babulenie

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
Reflex
Kontakt:

Re: babulenie

Post autor: Reflex »

on liczy na to ze ja naprawde mu czegos zazdroszcze...
Ty jestes zakompleksiony i w kazdym cieniu widzisz czyhajaca na ciebie babe jage.
Cyc... ostatnio jakis jalowy , do tego pogryzly go ukochane go koty.
Przypomne wam, ze z Pomorzakiem pogrywacie obaj od dawna, (zaczelo sie " za poglady"), teraz macie pretensje ze sie nie daje i co najgorsze, ma czelnosc sie przy tym usmiechac.
godzilla

Post autor: godzilla »

a jednak pomorzak cos osiagnal...

obaj poczulismy sie przez niego prowokowani...

znaczy ze pomorzak pier.dola jest bo nie potrafi wqrwic dobrze a konkretnie...
godzilla

Reflex pisze:Ty jestes zakompleksiony i w kazdym cieniu widzisz czyhajaca na ciebie babe jage.
Cyc... ostatnio jakis jalowy , do tego pogryzly go ukochane go koty.
Przypomne wam, ze z Pomorzakiem pogrywacie obaj od dawna, (zaczelo sie " za poglady"), teraz macie pretensje ze sie nie daje i co najgorsze, ma czelnosc sie przy tym usmiechac.
ten jeden, qrwa, bez kompleksow sie odezwal...
cyca pogryzl JEDEN kot... gdyby go dwa pogryzly to juz nie byloby czego czytac...
pomorzak jest mdly jak flaki z olejem i falszywy...
a poza tym to jest cool gosciuwa...
i dobrze mu w krawatce...
zoskicyc

Post autor: zoskicyc »

nawet nie pogryzl tylko zapazurzyl przez swetr
bom uzyl go jak psa z ktorym sie bije - a ten
tylko lekki przygryzie nie czyniac krzywdy
kot jest w zabawie bardziej niepoanowany
ale wiem ze to jest skutkiem zabawy a nie
ludzkiej zlosliwosci

CYC
Reflex
Kontakt:

cyca pogryzl JEDEN kot...
Co ty tam wiesz..
ale wiem ze to jest skutkiem zabawy a nie
ludzkiej zlosliwosci
Kociej, no wiem... Tu sa podobne do ludzi.
Kiedys mnie moj kot uderzyl lapa w twarz,
lobuz jeden, ale bez pazurow.
Reflex
Kontakt:

Zmiana tematu, mam wiadomosc dla godzilli. Jego wzor wszystkich cnot i bohater Orban, chce ustanowic podatek od internetu. Mniej wiecej ok. 2 zlote za kazdy kilobajt. Brak pieniedzy w kasie? Desperacja?
Wegrzy sie wciekli, skrzykuja sie na facebooku, bedzie wielka demonstracja.

http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,168 ... xSlotI3img

Obrazek
godzilla

Reflex pisze:Orban, chce ustanowic podatek od internetu. Mniej wiecej ok. 2 zlote za kazdy kilobajt.

wyborcza pisze:
Wegry_chca_opodatkowac_internet__2_zl_za_kazdy_gigabajt
niby, qwa, podobnie a jednak... tu widac od razu jaki z reflexa szpec od komputerow...

jesli to prawda to te same qrwy co kaza mordowac ludzi na Ukrainie teraz kaza mordowac ludzi na Wegrzech... galwas sie bedzie cieszyl do momentu az przyjda do niego noca, kolbami w drzwi zalomoca... a on qtas nawet zwyklego karabinu nie ma zeby sie bronic...
Reflex
Kontakt:

niby, qwa, podobnie a jednak... tu widac od razu jaki z reflexa szpec od komputerow...
Ale z ciebie godzilla zakrzywiony palant. Rzniesz glupa czy o droge pytasz? Nie takie przejezyczenia sie zdarzaja, pisalem z glowy i w pospiechu a nie o to chodzi, istotne jest ze:
Orban chce opodatkowac internet. 2 zl za giga to wciaz conajmniej podwoi oplaty za internet.
Nowy podatek ma przyniesc rzadowi, według roznych szacunkow, od ok. 20 miliardow forintow, nawet do 95 mld forintow (1,3 miliarda zlotych).

