Umarła Klasa

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
wielokropek

Re: Umarła Klasa

Post autor: wielokropek »

Czółko, niedobitki; się macie? Widze, ze przetrzebiło troche nas.
A może by tak zrobić apel przeżytków (to od: przeżyć)? :)

Słonecznie -
wielokropek
godzilla

Post autor: godzilla »

..........
sprawiedliwy

Post autor: sprawiedliwy »

wielokropek pisze: ndz lip 12, 2026 3:44 pm Czółko, niedobitki; się macie? Widze, ze przetrzebiło troche nas.
A może by tak zrobić apel przeżytków (to od: przeżyć)? :)

Słonecznie -
wielokropek
Witaj Wielokropku !
z uśmiechem !
sprawiedliwy

wielokropek pisze: ndz lip 12, 2026 3:44 pm Słonecznie -
wielokropek
prawie 7 lat się nie odzywałeś i co teraz masz w planie następne 7 ?

Chyba faktycznie przetrzebiło nas , tylko nie rozumiem dlaczego forum ujawnia kilka, kilkanaście obecnych osób, czytelników, uczestników.
Jakoś ludzie nabrali wody w usta, lub zreumatyzowanych palców oszczędzają.
Pamietam onegdaj 25 lat temu MalMal z NYC zazdrościła mi gebisu, tzn. sztucznej szczeki , której nigdy nie miałam i ciagle nie mam, a która Ona zapewne juz ma teraz.
Rejestrując się tutaj pisaliśmy we dwoje, bez osobowo. Ten obok mnie, uznając forum za złodzieja czasu, kompletnie się wycofał. Ja tez uważam to miejsce jak i inne w internecie za mordercę czasu, który przecież jest coraz cenniejszy, z każda minutka, każda chwila. Czasem jednak trafi się cos inspirującego, co mnie motywuje.
Spieszmy się, spieszmy się po woli być dla siebie! dla siebie nawzajem, dla znajomych, i oczywiście rodziny!
Wielokropku, czekam! :)

PS. w tej chwili : Jest 163 użytkowników online :: 2 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 161 gości (wg danych z ostatnich 5 minut)
sprawiedliwy

no i dooopa zbita... UMARLO FORUM.

gdyby nie Almagus i Redaktor, to byłby TRUP, jako żywo :mrgreen:
jak jest trup to jest kryminał... jak jest kryminał to zaraz będzie koniec. bez happy endu.
no chyba ze się mylę...
wielokropek

Witam; sorry, ze od razu nie odpowiedzialem, ale mam w domu maly remont i bajzel niemozliwy do opanowania.
Mam bardzo sentymentalny stosunek do tego forum; mimo, ze milczałem przez kilka lat - to jednak zawsze myślałem o nim z tkliwością. Moje milczenie wynikało z niechęci do kłótni i awantur z ówczesnym sołtysem tego grajdołka (zapewne wiecie, o kim myślę).
Co się zmieniło przez ten czas w moim życiu? Chyba niewiele. Oprócz tego, ze się sromotnie zestarzałem ;). Nosiło mnie po świecie, zmieniałem miejsca, ale ostatecznie przyklaplem na starym miejscu. Choc mam ochote przeniesc sie na stale do Meksyku.
Więcej grzechów nie pamietam.
Postaram cos skrobnąć od czasu do czasu.

Słonecznie -
wielokropek
sprawiedliwy

wielokropek pisze: wt lip 21, 2026 2:58 pm
Więcej grzechów nie pamietam.
Postaram cos skrobnąć od czasu do czasu.

Słonecznie -
wielokropek
STaraj się postarać : )
Czasem ta starcza demencja może się przydać w pozytywnym sensie i wymiarze :lol: hihihihahahaha. grzechów nie pamiętać , fajna sprawa!
Do Meksyku bym nie chciała ale na Karaiby owszem, czemu nie. Puerto Rico.
Nic to, im człek starszy tym mniej go po świecie goni. Ale z ta sromotna starością nie przesadzajmy. Podobno starość jest w głowie, nie w ciele.
tak czy siak : Zostało nam 3 lata. Wszystkim, bez względu na wiek. To wiadomość z szwajcarskiej astronomii,(wiadomo juz od 3 lat) zbliża się do nas asteroid, jak dobrze pójdzie omsknie się na poczciwa nasza kule o 30 tys km. co jest naprawdę niewiele jeśli do księżyca jest 300 tys. km No chyba ze cos pokręciłam, co nie jest wykluczone z racji lat. (zim nie Licze juz od dawna).
No cóż 3 lata wystarcza mi wszystko zamknąć. Tylko po co ? O ile w ogóle jeszcze 3 lata pożyje. Tak czy siak, bądźmy zadowoleni. Zadowolenia z każdego darowanego nam dnia, każdej chwili i godziny.
Po szwajcarsku na pytanie JAk się masz? co słychać? odpowiadają na ogol,: dzięki, zadowolony/a jestem.
Czyli na nic się nie użalam, nie skarze, nie krytykuje. Hm... taki to trochę hedonizm, ze stoicyzmem i ... jeszcze cos tam.... tez się postarzałam, nic mi się nie chce, nawet stukać w klawiaturę. A to juz koniec świata bliski. ; ) ) )
wielokropek

A ja na pytanie po polsku: "Jak się masz?" - odpowiadam:
- po japońsku: jako tako.
ODPOWIEDZ