babulenie

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
zoskicyc

Re: babulenie

Post autor: zoskicyc »

jak z tego wynika
wcale nie chodzi o przyczyne
katastrofy tylko o to czy
szczatki cial sa wlasciwie
poukladane

nie robcie ze zmarlych wyglupow
i cyrku - trzeba zachowac powage
i nie wyglupiac sie teoryjkami z
ktorych slynal juz zawsze kaczynski
i jego kompanowie

wstyd

CYC
godzilla

Post autor: godzilla »

z czego wynika?
z moich slow?
one nie sa z nikim ustalane a ja nie jestem czlonkiem zadnych partyjek czy koterii...

jezeli sa watpliwosci to trzeba je rozwiac... ciekawe co bedzie gdy sie okaze ze tam nie ma cial ofiar katastrofy a sa jakies inne calkiem nieznane?

czy ktos o tym poinformuje opinie publiczna?

wtedy Putin zabronil dostepu do trumien uwazajac je za wlasnosc Rosji, a tusk poklepywany po pleckach i dupci, z radoscia sie na to zgodzil i zakopali je bez wsadzania mord do srodka...

jesli teraz kaczynski ma naprawde cos do gadania i otworza te trumny, przebadaja ich zawartosc to wiele ciekawych rzeczy sie dowiedza...

i komu to przeszkadza?
galwasowi, reflexowi?
a yebac ich i ich uczucia!
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

jesli teraz kaczynski ma naprawde cos do gadania i otworza te trumny, przebadaja ich zawartosc to wiele ciekawych rzeczy sie dowiedza...

i komu to przeszkadza?
galwasowi, reflexowi?
a yebac ich i ich uczucia!
Nie wiem jak Galwas, ja nie mam w tym wzgledzie żadnych uczuć. Pusty smiech z kabaretu Macierewicza nie jest uczuciem.
No może mam jedno... dotyczące godzili, dorosłego faceta w pieluchach, którego trzeba często, gęsto przewijać i zmieniac mu pieluchy. :mrgreen:
pomorzak

Post autor: pomorzak »

Gdy swego czasu pisalem ze pisiaki beda wykopywac wszystkich to godzill byl strasznie oburzony ze mam takie niecne pomysly.
Ja tradycyjnie jestem za tym aby rozpoczeli od Wawelu i wszystkich pisowcow.
godzilla

pomorzak pisze:Gdy swego czasu pisalem ze pisiaki beda wykopywac wszystkich to godzill byl strasznie oburzony ze mam takie niecne pomysly.
Ja tradycyjnie jestem za tym aby rozpoczeli od Wawelu i wszystkich pisowcow.
nigdy nie bylem oburzony tym aby przeprowadzili ekshumacje zwlok tej zbrodni... protestowalem jedynie przeciwko kurewskiemu nabijaniu sie ze zmarlych - TAKIM JAKIE WLASNIE TERAZ ZNOWU ODPIER.DALASZ ty sfienty czlowieku, ktory sie z ojcem rydzykiem obsciskiwales...
pomorzak

Post autor: pomorzak »

godzilla pisze: nigdy nie bylem oburzony tym aby przeprowadzili ekshumacje zwlok tej zbrodni... protestowalem jedynie przeciwko kurewskiemu nabijaniu sie ze zmarlych - TAKIM JAKIE WLASNIE TERAZ ZNOWU ODPIER.DALASZ

Obrazek

Pan Deresz wedlug godzilli nabija sie ze zmarlych
"Nie wiem w jaki sposób ekshumacja ma wyjaśnić przyczyny katastrofy, które są już przecież powszechnie znane. Jest to niestety swego rodzaju nekrofilia, zarówno pana Macierewicza, jak i panów prokuratorów”- mówi Paweł Deresz w wywiadzie dla Superstacji.
godzilla

niby czlowiek wyksztalcony z tego deresza (to zdaje sie masc konia?) a zadaje debilne pytania...

on NIE WIE, czyli sprawa jest juz zalatwiona... sa tez inni ludzie, ktorzy tego nie wiedza i chca sie wlasnie dowiedziec...

dla normalnie myslacego czlowieka wydaje sie logicznym ze ekshumacja zwlok w razie takiej katastrofy moze dac wiele dowodow na zaistnienie pewnych zjawisk... jesli bylby to zamach z uzyciem materialow wybuchowych to calkiem logicznym jest ze ich slady moglyby sie znajdowac na cialach, w cialach, w ubraniach ofiar...

ale taki deresz, jako kon, ma klapki na oczach i NIE WIE... i nic go nie obchodzi CZY i JESLI BYL TO ZAMACH TO DLACZEGO zginela jego zona...

albo deresz wie bo mu powiedzieli...
jordan274

Post autor: jordan274 »

Panie Godzilla ,ja mysle ,ze chodzi o to ,zeby tym ,ktorzy zgineli dac w koncu swiety spokoj ,a wyksztalcenie P.Deresza naprawde nie ma z tym chyba nic wspolnego.
godzilla

A ja mysle ze jezeli taki deresz sie nie zgadza na ekshumacje tego co zostalo z jego zony to ma prawo sie na to nie zgadzac...

Jezeli inne rodziny sie na ekshumacje czlonkow swoich odzin zgodza to tez maja do tego prawo i zaden deresz nie musi im tego prawa odbierac ani tego komentowac drwiąc z nich...

Jesli w trakcie badania znajda sie slady wskazujace na uzycie materialow wybuchowych to i truchlo pani Deresz tez powinni zbadac dokladnie... juz bez pytania zadnego deresza o zgode...

To co on robi jako wdowiec jest ohydne... on WIE co sie stalo i ma w dupie innych ludzi bo... no wlasnie... dlaczego?
jordan274

Post autor: jordan274 »

Panie Godzilla,trudno mi wlasciwie zgadzac sie ,czy nie zgadzac z Panem ale ludzie moga miec rozne powody
zeby wyrazac zgode lub nie na ekshumacje,moze dochodza do wniosku.ze to nic nie da,moze chca to zostawic
w spokoju trudno mi powiedziec,kazdy kieruje sie pewnie innymi wzgledami.
Zablokowany