wielokropek pisze: ↑wt lip 21, 2026 2:58 pm
Więcej grzechów nie pamietam.
Postaram cos skrobnąć od czasu do czasu.
Słonecznie -
wielokropek
STaraj się postarać : )
Czasem ta starcza demencja może się przydać w pozytywnym sensie i wymiarze

hihihihahahaha. grzechów nie pamiętać , fajna sprawa!
Do Meksyku bym nie chciała ale na Karaiby owszem, czemu nie. Puerto Rico.
Nic to, im człek starszy tym mniej go po świecie goni. Ale z ta sromotna starością nie przesadzajmy. Podobno starość jest w głowie, nie w ciele.
tak czy siak : Zostało nam 3 lata. Wszystkim, bez względu na wiek. To wiadomość z szwajcarskiej astronomii,(wiadomo juz od 3 lat) zbliża się do nas asteroid, jak dobrze pójdzie omsknie się na poczciwa nasza kule o 30 tys km. co jest naprawdę niewiele jeśli do księżyca jest 300 tys. km No chyba ze cos pokręciłam, co nie jest wykluczone z racji lat. (zim nie Licze juz od dawna).
No cóż 3 lata wystarcza mi wszystko zamknąć. Tylko po co ? O ile w ogóle jeszcze 3 lata pożyje. Tak czy siak, bądźmy zadowoleni. Zadowolenia z każdego darowanego nam dnia, każdej chwili i godziny.
Po szwajcarsku na pytanie JAk się masz? co słychać? odpowiadają na ogol,: dzięki, zadowolony/a jestem.
Czyli na nic się nie użalam, nie skarze, nie krytykuje. Hm... taki to trochę hedonizm, ze stoicyzmem i ... jeszcze cos tam.... tez się postarzałam, nic mi się nie chce, nawet stukać w klawiaturę. A to juz koniec świata bliski. ; ) ) )