Posuniecie desperackie i swiadczace o zlym stanie finansow. Tak go przeciez chwaliles, kolege Putina. :mrgreen:

Piszesz ze Wegry nie Orban? Nie osmieszaj sie cwaniaczku. W Polsce nawet za opady deszczu winiles Tuska
a tutaj WEGRY, to znaczy kto Galwas? Bo durny dziennikarz zabawil sie w godzille.. Jak juz - powinno byc "na Wegrzech" a nie Wegry.

To czytales? Czytales - tylko macisz i tak metna wode.
Rząd Viktora Orbana szuka dodatkowych wpływów do budżetu i chce opodatkować dostawców internetu za transfer danych ich użytkowników. Opłata ma wynieść 2 zł za każdy ściągnięty gigabajt danych.

Ja nigdy nie bylem i nie chcialem byc specem od komputerow, ale moje komputery zawsze mialy sie dobrze.
Potrafia wiecej, pracuja szybciej. Nie trzeba byc specem, wystarczy, troche oleju i szarych komorek w glowie.
pomorzak

Post autor: pomorzak »

Oj pany braty nie moje.
Ja wiem zesta sliczne i piekne cnot pelne.
Prawosc wylazi wam z kazdego zakamarka.
I tak jest dobrze bo wy wyiecie i ja wiem.
Slachetnosc jest waszym motorem i napendem.
Milo popatrzec ze jeszcze tak slachetne jednostki na tym lez padole.
Ja se tak babule i cieszy mnie ze i wy babulicie tak slicznie w duecie.
Chlopaki w fabryce by nie uwierzyli ze tak mondre i inteligentne ludzie ze mna se babula.
Swego czasu mowili ze ze mnie to niezly artysta i ze mam kota.
Prostaki jedne nie maja pojecia w jakich srodowiskach siem obracam.
I jak siem od mondrych ludzi ucze slachetnosci i prawdomownosci i cnoty.
No nigdy nie bylem zbyt pilny to pewno z tego powodu letko w tej cnocie opazniony jestem.
Ja was prosze pany moje mondre az strach abysta wzglond mneli.
Ostateczne to i w waszym interesie jest bo moge zawsze robic za tlo negatywne
co pozwoli wam sie uwypuklic.
Ostatecznie czym jest pozytyw bez negatywa.
No to se tak mysle ze i moje istnienie tak calkiem bez sensu nie jest.
Tera jedak waham sie czy nie zrobilem jakiegos plagiatu albo nieudolnego nasladowania.
Kurde, jak mysle ze jestem orginalny i tworczy to moze byc ze juz ktos to napisal
i dopa w tyle. Ino smiech i posmiewisko.
No to wahom sie jak pisac. No dobra ale jak i tak dostane po pysku za pisanie to czego sie bac.
Moge foty zawieszac ale za to tez po pysku.
No to mi lata co se cnotliwi piszom bo i tak bendom tlukli w swoje bembenki co by wszystkie widzieli jakie piekne. Ja tam jestem szczery do bolu i se pisze jak widze ich i otaczajacy swiat.
No to cnotliwe krzyczom ze zle widze i jestem gupi i swintuch.
To jak oni o mnie pisza co myslom to jest ok.
Wlasciwie to trudno sie z nimi spierac jak maja papiery na swoja mondrosc. To jak majstry w fabryce co maja papier na inteligencje i nie podskoczysz.
Jak by nie patrzal to dopa zawsze z tylu.
To co mnie pozostalo ? Pobabule se troche i dali lugac w robocie.
Ale jak pomysle ze takie mondre ludzie czytajom moje babulenie to az piers rozpiera.
Dumny jestem bo cos osiagnalem.
godzilla

Reflex pisze:[url]http ://wyborcza. Biz/biznes/1,100896,16846932,Wegry_chca_opodatkowac_internet__2_zl_za_kazdy_gigabajt.html#BoxSlotI3img
Tutaj reflex udowadnia swoja ignorancje po raz tysieczny.... szybko pisal, teraz jeszcze szybciej czytal i odpowiedzial z predkoscia swiatla...

czepia sie ze ja uzylem fragmentu tekstu z linku do artykulu w wyborczej i piszę Węgry zamiast Orban....

Szybki ale glupi...
Zablokowany