klimaty

A picture is worth a thousand words.
pomorzak

Re: klimaty

Post autor: pomorzak »

AutoStop 1976 w Bieszczady
Załączniki
1976Wyprawa123.jpg
1976Wyprawa123.jpg (42.57 KiB) Przejrzano 8108 razy
1976Wyprawa124.jpg
1976Wyprawa124.jpg (37.39 KiB) Przejrzano 8108 razy
1976Wyprawa136.jpg
1976Wyprawa136.jpg (29.03 KiB) Przejrzano 8108 razy
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

No popatrz Pomorzaku. Wielu o nim pisze, ale tak naprawde kto sie moze pochwalic, ze byl w Pacanowie?
Z perspektywy amerykanskiej, to brzmi rownie egzotycznie, jak kiedys z Polski Las Vegas.
Oba sa przeciez u siebie slynne, a pomysl... wielu Amerykanow i nie tylko Amerykanow zaliczylo Las Vegas a ilu Polakow zaliczylo Pacanow? No wlasnie.
tekajot

Post autor: tekajot »

przez Reflex » Śr sie 31, 2011 5:04 pm

No popatrz Pomorzaku. Wielu o nim pisze, ale tak naprawde kto sie moze pochwalic, ze byl w Pacanowie?

Dał się podkuć i teraz jest "kuty na cztery łapy" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

Rany...Pomorzaku mam nadzieje, ze nie odebrales mojego postu o Pacanowie jako kpiny. Zdjecia wzbudzily moja sympatie i szczerze Ci zazdroszcze. Mnie w owym czasie, a wloczylem sie po gorach i lasach, nie bylo stac na kamere fotograficzna. Nie mam tak cennych pamiatek jak Ty a wielka szkoda. Byl to okres beztroskiej mlodosci i romantyki.
Moj post byl zartobliwa mysla na temat slynnego przeciez pacanowa, ktora malo kto w polsce widzial a wszyscy sie z niego smieja.
pomorzak

Reflex pisze:Rany...Pomorzaku mam nadzieje, ze nie odebrales mojego postu o Pacanowie jako kpiny.
Nic sie nie martw.
Poczucie humoru jeszcze mnie nie opuscilo. :D
Pozdrowienia
tekajot

Post autor: tekajot »

Reflex pisze: Mnie w owym czasie, a wloczylem sie po gorach i lasach, nie bylo stac na kamere fotograficzna.

Kurde balans WŁÓCZĘGA.

Zamiast się włóczyć trza beło wziąc się za jakąś uczciwą robotę to i aparat fotograficzny by się nabyło. Drucha albo zorkę z przemytu.
pomorzak

Najwazniejszy wyjazd tego roku.
Do Polski na urodziny cioci Stefki.
100 lat i fantastyczna forma.

Zdjecie czterech siostr to tez jedno z moich marzen.
Moze jeszcze sie uda w kolejnych latach.
Ukoronowanie tego roku.
Załączniki
stefka.jpg
stefka.jpg (39.29 KiB) Przejrzano 7971 razy
siostry.jpg
siostry.jpg (39.43 KiB) Przejrzano 7971 razy
razem.jpg
razem.jpg (47.52 KiB) Przejrzano 7971 razy
whiskeyprint1

Post autor: whiskeyprint1 »

a ja oto tez przedstwiam
ja przedstawiam rownie uroczyscie
z odpowiednim szacunkiem
do munduru
tenn jaruzelki to lepszy ge,
bo on ma wiecej szmatek
na mondurku
znam pewnego strazaka
on tez ma duzo latek

amen
Załączniki
gadafi-jaruzelskiA12w43.jpg
gadafi-jaruzelskiA12w43.jpg (36 KiB) Przejrzano 7960 razy
pomorzak

No tak WHP,
ty z wielkiego swiata to i swiatowe przyklady
ja z malego i przyziemnego wiec i takie przyklady. :)
whiskeyprint1

Post autor: whiskeyprint1 »

nieprawda pomorzaku

nie pokaze zdjec mojej rodziny - bo jest to moja prywatna sprawa - a robie ta dokumentacje z wielka checia - sa to tysiace w tej chwili (od trzech lat) zdjec - majac wczesniej do takich fotografii mocna awersje - ale jest to jeden dzial - uboczny jakby - aczkolwiek sa tam rowniez fotografie ambitne ktore mozna byloby pokazac na scianie wystawowej - ale w gruncie rzeczy mnie interesuje cos zupelnie innego - cos - czego przechodzacy ludzie nie zauwazaja - a ja widze i laduje to do skrzyni

nigdy nie mialem ambicji co do fotografowania ani malowania - dlatego wstydze sie chodzic z aparatem fotograficznym - zarzucilem torbe foto i nosze pstrykacza z jednym tylko objektywem w plociennej torbie na zakupy zeby nikt nie sadzil...................... dlatego nie mam tez "pracowni malarskiej" by ktos nie pomyslal ze jestem "artysta" - to pozostawiam tlukom i nieukom od ktorych w niemczech sie roi (osbnym tematem byloby porownanie polskiego srodowiska foto i malarskiego z niemieckim - zostalbym chyba tu powieszony przez nikite)

zatem kazdy z nas ma swoj kacik malej radosci
dlatego ja wole liczyc zajace na polu i patrzc czy cos rosnie jeszcze albo juz padlo

jesli przyjmiemy ze funkcja fotografii nie jest "sztuka" (bo to uwazamn za bzdure) lecz dokumentacja -
wowczas twoje zaintersesowania i dzialanie jak i moje maja sens - byc moze - a moze nie - rozni nas tylko pole zainteresowania ktore z czasem i tak sie zmienia

amen
Zablokowany