galwas karze sie Polakom zachowywac jak debile, nadstawiac dupy gdy ktos chce ich w nia bic i zamknac gebe zeby nie powiedziec czegos czego wladza nie lubi...Reflex pisze:Za nim zjawil sie drugi, ten dla odmiany z kijem bejsbolowwym. Zdemolowall post Galwasa, powyrywal fragmenty z kontekstu i opatrzyl je komentarzami, z ktorych ani jedno zdanie nie nadaje sie do poswiecenia mu uwagi ze wzgledu na dziecinny poziom i wymachujac kijem bejsbolowym obrzuclil autora postu pogadliwymi i obrazliwymi slowami.
Nie poprzestal na tym.
Pomorzaka, NIkity, czy mnie nie odwazyl sie tym razem zaatakowac, skoczyl na kobiete, karzac ja za to ze osmielila sie pochwalic co on przed chwila opryskal blotem (post Galwasa), przy okazji oszczerczo ponownie dyskredytowal jej tekst i osobe Galwasa.
jesli ktos jego postow w ten sposob nie zrozumial to mamy do czynienia z analfabetyzmem... i to szeroko rozpowszechnionym...
a co do "kobiety", ktora mnie osobiscie zaatakowala po chamsku uzywajac zwrotu "maly czlowieku", wiedzac ze mam metr osiemdziesiat wzrostu i do tego sluszna wage to moge ci tylko reflexiku parsknac smiechem w twarz... toz to ja na to chamstwo zareagowalem jak nie przymierzajac.... lepiej nie przymierzac...
delikatnie "kobiete" potraktowalem.... ze wzgledu na wieloletnia znajomosc jedynie... kiedys dosyc jobow juz dostala... a ja pamietliwy nie jestem...
postow galwasa nie ma co dyskredytowac... on sam sie zdyskredytowal, zszedl do poziomu bolszewickiego politruka... jego sprawa i jego problem... tylko po smierci niech nie udaje polskiego patrioty i nie liczy na to ze nikity i im podobni beda jego wiersze cytowac bo z galwasa zaden noblista...