babulenie
Re: babulenie
Widzisz Godzill,
w brutalnej przemocy to jestesmy na straconej pozycji
takie jest moje zdanie
bo w starciu z panstwem i tak nie masz szans
a przemoc niszczy nie tylko innych ale i tych co ja stosuja
rewolucje, niezaleznie od hasel i niby szlachetnych pobudek, koncza sie rozlewem krwi i dojsciem do wladzy jeszcze bardziej krwawej i niesprawiedliwej dyktatury
ja jestem zwolennikiem ewolucji i to takiej ktora rozpoczyna sie w sobie
jesli ktos chce rzadzic ludzmi to wlasnie w jego interesie jest sterowanie bezrefleksyjnymi emocjami
dostarcza sie papke intelektualna tylko po to by sami nie mysleli
uwazam ze czlowiek ktory poznaje siebie i szanuje innych staje sie mniej podatny na ten caly erzac ktory sie propaguje
co to pomorze w starciu z brutalna przemoca ? pewnie tyle samo co wlasna agresja w starciu z silniejszym przeciwnikiem
mentalnie jednak przeciwnik agresji ma szanse szybciej sie pozbierac
tak mysle
na dodatek dla mnie to nasze ziemskie zycie jest jedynie jednym z etapow naszej drogi
to nie znaczy oczywiscie ze mi na nim nie zalezy ale widze jego wartosc w czyms innym
zapewne wzbudza to usmiech politowania ale dla mnie faktycznie milosc jest jedyna i prawdziwa sila
w sytuacji bezposredniego zagrozenia pewno bym sie bronil z maksymalna energia i bez ogladania sie na przeciwnika
instynkt samozachowawczy jest jednym z najsilniejszych
pomimo tego uwazam ze wewnetrznym nastawieniem powinien byc szacunek do kazdego bo ostatecznie nie roznimy sie zasadniczo niczym
wiem ze masz calkowicie inne zdanie
ono odpowiada twojemu obecnemu nastawieniu
morze agresja pozwala ci zrekompensowac ten strach o przyszlosc
ja staram sie moj strach zwalczyc w inny sposob
mam nadzieje ze poznajac jego prawdziwe przyczyny bede w stanie sie go pozbyc
przyczyne ktora jest we mnie a nie na zewnatrz
nie wymagam abys mnie zrozumial bo czesto sam nie rozumiem w calosci swoich reakcji
dzieki ze sie odezwales
mysle ze nawet przy roznych pogladach warto pogadac
powodzenia w tych dziwacznych czasach
w brutalnej przemocy to jestesmy na straconej pozycji
takie jest moje zdanie
bo w starciu z panstwem i tak nie masz szans
a przemoc niszczy nie tylko innych ale i tych co ja stosuja
rewolucje, niezaleznie od hasel i niby szlachetnych pobudek, koncza sie rozlewem krwi i dojsciem do wladzy jeszcze bardziej krwawej i niesprawiedliwej dyktatury
ja jestem zwolennikiem ewolucji i to takiej ktora rozpoczyna sie w sobie
jesli ktos chce rzadzic ludzmi to wlasnie w jego interesie jest sterowanie bezrefleksyjnymi emocjami
dostarcza sie papke intelektualna tylko po to by sami nie mysleli
uwazam ze czlowiek ktory poznaje siebie i szanuje innych staje sie mniej podatny na ten caly erzac ktory sie propaguje
co to pomorze w starciu z brutalna przemoca ? pewnie tyle samo co wlasna agresja w starciu z silniejszym przeciwnikiem
mentalnie jednak przeciwnik agresji ma szanse szybciej sie pozbierac
tak mysle
na dodatek dla mnie to nasze ziemskie zycie jest jedynie jednym z etapow naszej drogi
to nie znaczy oczywiscie ze mi na nim nie zalezy ale widze jego wartosc w czyms innym
zapewne wzbudza to usmiech politowania ale dla mnie faktycznie milosc jest jedyna i prawdziwa sila
w sytuacji bezposredniego zagrozenia pewno bym sie bronil z maksymalna energia i bez ogladania sie na przeciwnika
instynkt samozachowawczy jest jednym z najsilniejszych
pomimo tego uwazam ze wewnetrznym nastawieniem powinien byc szacunek do kazdego bo ostatecznie nie roznimy sie zasadniczo niczym
wiem ze masz calkowicie inne zdanie
ono odpowiada twojemu obecnemu nastawieniu
morze agresja pozwala ci zrekompensowac ten strach o przyszlosc
ja staram sie moj strach zwalczyc w inny sposob
mam nadzieje ze poznajac jego prawdziwe przyczyny bede w stanie sie go pozbyc
przyczyne ktora jest we mnie a nie na zewnatrz
nie wymagam abys mnie zrozumial bo czesto sam nie rozumiem w calosci swoich reakcji
dzieki ze sie odezwales
mysle ze nawet przy roznych pogladach warto pogadac
powodzenia w tych dziwacznych czasach
i wlasciwie wszystko na ten temat

Niestety, również świat pożegnal się z tysiacami ludzi, którzy mogli jeszcze życ i nie wiadomo
ile jeszcze je dzieki wirusowi straci.
Jest tylko jedna rzecz, którą "dzięki" pandemii powinni zrozumieć rządzący światem.
Czas najwyższy zewrzeć miedzynarodową aktywność oczyszczenia planety z cywilizacyjnych
grzechów i zanieczyczeń. Tutaj uklon w stronę Niemiec, które już dawno to zrozumialy
i konsekwentnie dążą do naprawy klimatu i zdrowego życia ludzi.
ile jeszcze je dzieki wirusowi straci.
Jest tylko jedna rzecz, którą "dzięki" pandemii powinni zrozumieć rządzący światem.
Czas najwyższy zewrzeć miedzynarodową aktywność oczyszczenia planety z cywilizacyjnych
grzechów i zanieczyczeń. Tutaj uklon w stronę Niemiec, które już dawno to zrozumialy
i konsekwentnie dążą do naprawy klimatu i zdrowego życia ludzi.