fascynujacych tematow, tak bliski czlowiekowi.
Gdybysmy zamiast znecac sie nad polityka, religia i teoria spiskowa pisali wiecej o naturze, to forum byloby kwitnaca i sympatyczna arena dyskusyjna.
To czemuż to marycha nie orgazmujesz się naturą tylko podniecają cię całkiem inne tematy?
Jedno jeknięcie w strone natury na 10 postów to troszkie mało...
Pipek, ja tu jak mowisz na krzywego ryja jestem od 7 lat. Znam kazdego. Jednych lubie innych nie. Za innymi tesknie bo nie pisza. A tak tu ich brak. Ja sie nie "orgazmuje" w kazdym razie nie z komputerem. Ciebie nie lubie. Ale bardzo lubie tych, ktorych Ty nie lubisz. Podejrzewam raczej Ciebie o orgazmy nieustajace kiedy piszesz o tych czarnych sutannach bo sa prawie w kazdym watku. To niezdrowe i mozna sie uzaleznic. Ty nic o mnie nie wiesz, skad wiesz co mnie podnieca????pipek pisze:To czemuż to marycha nie orgazmujesz się naturą tylko podniecają cię całkiem inne tematy?
Swój styl pisania też zaczerpnełaś od tych,których tak lubisz?Ty nic o mnie nie wiesz, skad wiesz co mnie podnieca????
Te kilka postów,napisane jak na mędrca przystało,wystarczy.
Cosik mi się widzi że jeśli siedziałaś cicho przez te 7 lat,to nie dlatego że akurat mądrośc powstrzymywała cię od komentarzy.
W tym co napisałaś w jeden dzień jest więcej chamstwa i nienawiści niż niektórzy wnieśli tutaj przez 7 lat.
Jak chcesz pouczać innych to może najpierw pokaż że sama coś wartościowego sobą reprezentujesz.
W innym przypadku wybacz,ale od pipka dostaniesz tylko taki sam ładunek złej energii jaki usilujesz przerzucić na innych.
Weż to sobie z powrotem.Ja tego nie potrzebuję.Ani inni.Ani to forum.
Witam
Pytam bo nie wiem.
Pozdrawiam.
Zyjesz w USA?marycha pisze:Ranisz uczucia religijne ludzi , w kraju gdzie zyje panuje tolerancja religii. Nikt nikomu nie przeszkadza i nie szydzi.
Pytam bo nie wiem.
Pozdrawiam.
-
ChiefKrähe
Wracaj do swoich rajskich czelusci demonie z nieba rodem,ktory sprzedal Jezusowi swa dusze,i to ze 30 piernikow,ze tez ci nie wstyd.Mozliwe jednak ze tylko cos zle zrozumiales.Albo nie byla wiecej warta.
Wiedz ze nie straszny mi Jezus i jego siepacze,gdy siostra Lucyfera jest ze mna.Sama mysl o jej piersiach oddala wszelka bojazn.Albo zony Belzebuba,efekt praktycznie ten sam.W kazdym razie nie straszne mi sily jasnosci,to chcialem powiedziec.
Wiedz ze nie straszny mi Jezus i jego siepacze,gdy siostra Lucyfera jest ze mna.Sama mysl o jej piersiach oddala wszelka bojazn.Albo zony Belzebuba,efekt praktycznie ten sam.W kazdym razie nie straszne mi sily jasnosci,to chcialem powiedziec.
W przeciwienstwie do Ciebie nie jestem przez nikogo nawiedzana. Nie wyznaje tutaj swojej wiary ani w Boga ani Belzebuba. Czy Ty sie boisz czy nie to Twoja sprawa. Mysl o piersiach siostry Lucyfera i zony Belzebuba, nikt Ci nie broni. Ja z tego nie szydze, nie szydze z Twojego Pana a Ty nie szydz z mojego. To chcialam powiedziecChiefKrähe pisze:Wracaj do swoich rajskich czelusci demonie z nieba rodem,ktory sprzedal Jezusowi swa dusze,i to ze 30 piernikow,ze tez ci nie wstyd.Mozliwe jednak ze tylko cos zle zrozumiales.Albo nie byla wiecej warta.
-
ChiefKrähe
Mam genialne rozwiazanie dla szanownego demona,jedno z tych genialnych rozwiazan,z ktorych slynalem jako krol Salomon kilkadziesiat wcielen wczesniej.
Niech demon skorzysta z jedynej zalety tego forum jaka jest lista ignorowanych i mnie na niej umiesci a zycie znowu stanie sie piekne,prosze szanownego demona.
Niech demon skorzysta z jedynej zalety tego forum jaka jest lista ignorowanych i mnie na niej umiesci a zycie znowu stanie sie piekne,prosze szanownego demona.