rozmawialem ale jakos tym przetrwaniem za wszelka cene nikt sie nie chwalil
nie wiem czemu
a skąd jakakolwiek pewność że to co przekazują media i rządy to prawda? żyjesz dość długo... czy spotkałaś się kiedykolwiek z sytuacją aby wszystkie rządy na świecie, czy to kapitaliści, imperialiści czy komuniści, muzułmanie, chrześcijanie, zoroastryści czy żydzi - wszyscy walczyli wszelkimi sposobami aby tobie, mnie i wszystkim innym zrobić DOBRZE, i to za wszelką cenę, nawet cię zabijając? czy nie wydaje ci się że świat stanął na głowie i to wszystko jest snem wariata? dlaczego wszystkie systemy polityczne świata odrzucają wolność słowa, duszą każdą dyskusję w zarodku, nie dopuszczają do glosu fachowców światowej sławy, ktorzy twierdzą co innego i stosują metody znane do tej pory z działań największych reżymów dyktatorskich typu sowieci czy inne zbrodnicze organizacje? nic cie nie dziwi, mózg wyłączony, totalne poddaństwo, totalna wiara? ja tu wrzuciłem linki do dziesiątków prac naukowych publikowanych w cenionych periodykach uznanych w świecie .. i co, i nic, żadnej reakcji, a jedynie wyznania wiary w kur.ewskie skorumpowane rządy bandytów?sprawiedliwy pisze: ↑pt sty 28, 2022 8:01 amToteż trzeba zmniejszać a nie zwiększać ryzyko, a to właśnie daje szczepienie. Niestety moja "lepsza" połowa ma poważny problem immunologiczny, więc środki najwyższej ostrożności są wskazane. włączając szczepienie, które w takich przypadkach jest konieczne.
mysle ze kwestia jest to okreslenie: wiele