bagatelne myśli lateralne

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
pomorzak

Re: bagatelne myśli lateralne

Post autor: pomorzak »

sprawiedliwy pisze: czw gru 18, 2025 3:45 am no cóż, siedzę w pociągu, nie najlepiej się czyta, a jeszcze gorzej pisze, .............
Droga Sprawiedliwy,
ja jestem jeszcze z tej generacji która ceni lata doświadczeń.
Pewno z tego powodu naukowcy o dłuższym starzu jakoś mocniej przemawiają jak ci o mniejszym.
Jest jeszcze jeden element dla mnie istotny.
Ci którzy zanegowali oficjalną narracje o tej zarazie i wszczepach nie zyskali niczego na tym a raczej zostali poddani szykanom z tego powodu.
Tak więc o korzyściach osobistych nie ma mowy w odróżnieniu do tych co tą narracje wspierali.
To tez jest element ktory do mnie przemawia.
Ty masz inne spojrzeniem na całą tą tematykę i mi to nie robi.
Moją osobistą satysfakcją jest systematyczne potwierdzanie i w mainstreamie tego o czym tak często pisałem.

Ludzie umierali i będą umierac i to nie jest niczym nowym.
To jednak że umieralność w czasie tej plandemi byla na normalnym poziomie czy nawet nieco mniejszym a dopiero po tych wszczepach podskoczyla i to znacznie, pozwala zastanowic się nad przyczynami. Oficjalna narracja boi się jak diabeł wody święconej powiazania tego z tym tymi wszepionkami.
Statystyka jest nieubłagana a wyjaśnienia z oficjalnej strony dość zagmatwane.

Jestem przekonany że kolejne miesiące przyniosą jeszcze więcej ciekawostek.
Ja mialem okazję osobiście przekonać się o prawdomówności oficjalnego przekazu.
Klamstwa i manipulacje to dość delikatne określenia dla tego procederu.
To wszystko sprawia moje bardzo sceptyczne podejscie do prezentowanej tam papki propagandowej.

Takie to moje myśli przy okazji Twojego postu.
Myśli człowieka, który jak stwierdził Twój przyjaciel, był jest i będzie nikim.
Tak więc takie niczyje myśli ;)
pomorzak

Reflex pisze: czw gru 18, 2025 6:36 am Nie czytam bzdurnych postow. A Ty pomorzaku, nikim nie byles, nie jestes, nie bedziesz.Amen!
I tego się trzymaj.
Bycie nikim jest praktyczne bo nie muszę nikomu, nawet samemu sobie, niczego udowadniac.

O czym swiadczy rozmowa z nikim ?
sprawiedliwy

Post autor: sprawiedliwy »

". Moj przyjaciel " pomorzaku ; hmmm ..... jakie są Twoje kryteria przyjaźni ? nie opluwamy się, nie wysyłamy sobie inwektyw......
to prawda , ze do przyjaźni , jak do tanga, trzeba dwojga, co najmniej dwojga.

czy twoim przyjacielem jest kolega korespondencyjny godzilla ? bo może się pomyliłam...? to sorry.

tak pytam dla sąsiadki... :lol:
pomorzak

sprawiedliwy pisze: czw gru 18, 2025 9:09 am ". Moj przyjaciel " pomorzaku ; hmmm .....
Skoro nie jest to nie jest.
Poprawiam to zdanie:
" Myśli człowieka, który jak stwierdził Twój wielbiciel, był jest i będzie nikim. "

Myślę że do wielbiciela nie będziesz miała zastrzeżeń.

PS
Podeślij kontakt do sasiadki bo wielce mnie zainteresowała.
Mam nadzieję że to twoja dobra sąsiadka.
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

No i ciezki sie zrobil pomorzak do rozmowy. Wydaje mu sie ze posiada wszystkie dane, ze jest fenomenalny i genialny a tu... za przeproszeniem tylek lodowaty.
No coz... samo zycie' Smieje sie jak mnie wzial na spytki i wyjasnil mi co i dlaczego z tego wyniklo?
On wiedzial lepiej jak ja, kim bylem mentalnie, co czulem za czasow konczacej sie w kraju komuny, skad sie bierze moj ostatni ruch.

A ja przeciez dawno o tym przestalem myslec, zyje prywatnym zyciem, nic nie probuje poprawic.Bylem wywieziony przez UB w Bieszczady mialem bogaty zywot 'rewolucjonisty'' Pomoglem przesunac niewygodny mebel polityki na swoje miejsce i poszedlem na piwo. Oczywiscie troche przesadzam ale nie krytykuje, nie chwale sie, bylo, skonczylo sie i juz.Co robil w tym czasie pomorzak, nie wiem i nie dbam o to. Wolno mu miec swoje poglady, poltyka nigdy sie nie konczy. Ale niech mu sie nie wydaje, ze wie wiecej odemnie.
sprawiedliwy

pomorzak pisze: czw gru 18, 2025 1:24 pm
" Myśli człowieka, który jak stwierdził Twój wielbiciel, był jest i będzie nikim. "

Myślę że do wielbiciela nie będziesz miała zastrzeżeń.

PS
Podeślij kontakt do sasiadki bo wielce mnie zainteresowała.
Mam nadzieję że to twoja dobra sąsiadka.
No przecież mam samych wielbicieli, Ty jesteś nim także no godził, tez....
Co byście pisali ? nad kim znęcałby się godził ? przecież to wszystko z uwielbienia.

Kiedy spotkałam po 30 latach mojego kolegę, który w podstawówce robił mi same psikusy mniej lub bardziej złośliwe, powiedział śmiało :
no przecież to jasne, podkochiwałem się w Tobie,

miłego wieczoru.....
sprawiedliwy

Reflex pisze: czw gru 18, 2025 1:28 pm No i ciezki sie zrobil pomorzak do rozmowy. Wydaje mu sie ze posiada wszystkie dane, ze jest fenomenalny i genialny a tu...
.....
Wolno mu miec swoje poglady, poltyka nigdy sie nie konczy. Ale niech mu sie nie wydaje, ze wie wiecej odemnie.
Reflexie, każdy tak ma, każdemu z nas się wydaje, ze wie więcej. niż inny, ale nie każdy potrafi to przyznać. Jak i nie każdy potrafi przyznać , ze wie iz nie wie nic.
pomorzak

sprawiedliwy pisze: czw gru 18, 2025 2:12 pm Reflexie, każdy tak ma, każdemu z nas się wydaje, ze wie więcej. niż inny, ale nie każdy potrafi to przyznać. Jak i nie każdy potrafi przyznać , ze wie iz nie wie nic.
Że tak powiem z ust mnie to wyjełaś.
Ale ja nie mam pretensji że sie nie przyznajecie.
Normalka.
pomorzak

Reflex pisze: czw gru 18, 2025 1:28 pm Ale niech mu sie nie wydaje, ze wie wiecej odemnie.
To jest cały twój problem.
Balonik ??
Nadymasz się przed nikim.
Lusterko ??
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

Hahahaaaaa, ty cale lata siedzisz na baloniku ofiaro, jestes falszywy i zaklamany.
Wszystko o czym piszesz to Twoje falszywe wymysly nic prawdy i tu Cie szlag trafia :Zal mi cie pomorzaku,
ODPOWIEDZ