Czy to pasuje ? pogańskie wróżby, lanie wosku, andrzejkowa zabawa. w pierwsza niedziele Adwentu ?, Pierwsza świeczka !
u mnie nie ma wieńca, ale są gałązki jest świeczka, są dwa wypieki, które musza na tydzień wystarczyć. Migdałowe cista na i pod szarlotka. Za oknem zima. Ważne ze w sercu ciepło i w domu pali się w piecu.
Kieliszek wina do obiadu odświętnego i na zdrowie Andrzejów. i tych co na morzu...!
+ 1 Adwent a wrozby Andrzejkowe
-
sprawiedliwy
Zwykle kiedy
Zwykle kiedy siadam do komputera, zagladam do niego i sprawdzam czy jest co napisane... Reszte wiecie sami. DUPA!
Nikt nic nie pisze, nawet nasz literat pomorzak placki piecze i nie pochwali sie.Zarty. zartami ale piszcie... W kazde swieta to najblizsza rzecz na kompie.
To jest nasz dom na necie od przeszlo dwudziestu lat.
Nikt nic nie pisze, nawet nasz literat pomorzak placki piecze i nie pochwali sie.Zarty. zartami ale piszcie... W kazde swieta to najblizsza rzecz na kompie.
To jest nasz dom na necie od przeszlo dwudziestu lat.
-
sprawiedliwy
Re: + 1 Adwent a wrozby Andrzejkowe
Przeciez napisalem...
a trzeba bylo wczoraj zyczenia imieninowe zlozyc... ty, taki zakochany i szanujacy kobiety...
-
sprawiedliwy
nie wiem jak u Was,
Barbórka po lodzie czy po wodzie była?
Boże Narodzenie będzie po lodzie... to wiem. Zapas śniegu mam.
A księżyc jest taki, ze hohoho, następny taki ma być w 2042, to juz beze mnie...wiec radze obejrzeć.
Barbórka po lodzie czy po wodzie była?
Boże Narodzenie będzie po lodzie... to wiem. Zapas śniegu mam.
A księżyc jest taki, ze hohoho, następny taki ma być w 2042, to juz beze mnie...wiec radze obejrzeć.
-
sprawiedliwy
wracając do wróżb,
to wszystkie znaki na niebie wskazują,
ze Malinka przygląda się forum i
wreszcie tu się odezwie.
Mile dziewcze, wzmocni niewieści glos na forum.
czytam teraz o chinach, trzech a może czterech generacjach kobiet chińskich.
Kilka dni temu był reportaż o systemie pilnowania kamerami ludzi. systemie punktów, rozpoznawania twarzy, niesamowite.
Jasny gwint miliard twarzy ! ale co to dla sztucznej Int.
GPT pisze wszystko i w każdym języku. Urzędowe pisma , reportaże, recenzje, opinie, co chcesz. Gada jak stary,hahahihi, by nie powiedzieć, ze klacha jak najęty.
to wszystkie znaki na niebie wskazują,
ze Malinka przygląda się forum i
wreszcie tu się odezwie.
Mile dziewcze, wzmocni niewieści glos na forum.
czytam teraz o chinach, trzech a może czterech generacjach kobiet chińskich.
Kilka dni temu był reportaż o systemie pilnowania kamerami ludzi. systemie punktów, rozpoznawania twarzy, niesamowite.
Jasny gwint miliard twarzy ! ale co to dla sztucznej Int.
GPT pisze wszystko i w każdym języku. Urzędowe pisma , reportaże, recenzje, opinie, co chcesz. Gada jak stary,hahahihi, by nie powiedzieć, ze klacha jak najęty.
-
sprawiedliwy
Dostałam te życzenia i dziele się z każdym, ze wszystkimi,
bo wszystkim dobrze życzę.
