No Pomorzaku Twoje rozumienie tekstu jest dziwne, czego dowodem jest jak skomentowałeś wypowiedz Almagusa...(
kuracja genetyczna)
mRNA zadziałała tez na zawiść i zazdrość w świecie nauk medycznych, bo jest to metoda rewolucyjna i genialna i rewolucyjna i... której rzeczywiście nie wszyscy są wstanie i nie chcą nawet jeśli mogą objąć rozumem. Dziadzio nazwal to "na złość nie włożę czapki, a ze odmrożę uszy, to moja racja na wierzchu"
Ziemia jest płaska, jestem pewna

Szanowny Panie Pomorzaku. A na Księżycu siedzi Pan Twardowski. Ja mu codziennie macham na dobranoc!
I wyobraź sobie, ze pozdrawia Cie serdecznie...
acha a propos szacunku wobec innego zdania, Jasne, ze go respektujemy tutaj, rzecz w formie i wierze. To właśnie trochę jak z wiara. Wszyscy szczerze wierza, agnostycy, mahometanie, chrześcijanie, indyjskie wiary, wierzyli Egipcjanie w swoich a grecy w swoich.... Pięknie gdy nikt nie jest fundamentalista a tolerancja kwitnie...
dzisiejszy świat nauki, nie zwalcza się nawzajem, nawet gdy maja różne wyniki. Przypomnij sobie jak świat zareagował na pierwszy informacje o istnieniu czarnych dziur w kosmosie. Do dziś jest wielu niedowiarkow, czemu trudno się dziwić. jak ktoś wie lepiej i juz! to nie zmieni zdania, trzeba je szanować.... i w tym szkopuł cały.... a zdania zmienia nawet krowa...widzę to bo przychodzą na trawkę obok mnie.
no wiec pozdrawia Ci również Stephen Hawking