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Pani i Pani Bliskim, aby ten wyjątkowy czas był chwilą zatrzymania i refleksji nad tym, co najważniejsze. Niech Święta przyniosą Wam spokój ducha, harmonię w sercu i radość z bycia blisko z najbliższymi. Pamiętajmy, że prawdziwe bogactwo kryje się w relacjach i wspólnych chwilach, a miłość i dobroć, którymi się dzielimy, wracają do nas ze zdwojoną siłą. Niechaj nadchodzące święta Bożego Narodzenia będą radosne, zdrowe i miłe. Oby nadchodzący Nowy Rok obfitował w zdrowie, pomyślność i realizację najważniejszych marzeń.
Pokój na ziemi ludziom, a w niebie cisza gwiazd,
grają anieli, świat się chlebem dzieli.
Świat ma dziś świąteczny blask.
Pięknych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia!
Małą gwiazdkę przed świętami przyjmijcie proszę z życzeniami
Może spełni się marzenie - Białe Boże Narodzenie
Lub, gdy przyjdzie Wam ochota, niech to będzie gwiazdka złota
Bo, gdy spada taka z nieba, wtedy zawsze marzyć trzeba
No, a jeśli tak się zdarzy, że srebrzysta Wam się marzy
Możecie także taką zdobyć i choinkę nią ozdobić
Gwiazda, gwiazdce zamrugała i choinka lśni już cała
Waszych marzeń jest spełnieniem bo jest piękna jak marzenie,
A pomarzyć czasem trzeba
Każdy pragnie gwiazdki z nieba.
Niech tajemnica Bożego Narodzenia wypełni Wasz dom spokojem, a Nowy Rok obdarzy Was pomyślnością i szczęściem. Niech każdy dzień będzie dla Was wyjątkowy jak ten świąteczny czas.
Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie srebrnym światłem, niech Wasze serca wypełnią się ciszą głębszą niż grudniowa noc i spokojem czystszym niż świeży śnieg. Niech Boże Narodzenie przyniesie Wam nadzieję jaśniejszą niż wszystkie świąteczne światełka.
do zobaczenie usłyszenia w Nowym Roku.
bo wszystkim dobrze życzę.
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Pani i Pani Bliskim, aby ten wyjątkowy czas był chwilą zatrzymania i refleksji nad tym, co najważniejsze. Niech Święta przyniosą Wam spokój ducha, harmonię w sercu i radość z bycia blisko z najbliższymi. Pamiętajmy, że prawdziwe bogactwo kryje się w relacjach i wspólnych chwilach, a miłość i dobroć, którymi się dzielimy, wracają do nas ze zdwojoną siłą. Niechaj nadchodzące święta Bożego Narodzenia będą radosne, zdrowe i miłe. Oby nadchodzący Nowy Rok obfitował w zdrowie, pomyślność i realizację najważniejszych marzeń.
Pokój na ziemi ludziom, a w niebie cisza gwiazd,
grają anieli, świat się chlebem dzieli.
Świat ma dziś świąteczny blask.
Pięknych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia!
Małą gwiazdkę przed świętami przyjmijcie proszę z życzeniami
Może spełni się marzenie - Białe Boże Narodzenie
Lub, gdy przyjdzie Wam ochota, niech to będzie gwiazdka złota
Bo, gdy spada taka z nieba, wtedy zawsze marzyć trzeba
No, a jeśli tak się zdarzy, że srebrzysta Wam się marzy
Możecie także taką zdobyć i choinkę nią ozdobić
Gwiazda, gwiazdce zamrugała i choinka lśni już cała
Waszych marzeń jest spełnieniem bo jest piękna jak marzenie,
A pomarzyć czasem trzeba
Każdy pragnie gwiazdki z nieba.
Niech tajemnica Bożego Narodzenia wypełni Wasz dom spokojem, a Nowy Rok obdarzy Was pomyślnością i szczęściem. Niech każdy dzień będzie dla Was wyjątkowy jak ten świąteczny czas.
Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie srebrnym światłem, niech Wasze serca wypełnią się ciszą głębszą niż grudniowa noc i spokojem czystszym niż świeży śnieg. Niech Boże Narodzenie przyniesie Wam nadzieję jaśniejszą niż wszystkie świąteczne światełka.
do zobaczenie usłyszenia w Nowym Roku.